|22.Bölüm|

1.5K 149 88
                                    

Bölümü okurken medyadaki şarkıyı dinlerseniz, yorumlarınızı ve oylarınız esirgemezseniz çok ama çok mutlu olurum.

Uyanır uyanmaz telefonuna sarıldığında küçük bir hayal kırıklığına uğramıştı Jungkook.

Jimin'in neden hala ona mesaj atmadığını düşünmemeye çalıştığından instagramda dolaşmaya karar verdiğinde karamel saçlısının karşısına çıkan fotoğrafı sayesinde ne yaparsa yapsın ondan kaçamayacağını fark etmişti zeytin gözlü.

Parmakları ekranı narince okşarken fotoğrafın altında yazan kelimelerin kılavuzluğunda "Gerçek renklerimi bulmalıyım." diye mırıldandı Jungkook gülümseyerek.

Gülümsüyordu çünkü Jimin'in bahsettiği gerçek renklerin ne olduğunu bildiğine son derece emindi. "Kafan çok karışık olsa gerek." diye mırıldandı kendi kendine fotoğrafı incelerken.

Dağınık saçları, kalbini ortadan ikiye bölecek kadar keskin çene hatları, dolgun dudakları ve gömleğinin açıkta bıraktığı teni o kadar davetkar gelmişti ki Jungkook'un gözüne, bir an kıskançlıktan Jimin'in asıl vermek istediği mesajı unutmuştu. "Seninle ne yapacağım ben?" diye mırıldanmıştı kendi kendine.

Sonuna kadar Jimin'i kovalamaktan başka bir şey yapmak gelmiyordu içinden zeytin gözlünün. Siyah beyaz fotoğrafın altındaki boş kalbi kırmızıya boyadığında yüzünde oluşan gülümsemeyle öylece ekranı izlemişti bir kaç saniye daha. Ardından bir an önce cevap vermesini umarak mesaj atmıştı melek yüzlüsüne.

JK:
Günaydın, nasılsın?
10:15

pjm:
Günaydın
Biraz uykusuzum aslında🙄
10:25

JK:
Ben erkenden sızmışım dün...
Çocuklar beni çok yoruyor bu aralar😔
Geç mi yattın?
10:28

pjm:
Evet, bir türlü uyuyamadım
Şimdi de okula gitmek çok zor geliyor😒
10:39

JK:
Neden uyuyamadın? Bir sorun yok değil mi?
10:47

pjm:
Bildiğin şeyler ama iyiyim
Dün gece biraz fazla düşündüğüm bir geceydi hepsi bu 😊
10:59

JK:
İstediğin zaman anlatabilirsin, biliyorsun değil mi?
11:02

pjm:
Biliyorum, teşekkür ederim 😊
11:05

JK:
Lafı bile olmaz🙋🏻‍♂️
Fakat şimdi derse gitmem gerek 🙄
11:15

pjm:
Maalesef benim de...
Görüşürüüz
11:37

JK:
Görüşürüz minik köpek balığı🙋🏻‍♂️🦈
11:45

Jungkook karamel saçlısının aklını karıştıranın bizzat kendi varlığı olduğunu bildiğinden geceleri uyumasına izin vermeyen şeylerin ne olduğunu anlatması konusunda çok fazla ısrar etmemiş, olayları akışına bırakmaya karar vermişti.

Şu sıralar tek yaptığı dinlediği bütün aşk şarkılarını melek yüzlü, karamel saçlı bu çocuğa armağan etmek olduğundan, bir gün bu şarkıları onun gözlerine bakarak söylemeyi umarak kampüse giden yolda yine aynı ritüele uymuştu kadife sesli.

Baby SharkWhere stories live. Discover now