Kapitel 132: Vi skal giftes

905 49 22
                                    

HUSK! At læse forfatterbeskeden i bunden!

Alexandras synsvinkel:

Da jeg vågede op på Martinus bryst, begyndte jeg bare at kysse ham rundt på overkroppen som det første. Han slog øjnene op og smilede sødt til mig. Jeg kyssede ham videre rundt på kroppen. Alt var fuldstændigt perfekt. Martinus trak mig ned under dynen igen, og vi kom begge til at fnise.

"Jeg har verdens smukkeste kæreste," sagde Martinus og kyssede mig rundt i hele ansigtet.

"Jeg har den kærligste, dejligste, sødeste skat," sagde jeg.

Martinus trak mig ind til sig og rullede sig selv oven på mig. Han kyssede mig over det hele. Det havde på ingen måde seksuelle undertoner. Han kærtegnede mig bare på den mest kærlige måde. Han fyldte sin kærlighed ud over mig.

Pludseligt bankede det på døren, og efter et par minutter blev døren åbnet, og Xander kom ind.

"Ja, jeg ville jo ikke bare brase ind," sagde han: "men I er nødt til at stå op. Far og Sarah kommer om en time. De har noget, de vil snakke med os om."

"Okay, vi står op med det samme," sagde Martinus med et nedslået blik. Han havde tydeligvis forstillet sig, vi havde fortsat nusseriet lidt længere. Han kørte hånden over min overarm, og Xander smilede.

"Jeg ved godt, I hellere ville have nusset lidt længere," smilede Xander: "men jeg kan desværre ikke gøre noget ved det. I må have det til gode til senere."

Så gik han, og Martinus lagde armen om mig og trak mig ind til sig. Han placerede nogle kys i håret på mig, mens han nussede mig stille på armen.

"Jeg elsker, at han kalder Felix for far," sagde Martinus: "det viser, hvor meget en del han er af familien."

"Min far har taget ham til sig som en søn. Xander og jeg er jo tit hjemme hos ham og Sarah sammen. Lisette er også blødt lidt op over for ham, men jeg tvivler dog på, at hun vil få et lige så tæt forhold til ham, som Xander og jeg har."

Stilheden bredte sig, og jeg gav Martinus et stille kys. Men det øjeblik, jeg lagde læberne mod hans, trak han mig grådigt ind til sig. Han kørte stille hænderne ned over min krop. Fulgte mine kurver.

"Nu kan vi ikke nusse i timevis," sagde Martinus: "det havde jeg ellers lige troet, vi skulle."

"Nej, det må vi gøre senere," sagde jeg: "men, du kan jo gå med mig i bad, så kan du nusse derude under vandet."

Martinus lyste op og slog med det samme dynen til side. Han greb hurtigt noget tøj i den ene hånd og så mig i den anden. Da vi kom ud på badeværelset, låste han døren, og så gik vi ind i badet. Jeg tændte for det varme vand, og mens det løb ned over vores kroppe, stod vi sammen under bruseren og nussede og kyssede hinanden. Han vaskede også mit hår. Han skyllede endda sæben ud. Vi brugte længere tid i badet, end vi havde burdet gøre, men det var ren nydelse. Jeg kunne heller ikke lade være med at vaske hans hår. Det føltes næsten, som om vi var gift og boede sammen. Ville det blive sådan, hvis ham og jeg boede sammen? Jeg håbede virkeligt, at vi holdt så længe, at vi kunne flytte sammen.

*****

Min far og Sarah kom ind i stuen kort efter, at Martinus og jeg var kommet ned. Han havde armen om mig hele tiden. Nussede om mig hele tiden. Min far kunne ikke lade være med at smile, da han så os. Han kom hen til os som de første.

"Skal man forstå, at I har fundet sammen igen?" spurgte han, og jeg nikkede ivrigt.

"Det har vi i hvert fald," svarede Martinus og gav mig et kys på panden. Jeg fik helt tårer i øjnene. Xander kom hen på den anden side af mig og lagde armen om skulderen på mig.

"Er de ikke perfekte sammen?" smilede han til far: "nu må vi se, hvornår bryllupsinvitationen kommer, så de kan blive forbundet i kirken."

"Det varer lidt endnu," sagde jeg.

"Stod det til mig," sagde Martinus: "så var jeg klar til at gifte mig med hende i morgen."

"For fanden, Martinus," smilede jeg og gav ham et lille kys. Alle snakkede lidt med hinanden, inden min far tog Sarahs hånd og stillede sig midt ud i rummet.

"Vi har en nyhed, vi gerne vil fortælle jer alle sammen," sagde min far: "Sarah og jeg skal giftes, og I er alle inviteret til brylluppet."

Der blev fuldstændigt stille inde i stuen. Ingen sagde noget. Der var nok den største overraskelse, der kunne være kommet. Jeg havde aldrig troet, min far faktisk ville have gjort endnu et forsøg på ægteskab, men her var han, og han havde friet til Sarah.

Jeg fik øjenkontakt med min far og lyste op i et smil. Så stormede jeg hen til ham og kastede mig i armene på ham.

"Tillykke med det!" sagde jeg begejstret. Bagefter fik Sarah også et kram. Xander fulgte direkte efter og krammede dem, og så Martinus. Selv min mor virkede begejstret.

"Vi må hellere komme i gang med at planlægge det med det samme," sagde min mor.

Alle kiggede underligt på hende. Hun var den sidste, jeg nogensinde havde regnet med at høre det fra. Hun havde altid været så bitter på far, men efter at hun og jeg havde fået talt om det hele, så var hun blødt op over for far. Julen var gået fantastisk. Hende og Sarah snakkede endda godt sammen. Lisette var den eneste, der havde det lidt svært med far stadig. Hun havde hele sin barndom fået ind med sølvskeen, at han var frygtelig. Men hun gjorde, hvad hun kunne.

"Jamen, der er masser, der skal ordnes," sagde mor: "vi kan gå i gang med det samme."

"Vi hjælper alle sammen," sagde Xander: "vi skal nok stable et flot bryllup på benene."

"Vil I virkeligt alle sammen hjælpe?" spurgte Sarah, og der var et enstemmigt ja. Sarah var enebarn og havde ikke rigtigt nogen, der kunne hjælpe. Hendes forældre boede i den anden ende af Danmark og kom sjældent til København.

Kaffen blev hurtigt sat på bordet, og så begyndte bryllupssnakken. Den varede i flere timer, og da far og Sarah skulle til at gå, trak Sarah mig stille til side. Hun virkede en smule ængstelig.

"Alex, har du lyst til at være min brudepige?" spurgte hun.

"Selvfølgelig vil jeg det!" svarede jeg: "skal jeg så med ud og finde brudekjole?"

"Du skal både med ud og vælge brudekjole, smage kage og lave blomsterarrangementer."


A/N:

Så er der kun 8 kapitler tilbage...

25+ stemmer, og der kommer et nyt afsnit! 

MIN JULEKALENDER SNOWFLAKES ER UDE NU! 

FØRSTE KAPITEL ER BLEVET POSTET!

HAR DU HUSKET AT LÆSE DET?

ELLERS SÅ KAN DU GÅ IND OG TJEKKE DET UD NU!

GLEM IKKE AT FØJE DEN TIL DIN LÆSELISTE - DEN BLIVER OPDATERET HVER DAG FREM TIL JUL! <3

OG GLEM IKKE AT KOMMENTERE OG STEMME! 

OG GLEM IKKE AT KOMMENTERE OG STEMME! 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Second Chance ft. Marcus og Martinus | ✔Where stories live. Discover now