7, Coffee?

660 25 3
                                    


Julia doet haar mantel af. Ralph's ogen worden groot. 'Wat heb je gedaan? Wat is dit?' zegt hij verbaasd. Julia verteld in alle details wat er is gebeurd. 'Maar, wie zou zoiets doen?' Ralph is verbluft door het verhaal. 'Ik weet het niet.' Ze wacht even voordat ze verder praat. 'Op de zegel stond een R.' zegt ze zacht terwijl ze naar beneden kijkt. Even blijft het stil, maar dan antwoordt Ralph. 'Je denkt toch niet dat ik je die brief heb gestuurd?' Zegt hij geschrokken.

'Ik weet het niet, het zou iedereen kunnen zijn. Maar ik moest het vragen.' 

Eind van de middag stapt Julia weer op haar bezem en ze zwaait naar Ralph. Ralph gaat weer naar binnen en ze vliegt weg. Hoe heeft ze ooit gedacht dat Ralph zoiets zou doen? Ze voelt zich ongelofelijk stom dat ze dat ooit heeft kunnen bedenken.

Als Julia thuis is ligt er een briefje op de tafel.

Ik ben even weg, ben vanavond weer.

Severus

Julia heeft z'n vermoeden dat the Dark Lord haar vader heeft opgeroepen. Ze doet haar mantel af en hangt hem aan de kapstok. haar bezem zet ze in de hoek. Julia loopt naar boven, de badkamer in. Ze laat het bad vollopen en pakt haar Favoriete badschuim en stopt meer dan de helft van de fles in het bad. Julia trekt haar kleren uit en stapt in het warme bad.


Het is al tien uur geweest als Severus de voordeur openmaakt.Hij ziet dat Julia al thuis is, ze heeft haar toverstok op de tafel neergelegd. Severus zucht, hoe vaak moet hij nog tegen haar zeggen dat ze haar toverstok bij zich moet houden? stel er gebeurd wat, maar goed. 'Julia! wil je koffie?' geen antwoord. wat spookt ze nu weer uit? Hij loopt de trap op. 'Julia?' nog steeds geen antwoord. Severus klopt op Julia's deur. 'Julia ben je hier?' weer krijgt Severus geen reactie. Hij doet de deur open maar Julia is daar niet. Lichte paniek borrelt op in zijn buik. Hij loopt naar de badkamer en klopt op de deur. 'Julia ben je hier?' Hij hoort water bewegen, alsof er iemand schrok. 'Pap? Ben je nu al terug? Hoe laat is het?' zegt ze slaperig. Severus zucht even van opluchting. 'Het is al tien uur geweest, ben je in slaap gevallen? Kom je zo beneden?' vraagt hij 'Ja ik kom er zo aan!' 


Julia stapt uit het inmiddels koude bad en trekt een pyjama aan Verbaasd kijkt ze naar haar armen. Bijna al de korsten zijn van haar armen af! Wow denkt ze, ik ga vaker uren in bad slapen. Ze kijkt in de spiegel, haar armen zijn grijs, ze vindt dat ze er levenloos uitzien. Ze trekt warme sokken aan en ze stopt haar natte haren in een staart. Julia loopt de trap af en ruikt koffie. 'Hmm koffie!' zegt ze. Severus geeft haar een kop koffie en zegt 'Ik dacht al wel dat je koffie wilde.' Severus denkt aan vroeger, toen Julia voor het eerst koffie dronk.

Flashback 

'Papa? wat drink je?' de drie jarige Julia zit naast hem op de bank te kleuren. 'Ik denk niet dat je dit lust.' En hij slaat een bladzijde op van de daily prophet. 'Mag ik proeven?' De kleine Julia, die altijd heel nieuwsgierig is legt haar tekenspullen weg en kruipt naar haar vader toe. 'Denk je dat je dat lust?' Severus kijkt haar met een stiekem glimlachje aan. 'Ja!' en ze doet blij haar handen in de lucht. Severus zucht 'Het is wel warm dus pas je op?' hij weet al dat ze dat niet gaat doen. Julia pakt de beker aan en neemt een flinke slok. 'Vies!' zegt ze. ze trekt een aantal gekke gezichten en ze geeft gauw de beker terug.

Einde flashback

'Moest je naar hem toe?' Met hem bedoelde Julia Voldemort. 'Ja' zegt Severus en Julia weet dat op de manier hoe haar vader dat zegt, ze niet verder moet vragen. er wordt op het raam geklopt Julia staat op, loopt naar de deur en doet hem open. In de deuropening staat Dumbledore. Zegt hem gedag en laat hem binnenkomen. 'Ik heb ook nog wat voor jullie meegenomen.' Hij haalt een grote zak met muggle snoep uit zijn.. Ja waar haalde hij dat eigenlijk vandaan? 'Dit zijn wat muggles noemen: Kikkertjes.' Het zijn groen kikkers met een witte onderkant. 'Zelf vind ik ze erg lekker en ik vind dat jullie ze ook een moeten proberen.' zegt Dumbledore en hij gaat zitten in de stoel tegenover de haard. Hij legt de "Kikkertjes" op de salontafel. Julia wil weglopen, want zaken tussen haar vader en Dumbledore mocht ze meestal nooit horen. Maar Dumbledore houdt haar tegen. 'Julia ik moet je ook wat vragen, dus zou je willen blijven?' ze knikt en ze gaat ook weer zitten.

***

Okeejj ik vond het wel leuk om over Julia's jeugd te schrijven en wil dat ook vaker doen omdat we daar eigenlijk niet zoveel over weten :))

En mijn inspiratie om 23:59 was hoog, dus ging het over koffie xD

Byee <3






















Remember me |Severus Snape daughter|حيث تعيش القصص. اكتشف الآن