16, It's him

599 26 1
                                    


Het is zover. Vandaag gaat Julia mee met haar vader naar Voldemort. Julia heeft haar vader weten overhalen. Ze heeft ook z'n vermoeden dat dit toch het werk van Dumbledore is. Ze weet dat hij niet op school is, maar ze denkt dat haar vader nog wel contact met hem heeft. Het is half elf en Severus en Julia lopen samen het kasteel uit. Ze weet dat haar vader haar zal beschermen. Maar toch is ze behoorlijk zenuwachtig. Maar ze weet dat dit moet. Anders zou Voldemort er toch wel achter komen, en dan moet haar vader er onder lijden. Aangekomen in Hogsmeade pakt Julia Severus arm en hij apparate naar Malfoy Manor. Julia doet haar capuchon van haar cape over haar hoofd. Ze hebben geen woord tegen elkaar gezegd sinds ze uit de school zijn. Severus klopt op de deur die snel wordt opengedaan. 'Wachtwoord?' Een vrouw met zwart krullende haren doet open. Ze kijkt van Severus naar Julia. 'Pureblood' De vrouw laat hun binnen. 'Wie is dit meisje die je bij je hebt Severus, is dat je nieuwe speeltje?' Julia kijkt boos naar de vrouw die haar gemeen lachend aankijkt. Severus negeert haar en loopt naar de eetkamer. Julia doet haar capuchon af en loopt haar vader achterna. De vrouw volgt hun en kijkt gemeen naar Julia. Severus doet de deur open en kijkt nog een keer bezorgd naar Julia. 'Ah Severus.. Wie heb je bij je?' Een kale man met rode ogen begint tegen Severus te praten. Voldemort. De rillingen lopen over haar rug. Hij gebaart dat ze mogen zitten. Geweldig, naast hem. Wanneer ze zitten geeft Severus antwoordt.

'Dit is mijn dochter Julia, ze wil zich graag bij u aansluiten.' 

Julia kijkt voorzichtig rond, iedereen kijkt haar aan. Ze herkent Narcissa en Lucius maar dat is het ook wel. 'Ah, je hebt een dochter. In welk jaar zit je?' Hij kijkt haar recht aan. 'Het vierde jaar.. My Lord' Hij went zijn blik af van Julia en kijkt naar de vrouw met de zwarte krullen. 'Bellatrix haal Draco!' Wacht.. Is Draco hier? De vrouw die blijkbaar Bellatrix heet buigt en loopt snel de kamer uit. Even later komt ze terug. Met Draco. 'Ah Draco, kom hier.' Draco loopt naar hem toe maar blijft op gepaste afstand staan. 'Kent u mevrouw Snape?' Draco kijkt haar aan en knikt. 'Ja My Lord Julia is een vierdejaars Slytherin.' Draco kijkt haar even aan en kijkt dan weer naar de grond. 'En. Heeft zij ook nog dingen gedaan die benoems waardig zijn?' zegt hij. Wat bedoelt Voldemort daarmee? 'J-Ja My Lord.' Draco kijkt nog steeds naar de grond. 'Vertel!' Voldemort verheft zijn stem iets. 'Z-ze heeft laatst een docent opgeblazen, en' Hij stopt met praten. 'Ga verder.' Voldemort kijkt ongeduldig naar Draco. 'Ze is blijven staan terwijl de Cruciatus Curse over haar werd uitgesproken.' Julia begrijpt niet waarom hij dat benoemd, zo speciaal is dat toch niet?  Voldemort begint te lachen. 'Dat willen we zien.' Hij wenkt Bellatrix die gelijk opstaat en zegt tegen Julia: 'Kom hier!' Onhandig staat Julia op en gaat tegenover Bellatrix staan die gemeen lachend naar haar kijkt.

'Crucio!'

Julia valt op de grond, een stekende pijn gaat door haar heen. Ergens in de verte hoort ze gelach. Deze keer is het erger. Bellatrix is waarschijnlijk sterker dan Barry. Ze opent haar ogen en probeert op te staan. Na twee keer proberen lukt het eindelijk. Ze kijkt gemeen naar Bellatrix. Die haar verbaasd aankijkt en nog meer kracht zet maar dat negeert ze. Julia pakt haar toverstok. 

'Expelliarmus'

De stekende pijn stopt onmiddellijk, Bellatrix schiet tegen de muur en valt daarna op de grond. Julia vangt haar toverstok. en nu? Julia heeft letterlijk geen idee wat ze moet doen. Ze hoort Voldemort achter haar bewegen en ze draait zich om. 'Goed gedaan Julia, ga zitten.' Julia kijkt naar de toverstok van Bellatrix die net probeert op te staan. Wanneer ze staat gooit Julia de toverstok terug naar Bellatrix en gaat daarna zitten. Verschillende Death Eaters kijken haar verbaasd aan. 'wie had dit verwacht van een vierdejaars?' Voldemort kijkt haar aan. 'Ik verwacht je de volgende keer weer.' Julia snapt er niks van. Hoort ze er nu bij of niet? 'Jullie mogen gaan!' Julia en haar vader vertrekken snel uit de zaal. Eenmaal buiten pakt Julia haar arm en gaan ze terug naar Hogsmeade. Julia zit vol vragen. 'W-' Severus onderbreekt haar. 'Niet hier.' zegt hij alleen maar en ze lopen snel door naar Hogwarts.

Aangekomen in het kantoor loopt Severus naar achter en opent een deur. Die deur lijdt naar een kleine woonkamer. Ze gaat zitten op de bank terwijl haar vader gaat zitten op de stoel naast de bank. 'Wat bedoelt hij met Ik verwacht je de volgende keer weer?'  Severus zucht. 'Hij heeft interesse in je, hij wil weten wat je nog meer kan. Ik denk dat hij daarna gaat beslissen of je een Death Eater wordt.' Julia knikt. 'Waarom zat Draco niet bij het gesprek?' ze doet ondertussen haar schoenen uit. 'Ik weet het niet zeker, The Dark Lord is iets met hem van plan dat is het enige wat ik weet.' Julia had nog een vraag. 'Wanneer is de volgende keer dat we er weer heen moeten?' ze legt haar voeten op de tafel voor haar. 'Dat weet ik niet. We worden vanzelf opgeroepen.' Julia lijkt genoegen te nemen met dat antwoord. Severus staat op en gaat naar het keukentje en maakt wat koffie voor zichzelf. Net wanneer hij wil vragen of Julia ook wil ziet hij dat ze in slaap is gevallen op de bank. Hij tovert een deken tevoorschijn en legt die over haar heen.

'Wat heb ik je aangedaan?'

Severus voelt zich schuldig. Het was zijn schuld dat Bellatrix de Cruciatus Curse over haar had uitgesproken. Ze had nooit mee mogen gaan. Maar nu is het te laat. Waarom heeft hij haar laten meegaan? 

***

Okee, Julia wordt een Death Eater!? Damn! Ik heb al twee hoofdstukken geschreven vandaag, wat een feest :))


Remember me |Severus Snape daughter|Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon