|10.Bölüm|

2.4K 234 57
                                    

Jungkook her ne kadar Jimin'e istediğini verip bu sabah sevimli bir günaydın mesajı atmamış olsa da karşısına çıkan köpek balığı çizimini gördüğünde dayanamayıp yine her zamanki gibi bir şirinlik yapmak istemişti. 

JK:

Bak burda kim var, akraban sayılır15:10pjm:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bak burda kim var, akraban sayılır
15:10pjm:

pjm:

Ne bu be kdjhgtghjksd

ayakları var bunun djjhshdsndkdsb

nolursun ben çizdim deme

beş yaşındaki çocuklar bile daha iyi çizer 

jsndnsndnammdmd
15:25

JK:
aşk olsun ya

ben çizmedim......

benim elimdeki beş yaşındaki çocuklar bu kadar çizebiliyor Jimin Bey kusura bakmayın

😒😒😒

Senden iyi bir baba olmaz🤔

Seninle evlenme kararımı tekrar gözden geçireceğim sanırım🤔🤔🤔
15:30

Jimin arka arkaya gelen mesajlara çantasını toplarken göz ucuyla baktığında boş çalışma odasında az önceki neşeli haline tezat bir duruş sergilemesine sebep olan sinirlerine hakim olmak için derin bir nefes aldı. Sabahtan beri JK denen yabancıdan keyfini yerine getirecek neşeli bir mesaj beklerken kendini yine böyle bir muhabbetin içinde bulduğu için sinirlenmişti Jimin.

Dans etmekten sırılsıklam olmuş kıyafetlerini çantasına sert hareketlerle yerleştirirken "Benim seninle evlenmek isteyeceğimi nereden çıkarttın ki." diye mırıldandı kendi kendine ihtimalinin bile yüzünü buruşturmaya yettiği sözde şakayı düşünürken.Her şey daha yeni düzelmişken karşısındaki çocuğun neden böyle şakalar yaptığına bir türlü anlam veremiyordu. Evet, araları henüz yeni düzelmişti ve Jimin bunu bozan taraf olmak istemiyordu fakat karşısındaki çok genç olduğunu tahmin ettiği çocuk hala bazı konularda ısrarcı olmaya devam ettiği sürece sakin kalmak Jimin için git gide zorlaşacağa benziyordu. Kendini yeterince iyi ifade edememiş miydi? O halde bir daha denemeye değerdi.

pjm:
Bak çocuk, ben gay değilim
15:38

JK:
Ooohh

dur tahmin edeyim

Biseksüel misin? 

HALA BİR ŞANSIM VAR DEMEKTİR KJHFDGSHJ
15:40

pjm:
Böyle şakalar da hiç komik değil
15:50

Jungkook her zamanki gibi Jimin'in sert çıkışlarını esprili tavırlarıyla geçiştirmeye ve ortamı yumuşatmaya çalışmıştı fakat Jimin'in konuştukları meselelere ve basit şakalara bile katlanamayacak kadar agresif tavırlar sergilemesi gerçek bir hayal kırıklığı olmuştu Jungkook için. Sonrasında kimsenin duyup duymadığını kontrol etmek için etrafı kolaçan etmek zorunda kalacak kadar sesli bir şekilde "Gerzek!" diye söylenmişti Jungkook kendi kendine. Onun da bir sınırı vardı ve artık daha fazla alttan alıp espri yapamayacak kadar gergindi.

JK:
Aklına kazısan iyi edersin Jimin

Homofobik insanlar da hiç komik değil
15:53

Jungkook yazdığı mesaja gelecek olan cevabı beklerken dakikalar birbirini zoraki bir tavırla kovalamış, akreple yelkovan kıpırdamamak için yemin etmiş gibi ağır çekimde ilerlemişti sanki. Her şeyin en başında mesajlaşırken delicesine eğlendiği, sinirlerini bozmayı başardığı için dakikalarca kahkaha krizine girdiği o genç adamın içinden aşkı olduğu gibi kabul edemeyen bir canavarın çıkmış olma ihtimali oldukça üzmüştü zavallı Jungkook'u.

pjm:
Tamam, dava et beni o zaman.
16:18

Çok geçmeden beklediği mesaj geldiğinde karşısındaki adamın pişkinliğine şaşırıp kalmıştı Jungkook. Kafasına takılan bir kaç soruya cevap aramak üzere bir süre boş gözlerle öylece önündeki masanın desenlerini incelemeye başladı genç çocuk.  Çok değil, daha bir kaç gün önce onu kıskandığında kim bilir nasıl dalga geçmişti onunla ya da ona erkek olduğuyla ilgili ipucu verdiğinde nasıl tiksinmişti ondan.

"Lanet olsun!" diye fısıldadı Jungkook elinden geldiğince kısık bir ses tonuyla eşyalarını çantasına aceleyle yerleştirirken.  Henüz akşam bile olmamıştı ama keyfi öyle bir kaçmıştı ki bir an önce eve gidip uyumak ve Jimin ile arasındaki bu tatsız konuşmayı unutmak istiyordu. 

Gününün geri kalanı berbat geçen Jungkook sahiden de hayalini kurduğu şekilde yemek yiyip kimseyle muhatap olmadan yatağına teslim etmişti kendini. Uyumadan önce yalnızca konuşmalarını değil, Jimin'i de unutmayı dilediği duasına rağmen içinde bir yerlerde hala Jimin'in değişmesini dileyen, sesini ve kokusunu merak eden o inatçı ve saf yanına kulak asmayıp yumdu gözlerini Jungkook. 

Gardını almanın vakti gelmiş de geçiyordu. 

Baby SharkWhere stories live. Discover now