KİTABA ARA VERİYORUM

5.8K 139 39
                                    

Selam arkadaşlar,

İki akşamdır aldığım yorumların birkaçı benim bu kararı almama sebeptir.

İstemeyerek de olsa şimdilik belli bir süre vermeden kitaba ara veriyorum. Kafamı toparlayacağım, kitabı toparlayacağım öyle geleceğim.

Bu kitaba hiçbir yerde yayınlamadan 2014 yılında başladım sonra yarım bıraktım. Kafamda belli bir kurgu vardı. Hâlâ da var onu olduğu gibi yansıttım 56 bölümdür. Karakterleri sevdiniz sevmediniz kızdınız hayran kaldınız vesaire, başından beri hepsinin zayıf noktalarını, bam tellerini, sabır zirvelerini küçük küçük saçtım ortaya. Bazı yerlere siz fark etmeseniz de geleceğe yönelik şifreler bıraktım.

Alıp bilgisayarı elime bugün ne yazsam diye falan düşünmedim, notlar tuttum, adım adım, hamle hamle, satranç oynar gibi yazdım. Kendi kitabımda mantık hatası olmasın diye geriye dönüp onlarca defa kitabımı okudum. En iyisini okumanız içindi hepsi, hayal gücümü yansıtmak için elimden geleni yaptım. Aylardır kitap okuyamıyorum kitabı yazdığım için, iki gecedir aldığım yorumlarla karşılaşınca dönüp bir ardıma baktım.

Benim bakış acımdan kitap kendi yolunda gidiyor çünkü bir kurgusu var ama sizin açınızdan kitap saçıldı. Ben o saçılanları, yorumların arasına sıkışan kelimelerde ki sert tepkilerin yol açtığı kırgınlıklarımı toparlamak için bu arayı veriyorum.

İlginiz, desteğiniz, 80 binlik yolculuğumuz boyunca gösterdiğiniz değeriniz için çok teşekkür ederim.

Görüşmek dileğiyle,
İyi geceler..

AŞKAR (BASILDI) ŞİAR (BAŞLIYOR)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora