Meddelande från mig 1 - HJÄLP!

9.8K 141 58
                                    

Nu mina vänner så har jag kommit till en riktig svacka i mitt skrivande, jag gjorde fel i ett kapitel och därför förstördes hela min plan med hela den här fanfictionen och därför måste jag nu komma på ett helt annat slut som passar in med den här storyn.

Nu var det inte det jag hade tänkt skriva om i det här lilla meddelandet från mig utan något helt annat. Jag har märkt att majoriteten skriver något i stilen med "meeeer" vilket jag uppskattar hur mycket som helst men jag har ett problem och det är att jag inte vet vad ni vill ha mer av. Därför vill jag nu be er alla att offra 1-2 minuter på att skriva vad ni vill läsa om, vad ni tycker är bra och vad ni tycker är dåligt. Det skulle hjälpa mig super mycket. Jag tar åt mig av all kritik och kan bara göra det bättre om jag får veta era åsikter och tankar. 

En sak som skulle hjälpa ännu mer skulle vara om ni kunde skriva lite runtom vad ni vill läsa och inte bara en kategori. Vilka vill ni ska vara inblandade? Hur ska det sluta? Hur ska det börja? Ska de åka någonstans? Ska de göra något? Ska det vara mer kärlek? Mindre kärlek? Mer bråk? Mindre bråk? 

Nu har ni verkligen chansen att kunna påverka mig på riktigt och kanske få någon dröm att gå i uppfyllelse.

Tack på förhand!

Goood game player - The Fooo fanfictionWhere stories live. Discover now