Kapitel 63: Følelsen

1.1K 41 15
                                    

Martinus' synsvinkel:

Alexandras læber forlod ikke mine på noget tidspunkt, mens hun trak mig med over mod min seng. Hun skubbede mig ned på sengekanten, hvorefter hun satte sig på mit sød med et ben på hver side af mig. Hun uddybede kysset, og vi begyndte at snave. Hendes hænder var alle steder. Den ene røg op i mit hår og endte i min nakke, hvor hun nussede mig i mens. Den anden puttede hun ind under min trøje og nussede min bare hud på ryggen. Jeg strammede mit greb om hende, og jeg kunne ikke længere holde mig selv tilbage. Hun havde startet det her, så håbede jeg heller ikke, hun havde noget imod, jeg viste præcis, hvordan jeg havde det og hvor meget, jeg gerne ville have hende. Jeg kørte mine hænder videre ned af hendes ryg, over hendes lænd og tog fat om hendes røv. Hun gav et støn fra sig, og jeg vidste, jeg havde gjort det rigtige. Jeg udnyttede situationen og trak hende længere ind til sig. Jeg kunne mærke, hun smilede i kysset.

"Jeg kan godt mærke det," hviskede hun, og jeg trak på smilebåndet. Jeg vidste godt, hvad hun hentydede til.

"Du har måske noget imod det?" hviskede jeg tilbage.

"Tværtimod," svarede hun, og jeg trak hende endnu tættere ind mod mig. Jeg kom til at tænke på sidste gang, hun havde sagt det til mig. Hvor pinligt jeg havde fundet det, at hun havde bemærket, hvor meget jeg var vokset for neden. Men nu. Nu var det alt andet end pinligt. Det var rart endeligt ikke at skulle skjule det for hende længere, som jeg havde prøvet på at gøre, siden vi mødtes. Jeg tændte bare så meget på hende, og jeg var en dreng... jeg kunne ikke gøre for det. Det var ikke noget, jeg kunne styre. Men, at hun gerne ville have det, var yderst tilfredsstillende at vide.

Jeg kørte mine hænder ind under hendes trøje. Ved berøringen med hendes bare hud, gik der nærmest et lyn gennem mig. Wow, hvor var hun dog dejlig!

"Er døren låst?" spurgte hun mellem kyssene. Jeg rystede på hovedet. Jeg havde ikke lyst til at slippe hendes læber. Alligevel trak hun sig fra mig og låste døren. Hvad var meningen?

Hun bevægede sig langsomt hen mod mig med et kærligt blik i ansigtet. Så tog hun fat i kanten af sin trøje og trak den over hovedet. Inde under havde hun kun bh på. Jeg stirrede. Jeg kunne ikke andet.

"Ser du noget, der frister?" spurgte hun flirtende og indtog igen pladsen på mit skød. Jeg bed mig i læben. Jeg hungrede efter hende. Hun tog fat i kanten af min trøje og hev den over mit hoved. Hun kørte sin hænder over min brystkasse, mens hun kyssede mig. Kyssene begyndte at bevæge sig ned af min hals. Jeg kunne ingenting sige. Jeg var helt lammet og fascineret på en gang.

Efter lidt tid skubbede hun mig ned i sengen og satte sig på min mave.

"Du frister for meget," konkluderede jeg.

"Så gør noget ved det," svarede hun, og jeg kiggede på hende med store øjne.

"Mener du det?" sagde jeg overrasket.

"Eller også gør jeg noget ved dig," hun blinkede til mig, og jeg satte mig op igen. Hun røg fra min mave og ned på mit skridt. Hun smilede til mig igen. Hun vidste, hvor tændt jeg var. Jeg tog forsigtigt mine hænder op og lagde dem på hendes ryg. Jeg var faktisk lidt nervøs nu... jeg anede ikke, hvordan man åbnede en bh...

"Alex, jeg har aldrig... du ved," sagde jeg, da jeg tog fat i lukningen på den. Hun kyssede mig.

"Det er lige meget. Det behøver ikke være elegant for min skyld," svarede hun og kyssede mig igen. Faktisk blev hun ved med at kysse mig, indtil det var lykkedes mig at åbne den. Jeg trak den stille ned af hendes skuldre, og til sidst var hun blottet for mig. Jeg sank en klump, WAUW!

Hun kiggede mig dybt i øjnene.

"Hvor er du dog smuk, min skat," sagde jeg og kærtegnede hendes bryster. Så tog jeg fat om hende og lagde hende ned i sengen med mig oven op. Jeg kyssede hende ned af halsen, ned over kravebenet og ned til hendes bryster, som jeg slet ikke kunne holde mine fingre fra.

Det, der passerede mellem os, var så smukt og ægte, at jeg aldrig havde troet, jeg skulle finde en pige, jeg ville få det sådan her med. Man skulle ikke tro, vi lige havde haft en kæmpe konflikt, eller at hun havde været bange for intim kontakt. Alle kyssene og berøringerne var så naturlige, at det føltes, som om det altid havde været sådan.

Jeg tog fat i hendes busker og underbukser og praktisk talt flåede dem af hende, mens hun grinede. Der skulle ikke være flere lag mellem os. Men hvad jeg ikke havde set komme var, at da jeg troede, jeg skulle til at forkæle hende yderligere, vendte hun os om, og jeg blev nu kysset på hele overkroppen. Til sidst kyssede hun mig hele vejen ned af min mave, til hun nåede min buskekant. Hun tog fat og kiggede kækt på mig, mens hun løsnede dem og smed både dem og mine underbukser på gulvet. Præcis, som jeg havde gjort med hende.

"I dag, Martinus," sagde hun: "er det ikke dig, der skal tilfredsstille mig. Men omvendt."

Jeg nåede ikke at ytre et eneste ord, før hendes mund lå på mit underliv, og jeg kastede hovedet tilbage i sengen. Jeg kunne mærke, hun vidste præcis, hvad hun lavede. Hele følelsen var så intens, at jeg aldrig havde prøvet noget lignende. Jeg kunne mærke, hvordan det hele opbyggede sig inden i mig, og jeg nærmede mig mit klimaks. Jeg havde en hånd i hendes hår, mens hun var i gang.

Jeg kiggede ned på hende, mens jeg udstødte et støn. Hun kiggede op på mig imens, og jeg var bare helt væk. Synet af hende afgjorde det, og jeg kom. Jeg havde regnet med, at hun ikke ville have, jeg kom i hendes mund, men der tog jeg fejl. Jeg kiggede ned på hende igen med åben mund, men kunne stadig ikke ytre et eneste ord.

"Jeg elsker dig, skat," sagde hun og kravlede op til mig. Jeg trak hende ned til mig og gav hende et langt dybt kys.

"Du er så perfekt," sagde jeg og vendte os om. Nu var det hendes tur til at blive forkælet.


A/N:

Hej med jer!

Fordi jeg rundede de 10k forleden dag, havde jeg egentligt lovet JRBell et maraton i anledningen, det skal hun selvfølgelig få!

Søde Jose, jeg ved ikke, hvordan jeg nogensinde skal takke dig nok for al den hjælp, du giver mig herinde. Du er et fantastisk menneske, og en exceptionel veninde. Tak, fordi du er dig! Jeg havde aldrig kommet hertil, hvis ikke det havde været for dig. Jeg havde aldrig nogensinde postet første kapitel af denne historie, hvis ikke det var fordi, du havde opfordret mig til det og støttet mig, så tusind tak af hele mit hjerte! <3

DERFOR... vil der snart komme et maraton. Lige så snart, jeg har fået det skrevet. Jeg poster selvfølgelig normalt indtil da <3

Second Chance ft. Marcus og Martinus | ✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang