Några små tankar om att fortsätta

5.2K 127 23
                                    

Hej hej, trevligt att du har kvar den här boken i ditt bibliotek, läs vidare så får du mer information om vad jag hade tänkt säga er alla.

Min mobil har precis gått sönder där jag hade skrivit tre hela (ganska korta) bonuskapitel till den här fanfictionen som jag hade tänkt publicera här de kommande veckorna men nu är de borta och jag kommer inte kunna få tillbaks dem tråkigt nog. När de försvann började jag genast tänka på om jag skulle fortsätta skriva på den här eller inte, jag har länge funderat väldigt väldigt mycket på att fortsätta då jag alltid älskat att skriva på den här. Därför tog jag beslutet att jag kommer fortsätta skriva och jag kommer fortsätta i den här boken för att inte förvirra er allt för mycket. Jag kommer inte skriva på den här huvudsakligen utan "Tiger" kommer vara den jag skriver på merpart men den här kommer jag skriva på när jag får tid över/tappar idéer på den nya osv.

För er som inte vill läsa vidare så gäller fortfarande det gamla slutet, för er som vill läsa vidare ni kommer läsa kapitel som från och med nu heter "bonuskapitel #" i början och sedan titeln på kapitlet istället för ex "kapitel 17" för att blanda ihop dem. 

Nu vill jag ha er hjälp, vad vill ni läsa om? Hur vill ni att det ska utveckla sig? Förhållanden? Vänskap? Nya karaktärer? Bråk? Kärlek? Långa/korta kapitel? Årstider? 

Ni kommer såklart inte få bestämma exakt allt som kommer att hända men idéer till vad jag ska skriva för att jag ska komma igång igen uppskattar jag verkligen. Hoppas ni tycker att det ska bli kul att läsa vidare om ni nu gör det. Jag tycker själv att det ska bli jätte kul att fortsätta skriva på den här. 

Glöm inte heller bort att läsa min nya fanfiction - tiger. 

Goood game player - The Fooo fanfictionOnde as histórias ganham vida. Descobre agora