Meddelande från mig 4 - twitterkonto

4.2K 92 4
                                    

Hej hej!

Ledsen om ni trodde att det här var ett kapitel men det kommer förmodligen ett lite senare ikväll/inatt då jag faktiskt har påbörjat det lite smått.

Jag hade i alla fall tänkt informera om att jag nu har skaffat ett twitterkonto för mina fanfictions (härmar Agnes, sorry haha) där jag hade tänkt uppdatera om lite information och så vidare om det är någon som bestämmer sig för att följa det. Kontot heter i alla fall @thefoooposts så in och följ det. För er som har brist på liv och vill följa min extremt tråkiga fanpage kan också ta och göra det genom att gå in på instagram och följa @thefoooposts där också.  Medan ni ändå håller på och söker kan ni ju följa mitt egna twitterkonto som består av lite allt möjligt (mestadels killarna) @linneafallman. 

Förlåt för att jag gör reklam såhär för mig själv men jag har faktiskt aldrig gjort det tidigare så jag tycker nästan att jag förtjänar det efter nästan ett års publicerande av mina fanfictions här på wattpad. Känner mig dock jätte egoistisk och elak när jag gör såhär, usch för mig. 

Goood game player - The Fooo fanfictionWhere stories live. Discover now