Bonuskapitel #10 - kärleksnoveller och kärlekssånger

3.9K 170 11
                                    

Matildas perspektiv:

Kärleksdikter, kärleksnoveller, kärlekssånger, ja och allt vad det nu fanns för kärleks grejer man kunde haka upp sig vid gjorde mig helt galen. Jag mådde dåligt då jag läste om par som hade det där perfekta tumblr förhållandet men jag mådde nästan ännu sämre då jag läste om olycklig kärlek och de som inte mådde bra av kärleken på något sätt alls. Min lärare hade tvingat på oss i min klass att skriva en uppsats om kärlek mellan två individer som sedan skulle läsas upp för klassen. Lite genant skulle det bli att vara tvungen att läsa upp sin egen för dem andra då kärlek var ett väldigt känsligt område. Kärlek kunde vara så mycket, det behövde inte vara att ha sex och vara i ett förhållande utan det kunde vara massor med andra saker. 

- Jag orkar inte det här, mumlade jag och tittade irriterat på min läsplatta där jag hade fått ner en rad som bestod av mitt namn och dagens datum. Ogge som låg bredvid mig i sängen ryckte åt sig läsplattan och läste raden jag hade fått ner i skrift och började sedan småskratta åt mig.

- Är det här det enda du fått ner på två timmar? frågade han med höjda ögonbryn. Jag muttrade något ohörbart och slet åt mig plattan igen. Den här gången hade jag inte tänkt använda den för att skriva utan för att spela något jätte tråkigt spel som var beroendeframkallande och kunde hålla mig sysselsatt ett bra tag. Ogge som fortfarande låg bredvid mig tittade uttråkat på mig medan jag spelade men jag brydde mig nästan inte. 

- Kan du inte lägga undan den där? frågade han efter en stund samtidigt som han strök sin handrygg mot huden på min arm. Jag pausade spelet för en kort stund och gav honom en skeptisk blick innan jag vände tillbaks den i spelet igen. En djup suck hördes från hans håll och jag kunde se i ögonvrån hur han rullade med ögonen åt mig. Långsamt och försiktigt trevade han sig fram mot mig och tillsist var han så nära att han lätt kunde greppa tag om läsplattan och lägga undan den på golvet nedanför sängen. 

- Men jag ville spela, mumlade jag. 

- Men jag ville göra något annat, härmade han förutom det att han bytte ut de sista orden. Jag gav honom en sur blick och försökte att krypa över honom för att få tag på läsplattan igen men blev stoppad av att han pressade hans läppar hårt mot mina. 

- Så du menar att du vill göra det här, något annat? frågade jag och viftade lite med ögonbrynen. Han skrattade åt mig och kraschade sedan sina läppar mot mina igen. De rörde sig mot varandra i ett jämn takt och allt eftersom kände jag att han blev mer och mer ivrig. Jag drog ifrån och satte mig grensle över honom och placerade slarvigt mina läppar på olika delar av hans ansikte och sedan ner mot hans läppar igen. 

- Jag tycker om dig väldigt, väldigt mycket, sa han försiktigt mot mina samtidigt som han satte upp sig lite för att få stabilisering med ryggen mot väggen. Jag kanade ner en aning och satt nu på något konstigt sätt i hans knä. Våra bröstkorgar var pressade mot varandra och det enda som egentligen skiljde våra kroppar åt var de tunna trikåtygen våra tröjor var gjorda av. Långsamt och försiktigt hjälpte han mig av med den blåa tröjan jag hade burit under dagen och sedan gjorde jag detsamma med hans svarta tröja med ett tryck där det stod någonting i vit text över halva tröjan, vad det stod hade jag aldrig lagt märke till. Hans varma hud kändes nu mot min och en varm stöt av välbehag gick genom min kropp när jag kände det. När vi var mitt upp i det vi höll på med så hörde jag hur min mobil vibrerade till men jag brydde mig inte så värst då all min fokus låg på Ogge, hans närhet och hans värme som han utstrålade. Ännu en gång så vibrerade min mobil till och den här gången brydde jag mig inte heller men det verkade han göra. Direkt när han var på väg att säga mig något tystade jag honom med att pressa mina läppar ännu en gång mot hans. När mobilen för tredje gången vibrerade till hörde jag hur han harklade till.

- Ska du inte svara? Det verkar vara någon som verkligen vill dig något, sa han.

- Det får vänta, mumlade jag som svar och försökte påbörja en kyss men han svarade för första gången inte. Irriterat kröp jag närmre min mobil och klickade på hemknappen. Tre meddelanden från Elin. Jag drog fingret över skärmen och gick in på meddelandena. 

”Matilda, snälla kom! Jag vet inte vad jag ska göra!” 17:34

”Snälla, mina tårar är ostoppbara och den enda jag kan prata med om det här är du.” 17:35

”Du är den enda som förstår sig på mig” 17:37

Goood game player - The Fooo fanfictionWhere stories live. Discover now