67え26

274 13 13
                                    

Jiyong Hana'nın elindeki mektubu katlarken, kafasındaki ayaklanmayı yerine oturtmaya çalışıyordu. Hana ve Jiwon kardeş miydi? Yani Hana bilinçsizce Busan'a gitmemişti. Gerçekten kayıp kardeşini buldu, kaza geçirdi ve Jiwon'lar Hana'ya boş yere yardım etmemişti, büyükanne her şeyi biliyordu. Ve Büyükanne ikisine de bir şey söylememişti. İki senedir birlikteydiler ve sonuç olarak sevgiliydiler. Jiyong az da olsa idrak edebildiğinde Hana'ya döndü Hana daha ne kadarını kaldırabilirdi? Büyükanne neden böyle bir şey yapmıştı? Neden İkisine de söylemeden onları böylesine saçma bir ilişkinin içerisine itmişti? O mektupların devamında ne vardı?

-Hana bence daha sonra devam edelim.

Hana Jiyong'a cevap vermeden diğer mektubu açtığında. Jiyong sessizce yanına oturdu. Hana daha geçmişini hatırlamadan çok daha eski geçmişini öğreniyordu.


Anne, en son 5-6 hafta önce yazmışım sana, sözümü dinleyip bana cevap vermediğin için teşekkür ederim. Kızın burada büyük işler başarıyor, emin değilim ama galiba hamileyim. Evet evet kesin hamileyim. Benim düzenim asla bozulmaz. Hem midem de bulanıyor. Canım hep tatlı çekiyor. Belki başkan hatırlamıyor  ama ben o gece başkanın korunmadığını çok iyi biliyorum. Evet çocuk büyük ihtimalle  başkandan! Artık değilse bile ondan! Ama bunu başkana söylemeden önce bu adamdan boşanacağım! Bana zorla dokunuyor. Hamile olduğumu anladıktan sonra  ondan daha çok uzak durmaya başladım ama dün gece sarhoştu, umarım bebek rahatsız olmamıştır. Bebeğe bir şey olmamıştır değil mi anne? O başkanın bebeği ve benim lüks geleceğimin anahtarı ona bir şey olmasına dayanamam! Zaten başkan bu ara suratıma bakmıyor, varsa yoksa karısı, onun bebeği kızmış, umarım benim ki erkektir. Çünkü bu şirketi bir erkek bir kızdan daha iyi yönetir. Başkan da böyle düşünecektir. Değil mi anne? Sonunda rahatlayacağız. Karnım çok fazla irilmezse son dört ay izin alıp geleceğim bebeği senin yanında doğuracağım. Çünkü bu pisliğin bebeğime dokunmasına dayanamam. Henüz hastaneye gitmedim ama, bulduğum ilk fırsatta gideceğim. Sen benden haber bekle tamam mı?

Hana mektubu dizlerine düşürdüğünde sinirden titriyordu. Yani hatırladığı anılarındaki hizmetli kadın Jiwon'un sürtük annesiydi. Babasının ilk metresi Jiwon'un annesiydi. Yani Jiwon Hana'nın kardeşiydi, ama belki de değildi. Sonuçta burada birlikte olduğundan bahsettiği kocası vardı. Belki de Jiwon onun çocuğuydu. Hana uzun zamandır ilk defa Tanrı'dan bir şey istiyordu. O da Jiwon'un Kardeşi olmamasıydı.

Who you? ||GDragon Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon