Yakında Geliyoruz!

1.6K 59 13
                                    


Merhaba arkadaşlar,

Çok uzun zaman oldu inanın nasıl başlayacağımı bile bilemedim ama bir iki satır ile geleceğimi söylemek istedim sizlere. Henüz elimde yazılmış veya taslağı olan bir bölüm yok. Kızımdan fırsat buldukça yazacağım. Şuan bile mızırdanıyor bana onunla oyun oynamak yerine bilgisayara baktığım için. Benim sarı bıldırcın büyüdü ve 1,5 yaşında. Bir haftadır yürümeye çalışıyor başarıyor da ufak ufak düşe kalka gidiyor :)

Her şey yolunda merak etmeyin ben de çok iyiyim. Şarampole yuvarlanan bir arabayken son anda frene basabildik kızımız için. Kafamı toparlaması acılarımı görmemeye çalışması biraz uzun oldu o yüzden daha önce gelemedim. Yazma isteği hiç yoktu ve Aşkar'a da size de haksızlık yapmak istemedim. Haftaya yeni bir bölüm eklemeyi planlıyorum.. Biraz geri dönüşlü okuma yapmam gerekiyor çünkü mantıksal hata yapmak istemiyorum.

Halen daha Aşkar'ı okuyanlar var yorumları okuyorum sadece cevap yazamıyorum. Yeni başlayanlar var hoş geldiniz demek istiyorum. Birilerinin halen daha Aşkar'ı okuduğunu görmek öyle iyi geldi ki şu son zamanlarda. İyi ki varsınız.

Yeni bölümün nasıl bir bölüm olacağını inanın bende şuanda bilemiyorum. Daha önceden aldığım notlarımın yazdığı not defterini biraz önce Başak hanım çok tatlı sesler çıkararak yırttı sonrada da bana verdi. Öyle mutluydu ki kızamadım. :)

Bugün 14 Şubat malumunuz.. Hediyesi olsun bu haber dedim bekleyenler için.

Sizi seviyorum..


AŞKAR (BASILDI) ŞİAR (BAŞLIYOR)Where stories live. Discover now