Kapitel 136: Lidenskaben

950 39 24
                                    

HUSK! AT LÆSE FORFATTERBESKEDEN I BUNDEN! <3

Alexandras synsvinkel:

Martinus læber var smeltet sammen med mine, mens han skubbede mig baglæns ind på mit værelse. Vi higede efter hinanden. Nu mere end nogensinde før. Jeg måtte simpelthen bare have ham. Jeg flåede hans slips af og prøvede febrilsk af åbne knapperne på hans skjorte. Jeg smed mine stiletter imens. Martinus hænder kørte ned over min krop. Han greb fat om mine hofter. Hans greb var mere bestemt, end det plejede at være.

"Hvad er det, du gør ved mig?" spurgte Martinus, mens han ivrigt kyssede mig. Han var fuldstændigt optændt. Hans skjorte kom af i en fart. Jeg smed den på gulvet og lagde hænderne tilbage på hans dejlige krop. Jeg slap kort hans læber for at kysse ham ned af halsen og videre ned over kravebenet. Jeg placerede en masse kys på hans bryst og videre ned af maven. Jeg satte mig på knæ foran ham og åbnede hans bukser. Inden han nåede at ytre noget, lagde jeg munden mod hans underliv, og han kørte hånden gennem mit hår. Jeg lod ham ikke komme. Jeg pirrede ham bare, så han blev mere optændt. Da jeg kom op til ham igen, trak han mig op i sin favn. Han kyssede grådigt mine læber, som kunne han slet ikke få nok.

"Du gør mig fuldstændigt vanvittig," mumlede han mod mine læber. Han tog fat i lynlåsen på min kjole og lynede den ned i et snuptag. Da Martinus havde fået kjolen over hovedet på mig, stirrede han nærmest på mig med åben mund. Jeg havde dyrt lingeri på. Han kørte hånden ned over det.

"Hvor kommer det fra?" spurgte han og bøjede sig ned og placerede nogle kys på det øverste af mine bryster.

"Jeg købte det, da jeg var med Sarah ude og købe brudepigekjole. Jeg tænkte, du ville elske det her sæt."

"Det gør jeg også," svarede han og kørte igen hænderne over det: "for fanden Alex, hvor er du dejlig."

"Har du ikke tænkt dig at klæde mig af?" spurgte jeg og kiggede forførende på ham. Han smilede og kyssede mig igen, mens hans hænder fandt alle krogene i lingeriet. Bid for bid fik han delene af mig. Til sidst var vi begge helt nøgne. Martinus trak mig med hen til sengen og lagde os ned. Jeg gispede, da hans hænder fulgte min krops kurver. Vi lå og kyssede ivrigt. Nærmest grådigt, mens vi lå og rørte hinanden. Til sidst var jeg så optændt, at jeg ikke kunne holde det ud mere. Jeg kunne også mærke, hvor hård han var mod mit underliv.

"Gør det, Martinus," sagde jeg ivrigt: "jeg vil have dig. Lige nu."

Han tøvede ikke et øjeblik, og han trængte op i mig.

Martinus' synsvinkel:

Det øjeblik, jeg kom ind i hende, udstødte hun et længselsfuldt støn. Jeg var fuldstændigt betaget af hendes krop, der lå under min. Jeg bevægede hofterne i et heftigt tempo, men alligevel ikke hurtigere end jeg vidste, at nydelserne ville blive forlænget, end hvis jeg gav den fuld gas fra starten.

Hun stønnede højt. Jeg vidste, jeg havde ramt det rigtige punkt. Jeg satte farten ned, så nydelsen blev længerevarende for os begge. Jeg begyndte at massere hendes bryster blidt imens, og hele hendes krop spændte op. Det var meget intenst. Jeg lagde mig helt ned oven på hende, så vores kroppe var endnu tættere på hinanden.

"Nyder du det?" hviskede jeg, mens jeg stille kyssede hende på halsen.

"Martinus," stønnede hun: "det er fantastisk."

"Du er så pisse dejlig, skat," stønnede jeg.

Jeg kunne mærke, at jeg var tæt på klimaks selv. Det så hun også ud, som om hun vidste. Hun fik vendt os om og sad nu oven på mig. Jeg var slet ikke forberedt på det. Hun bevægede sine hofter frem og tilbage. Jeg lagde mine hænder på hendes hofter og gjorde bevægelserne hurtigere. Mine støn blev dybere. Hun stoppede kort og kiggede smilende ned på mig. Hun bøjede sig ned og gav mig et lille kys på læberne. Jeg kunne slet ikke holde ud, at hun stoppede. Lige før jeg kom. Jeg fik skubbet mig selv op at sidde og tog fat om hende. Jeg lagde hurtigt læberne mod hendes, og det blev med det samme til et snav.

"Alex, for fanden, du må ikke stoppe," sagde jeg desperat.

"Så sæt mig i gang igen," hviskede hun.

Jeg tog fat om hendes hofter og begyndte at bevæge hende frem og tilbage i hurtige bevægelser. Hun smilede mod mine læber, men det blev hurtigt til en stønnen. Den blev kraftigere og kraftigere. Hendes krop dirrede. Spændte om mig. og der kom jeg også. Det var så fantastisk, at der ikke fandtes nogle ord for det.

"Åh Alex, hvor er du dog fantastisk," sagde jeg. Vi var begge helt svedige.

"Siger du," svarede hun: "du var da fuldstændigt perfekt. Du er simpelthen så fandens dejlig."

Jeg kørte hånden over hendes hår og kyssede hende. Jeg begyndte at kysse hende ned af halsen igen. Jeg ville gerne fortsætte. Men jeg vidste ikke helt, hvordan jeg skulle fortælle hende det uden at virke alt for desperat.

"Vi er helt svedige," sagde hun: "skal vi ikke gå ud og fortsætte i badet?"

"Jeg kan slet ikke vente," svarede jeg, og vi skyndte os hånd i hånd videre ud i badet, hvor vi fortsatte vores helt store kærlighedsnat. Det kunne ikke have været mere perfekt. Vi passede bare sammen. Alex og jeg. Jeg håbede så meget, at vi ville være sammen for altid. 


A/N:

Så er der kun 4 afsnit tilbage... 

Og det er d. 12. december i dag! Så er der kun 12 dage til juleaften! Wihi!!!

Husk, at gå ind og læse dagens afsnit af julekalenderen! Det vil blive postet senere <3

Og så vil jeg bare sige, at min nye bog, snart vil blive postet! Den hedder "Still Beautiful", og jeg regner med at poste en intro til den på fredag <3

SÅ GLÆD JER!!!! <3

Second Chance ft. Marcus og Martinus | ✔Where stories live. Discover now