Sneak peek - kapitel 37 - sanningar

8.3K 161 37
                                    

****GILLAR NI INTE SNEAK PEEKS LÄS EJ!!****

(Publicerar kapitlet snabbare om ni kommenterar/gillar, som vanligt alltså)

Elins perspektiv:

Jag slog igen ögonen och bara väntade på slaget jag skulle få över min käke. Hans grepp om mina händer hårdnade en aning och försiktigt slog jag upp ögonen för att se på vilket sätt han tittade på mig. När han såg att jag tittade på honom med öppna ögon så tryckte han sina läppar hårt mot mina. Från en början kysste jag inte tillbaks men det tog inte lång tid innan jag med samma takt masserade hans läppar på precis det sättet han masserade mina.

- Jag lovar att Felix inte kan göra det här, mumlade han mot mina läppar. Jag skulle precis svara något men han tog istället tillfället i akt och stoppade in sin tunga i min mun. Långsamt förflyttade han oss två från väggen utanför toaletten bort mot dubbelsängen i det vi kunde kalla för mitt rum av de två rummen som fanns i vår hotellägenhet. När mina vader snuddade vid sängkanten så knuffade jag undan Oscar och kröp upp på sängen. Kort efter det så kröp även han upp i sängen. Hans hungriga läppar suktade efter mina men istället för att lägga dem direkt mot så placerade han dem lite överallt i ansiktet.

- Felix kan inte få dig att känna precis såhär, viskade han mot min hud när hans läppar var placerade precis vid mitt nyckelben. Ett stön som jag hade tänkt hålla inne slank ur mig och han flinade nöjt.

- Precis som jag sade, Felix kan inte få dig att känna på precis samma sätt som jag kan få dig att känna, sa han stolt och fortsatte sedan att kyssa mig alltmer.

Goood game player - The Fooo fanfictionWhere stories live. Discover now