OKUYUN LÜTFEN

4.9K 95 23
                                    

Hepimizce malum şehir dışındayım. Nisan ayından önce de geriye dönemiyorum. Sağlıksal sebepler dolayısı ile acil olarak evimden uzaklaştım bu yüzden kitapla ilgili notlar, bilgisayar vs hiçbir şey yanımda değil. Haliyle BÖLÜM YAZAMIYORUM!

Şehir dışına çıktığım günden beri en azından kesit atarak sizi mutlu etmeye çalışıyorum çünkü benim özel sebeplerim yüzünden beklemedesiniz, emin olun bende sizleri, yazmayı, yorumlarınızı deli gibi özledim ama hiçbir şey yanımda değilken yazamıyorum işte!

Her kesitin altında kesit değil yeni bölüm istiyoruz mesajları var. Her birinize cevap verdim. Nisanda bölüm gelecek dedim. Şimdi de cimcimeli sorunun altında aynı mesajlar var aynı kişilerden. Biliyorum merak ediyorsunuz sormakta haklısınız kızmıyorum da sadece belki duymayan görmeyen vardır diye bir kez daha söylüyorum YENİ BÖLÜM NİSAN DA SİZİNLE OLACAK. EN İYİ İHTİMAL İLE 1 EN ÇOK 3 NİSAN DA! BU KADAR ZAMANDIR BEKLEDİNİZ DİYE SÖZÜM SÖZ SİZE 3 GÜN ARD ARDA BÖLÜM YAZACAĞIM.

Ama az daha sabır lütfen. Sizler her sorduğunuz da ben nisan da derken üzülüyorum. İstiyorum ki hemen geliyor diyeyim ama yok olmuyor işte. Nisan ayından önce bölüm yazamıyorum :(

Kusuruma bakmayın...
Bekletiyorum.. Elimde değil.

AŞKAR (BASILDI) ŞİAR (BAŞLIYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin