58, But it end not good

480 19 9
                                    

Meer dan 1 jaar later:

'Hiepe de piep, Hoera!' Vrolijk gejuich vult de woonkamer van Julia, inmiddels ook de woonkamer van Ralph, nog niet heel lang geleden is Ralph bij haar ingetrokken. Een blije jongen zit vrolijk te klappen en kijkt enthousiast naar de taart die voor hem klaar staat.

'Wat is die tijd snel gegaan, vindt je ook niet? Nathan wordt nu al 2.' Ralph komt bij Julia staan en slaat een arm om haar heen. Julia knikt, ja er is heel veel gebeurd. Gelukkig bijna alleen maar goede dingen, Giel en Jessie hebben na veel moeite van Julia en Ralph eindelijk wat gekregen en zijn nog steeds dol gelukkig. Ook Julia, die nu 20 is, is erg gelukkig met haar leven. Ze raakt steeds hoger op bij het ministerie. Alles lijkt helemaal goed te gaan in haar leven. Maar is dat echt zo?

Julia stapt nog half slapend uit haar bed. Ze verwacht dat Nathan ligt te huilen, maar ze hoort niks. Verbaasd opent ze zijn slaapkamer deur. Zijn bedje was leeg. Dat was het moment dat Julia in paniek raakt. Snel rent ze terug naar haar eigen slaapkamer en maakt Ralph wakker.

'Ralph! Nathan is weg!' zegt ze in tranen als hij wakker is. 'Wacht, wat!?' Ralph springt overeind en rent naar de kamer van Nathan. Julia staat op de gang, nu lopen de tranen echt over haar wangen. Als Ralph terug komt lopen staan ook in zijn eigen ogen paniek. 

'W-wat moeten we n-u doen?' stottert ze. Op dat moment wordt er beneden op de deur geklopt. Julia rent de trap af naar de deur. Alsof ze hoopte dat hij gewoon weer voor de deur stond. Toen ze de deur open zag ze geen Nathan, het was haar vader. 'Pap? Wat doe jij hier zo vroeg?' vraagt ze. Haar vader loopt naar binnen, 'Ik zag dat er iets mis was. Misschien kan ik helpen.' Julia weet wat hij bedoeld. Ook Ralph komt naar beneden gelopen. 'Lag die brief daar gister al?' vraagt hij, wijzend op een brief aan de eettafel. Julia kijkt er even verbaasd naar en grist dan de brief van tafel, nee die brief lag er niet. Snel veegt ze haar tranen weg en begint voor te lezen:

Julia toch, hoe kon je onze prachtige zoon voor mij verbergen? Hij lijkt veel op mij zie ik. Dat komt goed uit denk ik.. Je kunt hem zoeken, je gaat hem niet vinden. Totdat ik heb terug breng is hij van mij. Even een vader zoon uitje.

Hoewel er geen naam onder staat, moest het lelijke handschrift wel van Fenrir Greyback zijn. Julia laat de brief vallen en hapt naar lucht. Daarna begint ze hartverscheurend te huilen. Ralph loopt naar haar toe en drukt haar stevig tegen hem aan. Ook hij kan de tranen niet bedwingen.

Lange dagen gingen voorbij, met niks anders doen dan wachten. De hele dag had Julia tranen in haar ogen staan. Ze zei ook geen woord. Ze heeft zich ziek gemeld op haar werk en zit thuis alleen maar op de bank te wachten. Severus was toch gaan proberen uitzoeken waar Nathan zou zijn, maar zonder veel succes. Julia maakte zich ontzettend veel zorgen over waar haar zoon zou zijn, of hij nog leeft en of ze hem ooit nog terug gaat zien. Ralph voelt zich ontzettend machteloos, hij was misschien niet de biologische vader, maar zo voelde het wel. Het voelde voor hem of hij had gefaald om zijn gezin te beschermen. Julia wil wat doen, iets om haar zoon te vinden. Maar haar vader heeft het haar strikt verboden. Voor het geval ze haar in de gaten houden.

Op een donkere Donderdag avond werd er opeens hard op de deur geklopt. Een keer. Toen was het stil. Julia sprint naar de deur en opent hem, hopend voor iemand met goed nieuws. Helaas was dat niet het geval, op de grond lag Nathan. 

Dood.

'NEEE!' Krijst Julia. Ze valt neer naast het lichaam van haar zoon. huilend hangt ze over hem heen, dit kon niet waar zijn! Ralph komt ook aan rennen en wordt lijkbleek als hij ziet wat er voor hem afspeelt. Ook hij kan zijn tranen niet in bedwang houden en laat zich vallen naast Julia. Samen hebben ze daar een hele tijd gezeten. 

***

Dit was het laatste deel van Remember me :(.  Maar niet getreurd, er komt een deel 2! Die ik zo snel mogelijk online ga zetten. Ook ben ik bezig met een nieuw boek, wat niks met Harry Potter te maken heeft. Ik hoop dat binnenkort ook te kunnen plaatsen!

Love naar al de mensen die dit boek gelezen hebben, ik zie jullie graag bij het volgende deel! xx


Remember me |Severus Snape daughter|Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu