72あ33

269 16 17
                                    

Hana, diğeri Jiwon yanıma geldiği için yarım kaldı. O yüzden bununla devam edeceğim sen iyi bir kızsın. O gün konağa geldiğimi hiçkimseye söylemeyeceğine söz vermiştin ve söylemedin. Eğer söyleseydin baban, Hyunwoo'yu öldürdüğü gibi Jiwon'umu da öldürürdü. Ama çıkıp gelmen ne kadar doğru güzel kızım? Hyunwoo yaşıyor diyerek geldin, ama Hyunwoo'nun öldüğünü bana söyleyen de sendin. Güzel kızım aklın seninle oynuyor, sakın onun oyunlarına gelme, kendine sakın bir şey yapma. Hyunwoo'yu ben öldürmedim diyerek kendini bunca yıl mahvetmişsin. Sen öldürmedin babanın günahlarını üstlenme güzel kızım. Başta sana bu yüzden kinliydim, evi o yüzden sana kiraya vermedim. İntihara kalkışacağını bilseydim evde kalmana da Jiwon'u görmemede izin verirdim.
Ama bilemedim, affet kızım, hasta olduğunu bilemedim. Jiwon'u sana iyi gelsin diye aradığını bilemedim. Özür dilerim. Seul'den arayan bana seni gizlememe yardım eden doktor anlattı senin yaşadıklarını. Seni arayan çok insan geldi Busan'a ama ben hiçbirini söylemedim sana, hastane kayıtlarını da doktor halletti. Jiwon'a bir şey olmayacağını söyledi ama seni güzelce saklarsam... Ben de ikinizi korumak için doğru gördüğümü yaptım. Başta kötü olduğunu düşünsem de sen geldikten sonra Jiwon daha mutlu bir çocuk oldu. Ona ablalık edip onu koruduğun için teşekkür ederim. Evet ya sen onun ablasısın! Bazen onun sana bakışlarını yakalıyorum da ona vuruyorum. insan ablasına öyle bakmaz! Aranızdaki kardeşlik çekimini başka şeylerle karıştırmayın. Jiwon senin kardeşin değilse bile senin kardeşin olanla ikizdir belki. Biliyorum çok karışık ama anla beni ve sakın onunla yanlış ilişkiler yaşama.



Hyunwoo mektubu Hana'nın elinden alıp buruşturup yere fırlattı.

-Kabul edelim bunu hiçbirimiz beklemiyorduk. Ama bu neden ikinci bir Hyunwoo yarattığını açıklıyor. Hyunwoo'nun bir kardeşi olduğunu öğrenmişsin ve beynin bunu direk uygulamaya dökmüş.

Hana bakışlarını Hyunwoo'ya kaldırdı. Gerçek olmadığını biliyor olmasına rağmen bu kadar rahat davranmasına şaşırıyordu. Gerçek olmadığını anladığı anda yok olması gerekiyordu.

-Hayır Hana benim yok olmam için senin vicdanının rahatlaması gerekiyor... Bu da ölene kadar beraberiz demek. Neden hemen şu an intihar etmiyorsun. Bir silah bulabiliriz ve sen de böylece beni öldürdüğün gibi geberip gidebilirsin.










*çok mu karıştı bebeklerim? İki yıl olunca insan başta tasarladığından farklı gelişebiliyor kusurabakmayın*

Who you? ||GDragon Where stories live. Discover now