BİR KIVILCIM YETER

5.8K 131 75
                                    

Evet, ben geldim söz verdiğim gibi kesitle degil ama bugün kesitin geleceği sözüyle.

Ondan önce son bölümde aldığım kararı hayata geçirerek facebook da Wattpad ile ilgili bir sayfa da bir paylaşımda bulunarak KEŞFEDİLMEMİŞ YAZARLAR ARAYIŞINA girerek birkaç tanesine ulaşabildim. Şimdi ben kesit yazarken sizden ricam onlara bir şans tanımanız.

Her keşfedilmeyen kitap bir kayıptır unutmayalım. Ben bir kıvılcım yaktım sadece onu yangına çevirecek yine bizleriz.

Vitrinlerde dönen milyonluk kitapların ardında göze görünmeyen bir kitle var. KEŞFEDİLMEYENLER. İsimleriyle dahi ayrıştırılan yazarlar onlar. İyi yazmadıklarından falan da değil hani.

Sadece sürü psikolojisi ile hareket ettiğimizden ne kadar çok okunuyorsa o kitap iyidir dediğimizden dönüp de bakmadığımız için geride kaldılar.

Ben de onlardandım bir aralar. Hissettiklerini anlayacak kadar. İleriye giderken dönüp de arkaya bakmayı bazıları gereksiz sayar oysa dönüp bakmazsam ileriye gitmem neye yarar? Düşüncesiyle DESTEK kararı aldım.

Ve dün bir yazara -aynı zamanda çok değerli okurlarımdandır kendisi- dedim ki benim okur kitlem küçük ama varsın küçük olsun bizim de yüreklerimiz büyük!

Şimdi o kocaman olduğunu bildiğim yüreklerinize sesleniyorum. Önereceğim kişilerin kitaplarına bir bakın. Elbet içlerinde size cazip gelen çıkacaktır. Ben henüz bu kitapların hiçbirini okumadım üçü dışında. Ben de sizin kadar onlara yabancıyım ama okuyacağım, oylayıp, yorumlayacağım.

Onlardan herhangi bir karşılık beklentim olmadan yapacağım bunu çünkü sevgi karşılıksız verilir. Çıkarsızca sunulan değer en kıymetlisidir.

Benim başlattığım destek projesine ilgisiz kalmayacağınızı umuyorum. Sizin desteğinizle ancak bu yokuşu çıkabiliriz. Bir kıvılcım deyip geçmeyin bir ufak ateşle neler yapılır herkese gösterelim. Yangın olalım, katıp götürelim taşkın bir nehir gibi.. Büyüyelim. Dönüp ardımıza baktığımızda ise o keşfedilmeyen ama keşfedilmeyi bekleyen, hayallerini gerçeğe kavuşturan tüm yazarların mutluluğunu seyredelim.

Ben sizleri önereceğim sizler de büyüdükçe başkalarını önerin ki hüzün tasasız bir vaha gibi gelip geçsin buralardan, çakılı kalmasın, yazarların kaleminden akmasın.

Ben sizlerden umutluyum sevgili okurlarım...

Ben tüm o yazarların gönüllerine bir umut ateşi yaktım nacizane dün akşam. Sadece önereceğim dedim tek yapacağım belki de bu. Evet, sizlere sormadan yaptım bunu ama diyorum ya umutluyum sizden, inanıyorum her birinize.

İnşallah yanıltmazsınız beni dahi demeyecek kadar inanıyorum çünkü benim okurlarım diğerlerinden farklıdır biliyorum.

Dediğim gibi ben şimdi kesit yazacağım sizlerde dağılıp keşfedilmeyi bekleyen yazarların kitaplarına bir kaşif edasıyla yaklaşın lütfen. Her biri bir mücevher her biri bir yıldız sadece güzel gönüllerce görülen...

YAZARLARIMIZ;

NurYase Kahvelina kitabıyla,

Wolff__ Lavinia kitabıyla,

yarim_ay Kimsesiz kitabıyla,

AŞKAR (BASILDI) ŞİAR (BAŞLIYOR)Where stories live. Discover now