27, First time

508 24 8
                                    

Julia word wakker met een misselijk gevoel in haar buik. Ze springt uit bed en rent naar de wc. Net op tijd is ze bij de wc. Al het eten van gister kotst ze er weer uit. Als ze klaar is spoelt ze door en staat ze op. Ze loopt naar de kraan en ze hem aan, ze gooit wat water over haar hoofd en kijkt naar zichzelf in de spiegel. Ze zag er bleek uit met grote wallen onder haar ogen. Ralph komt de badkamer inlopen. 'Gaat alles goed?' vraagt hij. Julia knikt, 'Hoe laat is het?' zegt ze, ze wil niet vertellen dat ze eigenlijk barstende hoofdpijn heeft. 'Kwart over negen.' zegt hij. 'Wat is er allemaal gebeurd?' vraagt Julia terwijl ze voorzichtig aan haar hoofd voelt. 'Je was gister nogal dronken.' Julia lacht vaag. 'Ja dat weet ik wel. Maar wat heb ik met m'n hoofd gedaan?' zegt ze terwijl ze in de spiegel beter naar de plek onder haar haar kijkt. 'Je was van de bank gevallen en je had een gat in je hoofd. Ik heb geprobeerd het te genezen.' zegt hij. Julia loopt naar hem toe en geeft hem een knuffel. 'Dankje,'

'Ga nog wat slapen, vanavond haal ik je op. Dan slaap je bij mij oke?' Ralph gooit een deken over Julia heen, ze knikt. 'Tot vanavond dan.' zegt hij en hij drukt een kus op haar lippen. Ralph doet haar slaapkamer deur dicht en gaat naar huis.

Rond half elf word Julia weer wakker, nog steeds met een knallende koppijn. Haar vader zou wel zeggen: Het is je eigen schuld. Maar goed haar vader was er niet. Ze loopt de trap af naar beneden. De fles wijn staat nog steeds op de keukentafel. Julia pakt hem op. In de fles zit nog maar een bodempje wijn. 'Heb ik echt zoveel gedronken?' ze zet de fles terug in de kast en pakt een glas en vult hem met water. Ze zet het glas op de salontafel en loopt naar de boekenkast. Julia kijkt wat rond tussen de boeken, maar vind niet echt een boek waar ze in wil lezen. Totdat ze een fotoboek vind. Ze pakt hem en gaat op de bank zitten. Ze slaat het boek open en begint te lezen.

2 augustus 1981

Vandaag ben je geboren, Julia P..

Een aantal letter zijn weggevaagd. Maar, wie heeft dit geschreven? Het was niet het handschrift van haar vader, die zou in überhaupt nooit bedenken om een fotoboek te maken. Het moet wel van haar moeder zijn. Waarom heeft ze dit boek nooit eerder gevonden? Julia kijkt naar de foto's van toen ze nog klein was. (Voor het eerst voorgelezen door je vader! ) Julia wist dat die man op de foto zeker niet haar vader was. Hij lijkt er niet eens op. Voor haar was het ook geen geheim wie haar moeder is.

Als Julia aankomt bij oktober verandert het handschrift, het is niet meer van haar moeder maar van haar vader. Julia is lichtelijk verbaasd dat hij er verder in is gaan schrijven. Hoewel hij er wel veel minder in zet als haar moeder. Julia bladert nog wat door het boek, totdat er een brief uitvalt. Ze opent hem en begint te lezen.

14 september 1981

Severus,

Zoals je waarschijnlijk wel weet ben ik 2 Augustus bevallen van mijn tweede kind, een dochter. Alleen, ik weet honderd procent zeker dat mijn man niet de vader is. Dat ben jij, ze lijkt sprekend op jou. Dezelfde donkere ogen en het zwarte haar. Ik heb hem niks vertelt, maar het zal niet lang duren voordat het hem ook op gaat vallen.

Kan ik binnenkort langskomen? Dan kun je haar zien, we zouden ook een oplossing moeten zoeken.

Julia kijkt op van de brief, is het al zes uur? Snel springt Julia op van de bank, waar ze direct spijt van krijgt omdat ze nog steeds een behoorlijke kater heeft. Het boek laat ze op de bank liggen en ze loopt voorzichtig naar boven om zich aan te kleden. Ze pakt een zwarte broek en ziet de trui van Ralph liggen. 'Had hij hem maar niet moeten laten liggen.' zegt ze en ze trekt hem ook aan.

De deurbel gaat, Julia staat op van de bank en doet de deur open. 'En hoe voel je je? Wacht, heb je mijn trui aan?' zegt Ralph gelijk. 'Ik voel me wel redelijk denk ik, en ja ik heb je trui aan.' zegt ze. Ralph zucht en schudt zijn hoofd. 'Zullen we dan maar gaan?' Julia knikt, sluit de deur en pakt Ralph's uitgestoken arm vast. Hij apparate gelijk.

Aangekomen voor Ralph's huis rent Julia gauw naar het dichtbij zijnde bosje. Als ze klaar is loopt ze terug naar Ralph die op dezelfde plek op haar stond te wachten. 'Sorry hoor.' zegt ze terwijl Ralph haar lachend aankijkt. Samen lopen ze naar de voordeur. 'Heb je honger?' vraagt Ralph terwijl hij de deur openmaakt. 'Nou, niet echt. Of je wil dat je kamer er zo uit ziet als dat bosje daar.' zegt Julia chagrijnig. Ralph begint weer te lachen. 'Hier, jij eerst.' zegt hij terwijl hij de deur openhoudt. Julia glimlacht naar hem en stapt naar binnen. 'Als je het niet erg vind ga ik wel wat eten.' zegt Ralph en hij loopt richting de keuken. 'Prima, dan ga ik wel kijken hoe je eet.' zegt Julia en loopt achter hem aan. In de keuken treffen ze de moeder van Ralph aan. 'Dag Julia! Hoe gaat het met je?' Haar blonde haar zit in een slordig knotje terwijl ze druk aan het koken is. 'Eet je mee?' Julia schudt haar hoofd, 'Nee dank u, ik heb thuis al gegeten.' liegt ze.

'Je zou wel wat moeten eten.'

Julia zucht. 'Lieve Ralph, als ik een avond niet eet, ga ik niet gelijk dood! Ik vind het heel lief dat je zo zorgzaam bent, maar ik heb echt geen honger!' zegt Julia geïrriteerd. Ralph begint te lachen. 'Je bent best grappig als je een kater hebt, als je dronken bent niet.' zegt hij. Hij moet snel een kussen ontwijken die Julia naar zijn hoofd gooit.

De volgende ochtend word Julia wakker van iemand die hard in haar nek aan het zuigen is. 'Wat the-? Verdomme Ralph!' snel duwt ze Ralph van zich af en bekijkt haar nek in de spiegel. Een grote donkere plek verschijnt op haar nek Ralph gaat ook rechtop zitten en kijkt haar lachend aan. 'Nee niet grappig!' zegt ze terwijl ze haar lach in probeert te houden, wat mislukt. Ook Julia begint hard te lachen en Ralph doet mee. Ze duwt Ralph omver en gaat op hem zitten. 'Die krijg je terug.' Ze duwt haar lippen op die van hem en gaat langzaam naar zijn nek. 'Ja, dat dacht ik toch niet he!' snel draait Ralph Julia om en gaat op haar liggen. Hij begint haar heftig te kussen. Ralph stopt even en zegt: 'Gelukkig stink je nu niet naar drank.' en hij gaat weer verder. Al snel voelt Julia Ralph's warme handen in haar shirt. 'Wil je dit?' vraagt hij beleefd. Julia knikt overtuigend.

***
Hallo! Ik wil een experiment gaan doen gewoon omdat het vakantie is en ik anders toch niks te doen heb. Ik wil vanaf deze week een hele week lang elke dag een nieuw hoofdstuk online zetten! Dus.. vanaf vandaag een hele week lang elke dag een nieuw hoofdstuk! Eens kijken of ik dat vol kan houden :p

Remember me |Severus Snape daughter|Where stories live. Discover now