Bölüm 136

7.4K 300 9
                                    


FİDAN

Gözlerime çarpan florasan ışıklar yüzünden bir süre daha kapalı tuttum.Hafifçe aralayıp tekrar açtığımda artık gözüm ışığa alışmıştı.Bacaklarımı hareket ettirdiğim de kasıklarımda hissettiğim sızı ile yaşadığım her şey gözümde canlandı.Gözlerimden bir damla yaş aktığında hemşirede yanıma gelmişti.

Uyanmışsınız, ben doktorunuzu çağırayım.İyiymisiniz, ağrınız var mı?

Biraz ağrım var.Eşim nerede?Kızım onun durumu nasıl?

Lütfen sakin olun.Doktorunuza haber verip geliyorum.

Hemşire doktor ile birlikte geri geldiğin de doktorum gülümseyerek yanıma geldi.

Fidan hanım uyanmışsınız, şimdi sizi normal odaya alacağız fakat toparlayana kadar kendinize dikkat etmeniz gerekecek.Zor bir doğum yaptınız.Biraz hırpalandınız.Dikişleriniz var.Ani hareketlerden bir süre uzak durun.Ağrınız oldukça hemşire hanıma söyleyin, o size ağrı için serum verecek.

Kızım nasıl?Bana onun hakkın da bilgi verin.Bilgi verme konusunda da gaddar değilseniz tabi..Yada boş verin siz bir şey söylemeyin.Bana lütfen kızım doktorunu çağırın.

Sanırım bana kırgınsınız.Gerçi bu durumu çok fazla umursamam ama yine de açıklayayım.Sizin ve bebeğinizin sağlığı için bunu yapmak zorundaydım.Benim için sizin sağlığınız duygusal bağınızdan daha önemli.

Sizin diplomanız gerçek mi?Bunu gerçekten çok merak ediyorum.Aslında gerçektir bu saçma oldu ama şunu söylemek istiyorum.Siz doktor olup o diplomayı almış, bu üniformayı giyinmişsiniz ama yazık ki insanlıktan sınıfta kalmışsınız.Sizin kadar gaddar ve cani biri ancak filmlerde olur.Gerçek hayatta olamaz.

Benim insanlığımı sorgulamak size düşmez ama sizin sağlığınızı düşünmek bana düşer.Birazdan odaya alınacaksınız.Geçmiş olsun.

Sinir ile yanımdan çıktı.Hemşire neler olduğunu sorgular gibi yüzüme baktı.

Bu doktoru bu hastahanede seven bir kişi var ise beni onun ile tanıştırırmısınız?

Doktor hanım işini çok iyi yapar.Onun için işi her zaman duygularından önce gelir.

Yani ben seviyorum diyorsun.Bu cadı doktor ölüyorum desen bir yudum su vermez.Öyle gaddar bir kadın.Doğumhanede beni köpek gibi yalvarttı yine de kızımı kucağıma almamı kabul etmedi.

Ben arkadaşları çağırayım sizi odaya ya alalım.

Hasta bakıcılar sedyeyi iterken , hemşire de bizim ile refakat ediyordu.

Önce kızımı görmek istiyorum.

Fidan hanım sizi odaya bırakıp bizim dönmemiz gerekiyor.Bir kaç saat sonra yürümeniz için sizi kaldıracaklardır.Bu esnada kızını göremeye gidebilirsiniz.

Odamın olduğu katta asansör durduğunda sedye ile beni asansörden çıkarttılar.Koridorda tanıdığım kimsenin olmaması içimi burkmuştu.Kapısı tüller ile süslenmiş bir odanın önünde hemşire durup kapıyı çaldı.İçeriye girdiğim de oda pembe gri balonlar ile süslenmiş, üzerinde içecek ve çikolataların olduğu bir masa hazırlanmış.Yatağa beyaz nevresimler serilmişti.Herkes duvar kenardında dikilmiş beni içeriye taşımalarını bekliyordu.Kimse ile göz göze gelmemeye  özen göstererek bakışlarımı kaçırdım.Hasta bakıcılar beni yatağa yatırmak için yardım istediğin de Ayhan, Murat ve Bora onlara yardım ederek beni yatağa yatırdılar.Ayhan hastabakıcılara teşekkür etti .

Ben birazdan hemşireniz ile birlikte geleceğim.Dosyayı teslim etmek için geleceğim.

Hemşire de oda dan çıktığında Ayhan yanıma oturup elimi tuttu.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz