4, A letter back

939 27 0
                                    


Het is zaterdag, Isa en Julia zijn al wakker en zijn wat gaan eten in de Great Hall. De uil van Julia komt aanvliegen. 'Ah Melody ben je terug?' Ze haalt de brief van haar poot en geeft Melody een stuk van haar brood. Ze stopt de brief in haar zak en klets weer verder met Isa. 

Vera komt aanlopen en zegt 'Julia, heb je door dat Malfoy de hele tijd naar je kijkt?' Julia draait zich gelijk om, om te kijken en inderdaad Malfoy staart haar aan. Julia draait zich om en ziet dat ze gelijkt heeft. Ze weet niet wat hij van haar moest, maar ze had geen zin om er energie in te steken. Inmiddels vliegt Melody weer weg. Julia kijkt op haar horloge en zegt 'Ik moet gaan, ik moet nog wat inleveren voor Sprout.' en ze loopt de Great Hall uit.

Als Julia op de slaapzaal komt slaapt Jessie nog steeds. Ze pakt de brief van Giel uit haar zak en opent hem.

Hei Julia!

Wat is die Umbridge een bitch zeg! Heb je al strafwerk gekregen dit  jaar? Je hebt je vast al weer verslapen. 

Met mij gaat het goed, op school haal ik redelijke cijfers, ik moet ook wel. Ik wil niet weer blijven zitten. 

Ik zie je in de herfstvakantie :)

Giel

Julia lacht, ze wil eigenlijk gelijk terug schrijven, maar ze moet eerst naar Sprout. Ze pakt haar huiswerk en gaat naar de plantenkasten. Gelukkig was het niet zoveel, Sprout geeft nooit veel huiswerk op.

Wanneer Julia naar de bibliotheek loopt om huiswerk te maken met Vera komt ze Draco tegen. Weer wordt ze aangestaard door hem. Ze trekt een wenkbrauw op en loopt gauw verder. Julia loopt de Bibliotheek binnen en zoekt Vera. 'Ah daar ben je! Waar zullen we mee beginnen? potions?' 

'Oftewel ik maak het en jij schrijft over?'

 Vera begint te lachen en Julia maakt het huiswerk potions. 'Vera je zit nu toch niks te doen, wil je naar de keukens gaan om wat eten te halen? Ik heb eigenlijk wel honger gekregen.' zegt Julia en ze kijkt lachend naar Vera. 'Je bent ook echt een vreetzak of niet?' zegt Vera en ze loopt naar de keukens.

Vera komt weer binnen en ze heeft van alles meegenomen, 'Hier schrijf maar over.' zegt Julia terwijl ze een chocolade muffin eet. Ze had het huiswerk van potions al af. 'Mag je wel eten in de bibliotheek?' Ralph komt aanlopen tussen de boekplanken. 'Heei Ralph!' Groet ze hem enthousiast. 'Nee volgens mij mag dat niet.' zegt Julia. 'Maar ik zie Pince ook nergens terwijl ze normaal altijd in de bieb is.'  Julia legt haar voeten op de tafel waaraan ze huiswerk aan het maken zijn. 'Julia zou je wat voor me willen doen?' vraagt Ralph en hij gaat naast haar zitten. 'Dat ligt eraan wat ik voor je moet doen.' en Julia pakt een stukje stokbrood en gooit het naar hem. 'Wil je misschien mijn huiswerk maken voor Potions? Ik snap er echt helemaal niks van!' zegt hij, lichtelijk in paniek. 'Hmm, maak jij dan mijn Transfigurantion huiswerk?' Julia is nooit een ster geweest in transfigurantion en meestal vraagt ze Isa op haar te helpen.

'Fuck! Flitwick komt eraan!' Vera springt op en pakt Julia's rugzak en gooit al het eten in haar tas. 'Pff Vera het is Flitwick! die kan niet eens boven de tafel kijken!' Vera heeft wel vaker z'n reactie waar Julia altijd om moet lachen. 'Hier Ralph je huiswerk!' Julia en Ralph zijn al aardig goede vrienden geworden de laatste tijd. 'Dankje Julia!'

Het weekend ik weer afgelopen en ze lopen naar hun eerste les, Transfigurantion. Ze wachten voor het lokaal van McGonagall als Ralph aan komt lopen 'Julia, Snape is er achter gekomen dat jij het huiswerk voor mij hebt gemaakt.' Ralph zijn bruine haar hangt voor zijn donkere ogen. Natuurlijk, daar had ze niet aan gedacht, het is vrij logisch dat haar vader haar handschrift herkende. 'Shit en nu? Heb je strafwerk? Julia vind het stiekem wel grappig maar dat laat ze niet blijken aan Ralph. 'Ik moet het hele hoofdstuk overschrijven! En het moet morgen al af!' zegt hij. 'Pff Hahaha sorry Ralph maar ik vind het best grappig, Maar moet je niet naar je volgende les?' zegt ze. Ralph kijkt op zijn horloge en kijkt geschrokken op.'Shitt! Ik ben bijna te laat voor charms! Ik zie je later Julia!' 

***




Remember me |Severus Snape daughter|जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें