PİŞT! BURDA MISINIZ?

6.2K 170 39
                                    

Ay şuan da bölümde neler yazsam diye düşünürken ne yaptığıma inanamazsınız! :)))) Roman havası ve oyun havaları eşliğinde hem oynayıp hem bölüme ekleyeceklerimi belirliyorum.

Tabii ki bunu söylemek için yazmıyorum bunu. Sormak istediğim bir şey vardı bu gece bölüm istiyor musunuz?

:))))))

Bir de bir şey diyeceğim kitabımı takip edenler beni de takibe alabilir mi? Takipçi sayım yerlerde sürünüyor kendimi çok yalnız hissediyorum :))))

Sizi seviyorum biliyorsunuz değil mi?
Haydi o zaman ben roman havası eşliğinde doğuyu anlatan kitabımıza bölüm yazarken(müzikten belli ilginç bir bölüm olacağı) :))) siz de beni bekleyin olur mu? Tabii bölüm istiyorsanız..

Kıyamadım sizi bekletmeye bölüm yazayım dedim.. İyi yapmış mıyım?

Takibe almayı unutmayın olur mu? Ayyy bu arada 70 bin olmaya az kaldı yaa! Süpersiniz! İnşallah 100 bini de göreceğiz. Bastırın Derman'cılar! Alev'ciler!

Resmen damarcılar gibi oldu bu! :))))

Ayy Berat'a kız buldum bu arada! :)))) Yüsra'ya Şahin'i yapacağım bu da benden size ufak bir kesit niteliğinde olsun :)))) Gerçi Berat'ı yapsaydım kafama birşeyler atmanızdan korkmadım diyemem :)))

İyi ki varsınız Aşkar'larım... diyor ve yazmaya devam diyorum! Ve geri planda Rumeli<>Gultekin<>Ekrem <>Benim Gözüm Sende çalıyor.. :))) Bu da Derman'dan hepinize gelsin :))) Gözü üzerinizde haberiniz olsun! :)))

AŞKAR (BASILDI) ŞİAR (BAŞLIYOR)Onde histórias criam vida. Descubra agora