Meddelande från mig 5 - i fortsättningen

3.5K 127 52
                                    

Okej wow, om ni scrollar genom innehållsförteckningen på boken så ser ni hur jäkla många kapitel jag har publicerat och det är på MINDRE än 2 månader, helt sjukt. Jag hade planer på att avsluta den här fanfictionen redan vid 40 kapitel men det slutade med att jag verkligen inte kunde slita mig från storyn, från karaktärerna som jag älskhatar. Elin är en krånglig karaktär, Matilda likaså.

Nu vill jag ha ärliga svar från er, hur mycket mer vill ni ha och vad vill ni läsa? Jag har frågat det tidigare men jag behöver få lite mer inspiration om vad som ska hända framöver. Tycker det blir så tråkigt om jag bara ska skriva om alla mainstream triangeldraman mellan Felix, tjejen i fråga och Oscar. Sedan tycker jag att det också är ganska långtråkigt med hångelscener också.

Kan ni inte komma på något jätte konstigt som jag kan dra in? Typ att de reser till mars eller träffar Peo, kapten zoom, feman och alla de andra från tillbaka till vintergatan? Nej men ärligt, något roligt kan ni komma på. Var kreativ och skriv i kommentarsfältet precis vad du vill läsa så lovar jag att ta del av era åsikter och skriva om några idéer för att hålla den här fanfictionen vid liv en stund till.

Kan även nu säga att jag inte har några planer på hur det ska ta slut eller när. Jag kommer förmodligen avsluta när jag känner att ingen längre läser/saker blir långtråkiga. Det kan vara om 5 kapitel, det kan vara om 20. Vi får helt enkelt se.

Kommer dedikera varje kapitelen till personen/personerna som kom med idén/idéerna.

Goood game player - The Fooo fanfictionWhere stories live. Discover now