KESİT

2.2K 87 2
                                    

Tekrar merhaba  sevgili okuyucularım söz ettiğim kısa parçayı sizlerle buluşturdum

Sizi biraz meraklandırmak isterim doğrusu.

Resimdeki Ece oluyor 


TUNA'DAN

Ece'yi yatakta bırakıp odadan çıkarken hala bu gece yaptığım güzel işi düşünüyordum. Eve gelir gelmez Ece ile güzel bir kutlama yaptık. Açıkçası benimde çok hoşuma gitti. Asi avukat çok korkmuş olmalı başını da çok sert çarptı zaten. Yazık oldu, belkide hafızasını kayıp eder.

Sırf Çağın'ın biraz daha delirmesi için bu gece risk alıp onu yaraladım. Artık ne yapar umurumda değil. Babama öldüğü günden bir gün önce söz vermiştim, o sözü tutmaya her saat biraz daha yaklaşıyorum, sözüm yerine geldiğinde ikisini de toprağın altına göndermiş olacağım.

Salona inip kendime viski aldım ve koltuğuma oturdum. Kadehimi babamın duvardaki fotoğrafına kaldırıp "Senin için baba, intikamımız için." bardağı kafama diktim.

Çağın'ın tüm umutlarını tek tek yıkacağım, babam her zaman senin her şeye umutla yaklaştığını söyler arkasından bana defalarca söyleyerek aklıma kazıdığı sözü söylerdi.

Çağın'ın tüm umutlarını tek tek yıkacağım, babam her zaman senin her şeye umutla yaklaştığını söyler arkasından bana defalarca söyleyerek aklıma kazıdığı sözü söylerdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Umut, seni her türlü gerçekçi olmayan senaryolara sokabilir."

"Sana öyle şeyler yaşatacağım ki tek bir umudun bile kalmayacak."

Daha onların kimlerle çalıştığımdan bile haberleri yok, eminim öğrendiklerinde büyük hayal kırıklığı yaşayacaklar.


Ve son.

Sizce çalıştığım kişiler derken Tuna neyi kast ediyor.

Yorumlarınız bekliyorum ve oylarınızı  tabi ki :)


AŞKIN GÖRÜNMEYEN YÜZÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin