|14.Bölüm|

2.4K 231 39
                                    


Jungkook bu sabah da yine Jimin ile uğraşmak için yanıp tutuşan bir ruh haliyle uyanmıştı. Bunda şaşırılacak bir şey yoktu tabii ki, Jimin her zaman onun "minik köpek balığı" olacaktı ve Jungkook ömrünün sonuna kadar onunla uğraşabilirdi. Yatağında doğrulup biraz vücudunu esnettikten sonra bugünkü maratona hazır hissetmeye başlamıştı Jungkook. Uzun bir gün olacaktı ve yapacak çok işi vardı, mesela Jimin ile alay edip sinirlerini bozarak eğlenmek gibi.

JK:
günaydın minik köpek balığımmm
10:02

pjm:
kes şunu
10:45

JK:
yapma ama
Tek eğlencemi elimden alıyorsun
Kötü çocuk seni :(
10:55

pjm:
beni istediğin isimle çağırmana izin veririm ama bir şartla

11:08

JK:
 neymiş o??
11:27

pjm:
her şirin lakap için kendin hakkında bir gerçek söyleyeceksin
11:39

"Bu da nerden çıktı şimdi?" diye mırıldandı Jungkook kendi kendine gömleğinin düğmelerini iliklerken. Jimin akıllı biriydi, ona ne zaman şirin ya da sinir bozucu bir lakap taksa karşılığında Jimin tarafından köşeye sıkıştırılacağından adı gibi emindi Jungkook. "Neden akışına bırakmıyor ki?" diye mırıldandı parmakları telefonunun ekranında dolaşırken.

JK:
hımmm  biraz riskli
11:46

pjm: 
korktun mu 😊
Bana minik diyene bak
Nasılda korktu
Sana söylemiştim
Önemli olan

11:47

Jungkook çoktan okul için yola çıkmış, evinin yakınındaki kahve dükkanından en sevdiği kahveyi sipariş etmiş ve yolculuğuna kaldığı yerden devam etmek için okula doğru yürümeye başlamıştı.

JK:
Evet evet
Anladık
Boyu değil işlevi hansnsnns
11:47

pjm:
Evet başla bakalım, bu sabahki mesajın bedelini ödemen gerek😏
11:50

"Sen sinsiysen ben daha sinsiyim." diye mırıldandı Jungkook. "Madem "neyi bilmek istediğini" özel olarak belirtmedi ben de herhangi bir şey söyleyebilirim." diye düşündü. Zararsız küçük bilgiler verebilirdi.

JK:
tamaaaam
İlk gerçek
En sevdiğim kahve Caramel Macchiato
11:55

pjm:
bu bilgiyi tam olarak hayatımın neresinde kullanacağım
11:56

JK:
gelecekte kocam kahvemi düzgün hazırlasın isterim
11:57

pjm:
o halde kendine bir barista bulmalısın jungkook
Gay olanından
12:03

 "Gay olanından öyle mi?" diye mırıldandı Jungkook. Jimin'in kendisinden ölesiye kaçmasından bunalmıştı artık. Tüm bu flörtleşmelere ve şakalaşmalara rağmen nasıl hala gerçeklerin farkına varamadığını düşündü Jungkook. "Gerizekalı köpek balığı."

Evet henüz yüzünü bir kere bile göstermemişti belki ona ama bu ikisinin de konuşmaktan büyük bir zevk aldığı gerçeğini değiştirmiyordu. Belki de Jimin'in bazı gerçekleri görmeye, fark etmeye itilmesi gerektiğini düşündü Jungkook. Denemekten zarar gelmezdi. 

Sınıfa girip amfideki yerini aldıktan sonra yüzüne yayılan kurnaz  gülümsemeyle planını uygulamaya başlamıştı Jungkook ve Jimin'in ne tepki vereceğini profesörünün bugün hangi saçma kravatı takacağından daha çok merak ediyordu. Planına o kadar odaklanmıştı ki yanına oturup selam veren sınıf arkadaşını bile kısa bir baş selamıyla geçiştirmişti. Mesajı yazdıktan sonra tıpkı sineklerin yemek görünce yaptığı gibi sinsice ellerini ovuşturup Jimin'in cevabını beklemeye koyulmuştu.

JK:
aslında evimin yakınındaki kafede bir çocuk var
Sanırım gay
O kadar güzel bir yüzü var ki
Kaslarından bahsetmeme gerek yok sanırım
12:15

Jimin okulun güvenliğine kartını gösterip kapıdan geçtikten sonra hala bu kadar çok titremesine alışkın olmadığı telefonunun mesaj sinyaliyle irkilmiş ve prova odasına giderken usulca elini dar pantolonunun cebine atmıştı. Binanın giriş katının  ortasında dikiliyor olmasına ve sağından solundan geçen bölüm arkadaşlarına  aldırmadan "Ah demek kaslı bir çocuk ha!" diye söylene söylene henüz boş olan prova odasına gitmişti hızlı ve sert adımlarıyla fakat sinirlendiğini belli etmeye hiç niyeti yoktu. 

pjm:
Benim gibi dansçı değilse bahsetmene gerek yok bence de 😊
Vücudumun her bir uzvunda onunkinin üç kat daha fazla kas olduğuna eminim💪🏼😎

12:30

JK:
bu bilgiyi tam olarak hayatımın neresinde kullanacağım
12:35

"Kısasa kısas öyle mi?" diye mırıldandı Jimin telefonunun galerisinde geçen yılki dans yarışmasının kulisinde çekilen fotoğraflarını ararken.

pjm:
mesela rüyalarında😏

pjm:mesela rüyalarında😏

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

12:48

Her ne kadar kendine bile itiraf etmek istemese de dersin ortasında kısık bir ıslık öttürecek kadar çok etkilenmişti Jungkook gördüklerinden. Her sabah kahvesini aldığı kafedeki çocuğun kolları Jimin'inkilerle karşılaştırıldığında "sıska" denilebilecek kadar ince kalıyordu. Tanıdığı Jimin için oldukça iddialı sayılacak bu mesaja cevap vermeden önce yavaşça yutkunup derin bir nefes alma ihtiyacı duymuştu zavallı Jungkook. Planının işlemesi için ondan etkilendiğini belli etmemesi gerekiyordu ve bu oldukça zor olacağa benziyordu. Söylediği yalana kendi bile inanmamıştı çünkü. 

JK:
kafedeki çocuğu tercih ederim 
12:53

pjm:
ah öyle mi
o zaman git onunla konuş
13:10

JK:
sjkhgjhdkhkdsödl
Birileri
kıskandı
13:18

pjm:
 siktir git jk ya
13:20

JK:
regl mi oldun sen
13:21 (Görüldü)
 

 "Ah kıskandı" diye mırıldandı Jungkook. "Jimin beni başka bir erkekten kıskandı."

--

Şu sıralar biraz yoğunum, yeni bölümler eski hızıyla gelmediği için beni affediin.
2.7K'dayız ve bu beni aşırı sevindiriyor.

Sizi çok seviyorumm


Baby SharkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin