|13.Bölüm|

2.5K 234 65
                                    

Jimin ertesi sabah kulağının dibinde çalan alarmla uyandığında dün geceye dair anılar da yavaş yavaş gün ışığında kendini göstermeye başlamıştı ve sadece olanları hatırlamak bile Jimin'in yanaklarının kızarmasına, ellerinin terlemesine sebep olmuştu.

Sabah rutini haline gelmiş o sevimli "Günaydın" mesajını atma sırası Jimin'deydi ve sevimli küçük köpek balığı aklına gelen ilk şeyi yapıp bir "Günaydın selcası" yollamaya karar vermişti. İçten içe bunun Jungkook'u yüzünü gösterme konusunda biraz cesaretlendirmesini umduğu da su götürmez bir gerçekti.

Smeraldo Çiçeğinin hikayesinin yalnızca daha önce annesinin sesinden dinlediği için değil, aynı zamanda Jungkook'u ve kendisini karakterlere yakın gördüğü için onda "tanıdık" bir etki yarattığını fark etmişti Jimin. Jungkook da tıpkı dükün zavallı oğlu gibi yüzünü saklıyordu.

pjm:
Günaydın
En son Smeraldo Çiçeği'nin hikayesini annemin sesinden dinlediğimde böyle huzurlu hissetmiştim
O gecenin sonu pek iyi bitmemişti fakat o başka bir hikayeye kalsın...
Neşemi yerine getirdiğin için teşekkür ederim Jungkook.

10:10

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

10:10

Jungkook gelen mesajı gördüğünde henüz yeni uyanmıştı ve sabahın bu saatinde Jimin tarafından duygusal bir saldırıya uğrayacağını tahmin edemediğinden hazırlıksız yakalanmış, hemen gözleri dolmuştu. Gözleri Jimin'in gülümsemesinde dolaşırken "Çok güzel bir yüzün var." diye mırıldandı kendi kendine "Keşke benim de maskemi indirecek cesaretim olsa."

Jimin'in fotoğrafına bir kez daha bakmak Jungkook'un başındaki kara bulutları dağıtmaya yetmiş, duygularını korkmadan ifade etmesine ve Jimin'in anlam veremediği bir şekilde kalbinin deli gibi atmasına sebep olmuştu.

JK:
Böyle gülümsediğini göreceksem sabaha kadar masal anlatabilirim sana
11:45

Jimin gelen mesajı bir kaç kez okuduktan sonra adımlarını yavaşlatıp gülümseyerek öylece telefonunun ekranını izlemişti. Hayatına henüz yeni girmiş birinin nasıl onu bu kadar önemseyebileceğini düşünmüştü bir süre. Hayatında uzun zamandır böyle heyecanlar olmadığından biraz bocaladığını fark etmişti Jimin ve ister istemez bu Jungkook'tan tekrar tekrar özür dilemesi gerekiyormuş gibi hissettiriyordu.

pjm:
Başta sana çok ters davrandığım için özür dilerim🙄
11:55

JK:
Böyle şeyleri dert etmene gerek yok Jimin😊
Neler yapıyorsun bakalım?
12:00

pjm:
Pratik yapmaya gidiyorumm 😊
Sen?
12:23

JK:
Ben de okula gidiyorum
Öğle yemeği yedin mi?🤔
12:35


pjm:
Iııımm hayır 😁
12:45

JK:
Kahvaltıyı yapalı saatler olmuştur
Kahvaltını yaptın değil mi?🤔🤔🤔
12:58

Baby SharkWhere stories live. Discover now