26, Drunk

511 21 5
                                    

De vakantie is nu een week begonnen en Julia voelt zich behoorlijk alleen. Ze gaat vaak genoeg naar haar vrienden toe, of ze komen naar haar. Maar toch. Om altijd alleen te zijn vindt Julia toch niet heel erg leuk. Julia staat op en loopt naar de radio en zet hem aan. Het is een radio die ze van Giel mag lenen. Waar ze hem heel dankbaar voor is aangezien ze een vreselijke hekel heeft aan de muziek van wizards en Witches. Julia zet de radio iets harder en zucht. Wat zal ik eens gaan doen? Een boek lezen? Nee, het meeste heb ik al gelezen. denkt ze. Overal hangen in het huis spinnenwebben. Het huis heeft nodig een schoonmaakbeurt nodig. Julia heeft een hekel aan schoonmaken. Maar het was beter dan weer een boek lezen die ze al drie keer gelezen had. Ze pakt een emmer en vult hem met water en doet er wat zeepsop in. Ze loopt naar de radio, en zet hem nog wat harder. Ze begint druk met het schoonmaken van het huis.

Een paar uur later, gunt Julia haarzelf een pauze. Terwijl ze tevreden rond kijkt. Het huis ziet er een stuk beter uit dan daarvoor. De muziek klinkt nog steeds vrolijk uit de boxen van de radio.

Whenever, wherever
We're meant to be together
I'll be there, and you'll be near
And that's the deal, my dear

Julia schenkt wat Pumpkin Juice voor zichzelf in. Alleen de keuken nog en dan is ze klaar. Julia kijkt op de klok, twee uur. Hmm, dan had schoonmaken toch nog iets nut. Ze zet haar lege glas weg en begint aan de keuken.

'Pff, bijna klaar.' zegt Julia terwijl ze haar bezwete hoofd afveegt. Ze opent de kastjes boven het aanrecht. Ze vind een aantal lege flessen en zet die op het aanrecht. Waarom staat dit hier nog? vraagt Julia zich af. Ook vind ze nog een volle fles Elf-made Wine. Die zet ze apart. Aangezien ze die dan misschien ook wel per ongeluk weg gooit.

Na een klein uurtje is ook de keuken klaar. Ze is op zich best trots op haarzelf dat ze eindelijk wat heeft gedaan. De lege flessen gooit ze weg. Als ze terug de keuken in komt lopen staat de fles Elf-made Wine er ook nog. Zou ze het proberen? Een klein beetje is niet erg toch? Julia pakt een glas uit de kast en schenkt een beetje in. Ze pakt de fles en haar glas en gaat aan de keukentafel zitten. Voorzichtig neemt ze een slokje. Hmm, dit smaakt best lekker! Ze drinkt het glas in een teug leeg en schenkt nog wat in.

'Julia? Julia!'

Ergens in de verte hoort Julia haar naam. Ze opent haar ogen maar ziet wazig. Ze gaat rechtop zitten en kijkt om zich heen. 'Julia, ben je dronken?' De persoon die tegen haar praat komt dichter bij. 'Hu wat? Dr-Dronk-ken?' Ze kijkt het figuur vaag aan. De persoon is nu nog dichter bij, 'R-Ral-lph!' zegt Julia. Ze staat opeens heel snel op waar Ralph van schrikt en ze knuffelt hem. 'Waarom b-ben jij hier?' het lukt haar steeds beter om normaal te praten. Ralph antwoordt niet maar pakt de fles wijn op. 'Heb je dit allemaal zelf opgedronken?' vraagt hij terwijl hij een bijna lege fles vasthoudt. 'Heb ik dat gedaan?' er staat een vage glimlach op Julia's gezicht en haar ogen zijn wazig. 'Kom mee.' voorzichtig pakt Ralph haar arm en lijdt haar naar de bank. 'Hier ga zitten.' Hij drukt Julia voorzichtig op de bank. 'Euh, wil je anders een glaasje water?' Ralph weet niet zo goed wat hij met deze situatie aan moet. Zonder op antwoord te wachten loopt hij naar de keuken.

BAM

Snel rent Ralph terug naar de woonkamer en ziet dat Julia van de bank is gevallen. 'Julia! Gaat alles goed?' Hij knielt bij haar neer en pakt haar hoofd vast. 'Gaat pr-prima hoor.' zegt ze. Hij draait haar hoofd naar zijn kant. Een bloedstroompje komt onder haar haren vandaan. 'Merlins beard!' Ralph legt Julia snel op de bank. Ralph pakt zijn toverstok en probeert de wond te genezen. Wat voor zijn doen redelijk lukt. Vorige week is Ralph 17 geworden, dus officieel meerderjarig. 'Julia?' een zacht gekreun komt uit haar mond en ze draait zich om. Ze is in slaap gevallen.

Een half uurtje later wordt Julia weer wakker, ze gaat gelijk rechtop zitten en probeer op te staan. 'Wowow, je mag wel blijven liggen hoor!' Ralph duwt haar voorzichtig terug. 'Nee! Al-alles prima!' Ze probeert nogmaals op te staan maar zakt gelijk door haar knieën. Ralph vangt haar op. 'Blijf nou maar op die bank zitten!' Julia kijkt hem onschuldig aan en gaat snel zitten. Ralph gaat naast haar zitten. 'Wat kwam je h-hier doen?' zegt Julia langzaam. 'Ik moest toch kijken of het goed met je ging. Ik ben blij dat ik langs ben gekomen.' Julia begint hard te lachen. 'Ik had het ook wel zonder jouw gered hoor!' Ralph trekt een wenkbrauw op. 'Ja, dat denk ik ook.'

'Zullen we dansen?'

Julia was na een tijdje weer opgestaan en liep naar de radio. Ze zet hem nog harder. Ze loopt terug naar Ralph en trekt hem omhoog. 'Kom dansen!' Julia gaat met haar handen door zijn haar heen ( Waarbij ze bijna zijn ogen uitsteekt) Ralph geeft zich over en danst met haar mee.

Na een tijdje is Julia al weer klaar met dansen en ze loopt op Ralph af. Ze begint hem heftig te zoenen. 'Ugh, Julia! Je stinkt echt heel erg naar drank!' Julia begint te lachen, 'Nou en! Laten we samen een feestje maken!' Julia probeert Ralph weer te zoenen maar hij houdt haar tegen. 'Julia, ik denk maar dat je moet gaan slapen.' Hij probeert haar mee te trekken maar ze stribbelt tegen. 'Nee!' zegt ze lachend. Julia lijkt helemaal in haar eigen wereld te zijn. Ralph zucht. Pakt haar bij haar knieholtes en haar schouders en tilt haar op. 'Als je niet mee wilt, dan doe ik het maar zo.' Julia begint weer te lachen. 'Ohh! Wil je seks? Dat bedoel je! Zeg dat dan!' Ralph zucht. Hij wist niet dat een dronken Julia zo erg was. Hij duwt de slaapkamer deur van Julia's kamer open en legt Julia op haar bed die gelijk gaat zitten. 'En nu?' vraagt ze met een vage glimlach. 'Je moet gaan slapen! Doe je pyjama maar aan.' Hij gooit haar pyjama naar haar toe. Ze lijkt hem niet eens te horen. 'Julia hoor je mij?' zegt hij. 'Ja' krijgt hij als antwoordt, maar hij denkt niet dat ze het heeft begrepen. 'Als ik weer ben dan heb jij je pyjama aan, oke?' Ze knikt afwezig. Ralph loopt de badkamer in en zoekt een haarborstel, aangezien Julia's haar nogal in de knoop zit door al dat wilde gedoe. Als hij hem gevonden heeft loopt hij terug naar Julia's kamer. Die op bed zit met haar pyjama op haar hoofd.

'Meen je dit Julia?'

Ralph zucht, 'Moet ik je helpen?' ze knikt. Ralph legt de haarborstel op het nachtkastje naast haar bed en doet de pyjama van haar hoofd. Julia zucht en laat zich achterover vallen op haar bed. Ralph trekt haar schoenen met veel moeite uit. (Julia werkt niet bepaald mee) 'Julia, probeer op z'n minst mee te werken!' zegt Ralph terwijl hij probeert haar broek uit te trekken. Ze steekt een been omhoog. Ralph zucht. 'Daar heb ik veel aan ja.' Na veel moeite is ook haar broek uit. 'Kun je rechtop zitten? Dan kan ik je helpen met je shirt uitdoen.' Langzaam gaat Julia weer rechtop zitten. 'Doe je armen maar omhoog.' zegt hij en Julia doet haar armen omhoog terwijl ze Ralph verwonderd aanstaart. Als Ralph er eindelijk in geslaagd is om haar shirt uit te trekken en Julia eindelijk haar pyjama aan heeft pakt hij de borstel. 'Heb je je haar gezien? Ik weet niet wat je er mee hebt gedaan maar het zit helemaal in de knoop!' Julia begint vaag te lachen en probeert de borstel van Ralph af te pakken maar hij is te snel voor haar. Hij begint haar haren te kammen.

'Zo, en nu slapen jij!'

***

Jeeh officieel heb ik vakantie! eigenlijk moet ik maandag en vrijdag nog naar school voor m'n boeken en m'n rapport. Maar, ik kan dus nu eindelijk weer meer plaatsen! Vote als je het een leuk deel vondxx

Remember me |Severus Snape daughter|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin