Adsız Bölüm 34

36K 681 0
                                    


AYHAN

Bu gün o kadar güzel olmuştu ki, giymiş olduğu elbise içerisinde çok fazla seksi duruyordu. Dans ederken bana iyice sarıldığında bir ara kolundan tutup, eve getirmeyi düşündüm. Ama şu an boynuma kondurduğu öpücükler ile kendimi kaybetmek üzereydim. Burnunu boynuma sürtmesi, ıslak ıslak hafif yalarmışçasına öpmesi nefesimi kesmişti. Elimi bacaklarına götürüp, okşamaya başladım. Çenesinden tutup, kafasını çevirdim ve dudaklarına bir öpücük kondurdum. Karşılık vermeye başladı. Dudaklarını dudaklarına bastırdı. Alt dudağını hafifçe araladım, emmeye başladım. Dişlerim ile ezdiğimde kafasını hafifçe geri doğru attı. Çenesini emmeye başladım. Elini saçlarımın arkasına götürdü ve ensemi okşamaya başladı. Bacaklarının altından tutup, kucağıma aldım yatağa doğru taşımaya başladım. Bu sırada dudaklarımı öpmeye devam ediyordu. Yatağa yatırdım, üstüne çıkıp, dudaklarını öpmeye devam ederken, dilimi ağzının içine soktum, dili ile dilime karşılık vermeye başladı. Acemi olarak yaptığını biliyordum ve bu hoşuma gidiyordu ufaklığım her şeyi benimle öğreniyordu. Dudaklarından ayrılıp, boynunu öpmeye başladığımda bir kıpırdandı ve kafası yine geri doğru gitti. Aklıma nefesini tuttuğu gelince kulak memelerine doğru ilerledim ve nefesini sakın tutma ,bak benim nefesimi nasıl duyuyorsan öyle serbest bırak. Güven bana ve rahat ol dediğimde kafasını olumlu anlamda salladı. Kulak memesini emerken iyice etkilenmeye başlamıştı. Bir yandan ellerim ile göğüslerini sıkmaya başladım.

Ihhh !Offff !!

Bu sesleri ufaklığımdan duymak kulağa çok hoş geliyordu. İlk defa o fenalaşmadan kendini germeden sevişecektik. Bunu hissedebiliyordum Üstündeki elbiseyi bacaklarını okşayarak sıyırdım. Çıkarttım hemen. Südyen den taşan göğüslerini rahat bırakmak için kopçasını açtım. Birbirimize  dönük, yatakta dizlerimizin üstünde idik. Kopçayı açıp, çıkartırken utandığını fark ettim. Utanmaması ve dikkati dağılmaması için dudaklarını yapıştım, ellerimle göğüslerini okşadım. Boynun dan yavaşça göğüslerine kaydım, dilim ile uçlarını yalamaya başladım. Biraz daha büyük bir kısmını ağzıma alarak, hem emiyor ,hem de dilim ile oynuyordum.

Nefes alış verişi yükselmiş, ağzından inleme sesleri gelmeye başlamıştı. Alt çamaşırı çıkarıp, vajinasını okşamaya başladım. Islanmış, sulanmıştı. Parmaklarımla hafif hafif suyu dağıtmaya başladım. Kafasını biraz daha geriye doğru atıp, belini yukarı doğru kaldırdı. Dilimle göğüs uçlarından vajinasına doğru tüm vücudunu yalayarak aşağı indim. Parmaklarım la vajinasını okşarken bacaklarını biraz daha açıp, bacaklarının iç kısmını yalamaya başladım. İniltileri biraz daha artmıştı.

Kafamı bacaklarının arasına gömdüm, dilim  ile kilitorisini yalamaya başladım. Kafamı bacaklarının arasına iyice sıkıştırmış, vücudu titremeye başlamış, kıvranmaya başlamıştı.Parmağımın tekini hafifçe girişinde git gel yaparak biraz olsun açılmasını sağladım. Bir anda kalkıp,Ufaklığımı kucağıma aldım. Bacaklarını belime doladı. Ayağa kalkıp yarı yatar pozisyona geçtim ve penisimi vajinasına sürtmeye başladım. Kulağına eğilip sakın korkma ,nefesini tutma dediğimde, oda kulağıma doğru;

Haa hadii! ıııhhh hadi artık!

Nefesi kesilerek ve aldığı zevk ile kekeleyerek söylemişti. Penisimi içine yavaşça sokarken istemsizce bir çığlık attı. Bir anda seri bir şekilde içine girdiğimde çığlık yerini zevke bırakmış,ben git gel yaparken oda kendisi git gel yapıyordu. Bir anda kucağımda omuzlarıma yapıştı ve emmeye başladı. Offf ! Buna muhteşem bir zevk vermişti. Boynumu yalarken her içine git gel yaptığımda boynumu emerken zevk ile nefesi kulağıma çarpıyordu. Bir anda elleri ile kafamı kendi boynuna bastırdı. Boynunu emmeye başladığımda, inlemeleri hızlanmış,

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Where stories live. Discover now