DUYURU

4.5K 87 20
                                    

Dün eve dönüş yolundaydım malumunuz. Fakat Cuma'yı Cumartesiye bağlayan gece bir damla uyku uyumadığım ve yolculuk esnasında da hiç uyuyamadığımdan eve girdiğimde resmen önümü göremiyordum. Tek düşündüğüm uykuydu. Aklımın düşünebilmeyi başaran kısmı size sözümü hatırlıyordu ama elim kolum kalkmaz durumdaydım. Deliksiz 14 saatlik uykudan sonra şimdi iyiyim. Bölüm bugün gerçekten gelecek.

Sabrınız için teşekkür ederim..

Bu arada yeni iki kitap eklediğimi gördünüz. El-Hubb da keyifli zamanlar geçireceğinizi müjdelerim. Kuveyt'li Ahmer Avvad Reisü'l Hafez'in gittiği Ürolog kadın çıkınca hayli paslaşmalı bir kitap da böylece doğar bizim için.

Diğeri Hatalıysam Ara! ise bahsettiğim o aşiret hikayesi. Bu kez bir ağanın hükümlerini değil ağa olmak istemeyen minibüs şoförü bir adamın maçoluğunu okuyacaksınız. Yer ise ne Mardin ne Diyarbakır ne Şanlıurfa ne de Gaziantep! Bitlis'in aşiretine buyur edeceğim sizleri. Umarım kitap başladığında keyif alırsınız. Serhad Sermiyan'ı da en az Derman kadar seveceğinize inanıyorum. Onun ve Karîn'in çekişmeli hikayesine hepinizi beklerim.

Aşkar'a gelirsek bugün, yarın ve salı günü bölümler gelecek söz verdiğim o 3 bölüm. Ardından bir süre dinleneceğim en çok 2 gün. Sonra yazacağım bölüm arasında iki gün dinlenme payı alıp devam edeceğim yazmaya. Yoksa devreler yanıyor (:

Bölüm bittiğinde görüşürüz..
Bu arada bölümü eklediğimde bir coşun da wattpad aşkar neymiş görsün.. 200 binlere çıkacak bir okur kitlesine sahipsiniz. Bir hareketlendin de Wattpad okur görsün..

(: (: (: (: (:

AŞKAR (BASILDI) ŞİAR (BAŞLIYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin