Adsız Bölüm 42

23.5K 542 3
                                    


Sabah kahvaltıda Sevgi annelerin köye gideceğini, Özge'nin de onlarla birlikte gideceğini öğrendim.Bu duruma yüzüm istemsiz olarak asıldı.Ama anne ben misafir çağıracaktım diye söylendim.Sevgi Anne ;

Yine çağır kızım. Saliha sana yardım eder. Ayrıca ben yokum diye neden çağırmaktan vazgeçeceksin ki, sende bu evin hanımısın.


Peki anlamında kafamı salladım. Kahvaltıya devam ettim ama hiç bir şey yemek içimden gelmiyordu.Herkes sofradan kalktığında bende sigara içmek için odaya çıktım.Peşimden odaya Ayhan geldi. Ne oldu der bakışlarını atarken ,ona fırsat vermeden ben konuşmaya başladım.

Annemler oradan birini bulsalar, şimdi hep ot olmuştur, çiçekler kayboluştur. Ben önceden hep yapıyordum. Üstlerin de bir tane yabancı ot, diken olmuyordu. Ayhan söyler misin onlara mezarlığı temizletseler. Sonrasında taşlarını yıkatsalar. Belki toz oluştur.Kirlenmiştir.


Tamam hayatım! Yaptırtırız.Sen niye söylemiyorsun da ben söylüyorum bunları peki?


Gözlerimi ondan kaçırarak,senin söylemen daha doğru beni yanlış anlaya bilirler.

Yanıma gelip,çenemi tuttu ve kafamı yukarı kaldırıp,dudaklarıma öpücük kondurdu.Kendi biraz geri çekti.

Bakıyorum da gideceklerini duyunca üzüldün. Ben seviniyorum oysa, başbaşa kalacağız evde.Akşam eve geldiğimde seninle birlikte karşılıklı yemek yiyeceğiz.İstediğim  de seni öpeceğim ve sen biri görecek diye itiraz edemeyeceksin.

Söylediklerine gülümseyip, ama Özge'de gidiyor.

Özge zaten yakında buraya gelin olur. O zaman bol bol görüşürsünüz.Hadi inelim artık.Bir an önce gitsinler. Karımla başbaşa kalmak istiyorum ben.

Tamam inelim.

Yolcularımızı gönderirken, Ayhan'ın gözünün içine bakıyorum söylesin mezarlığı diye ama yok hiç sesi çıkmıyor. Tam herkesle vedalaştık bineceklerken söyledi. Sonunda söylemişti ama eksik söylemişti. Dayanamayıp araya girdim. Ba baba işleri bitince taşları da yıkasınlar. İyi ce temizlesinler. Çiçekleri de budayıp, fazla yaprakları alsınlar.

Erhan baba ; tamam kızım, hepsini yaparlar merak etme. İstersen bir de yaptıklarına dair noterden kağıt alalım.

Yani şeyyy ben öyle demek istemedim. Sadece bir yıldır bakan yoktur o yüzden derken sesimin titrediğini hissettim.

Tamam merak etme. Sil gözünün yaşını ama ağlamak yok.

Arabayı çalıştırıp yola çıktılar. Uzun bir süre arkalarından bakıp,el salladım. Ayhan arkadan belime sarılıp,boynuma öpücük kondurmaya başladı. Boynumu yana doğru hafice eğip, bu yaptığına güldüğümde beni kendine biraz daha çekti. Kalçalarım da sertliği hissetmeye başlamıştım bile.Yavaşça ona doğru döndüğümde göğsüm vücuduna yapışmış, penisini  bacaklarımın arasında hissediyordum. Havuza girelim mi ? heyecanla sormuştum. Pispis sırıtarak tamam dedi. Birlikte odaya üst değiştirmeye çıktık.

Hemen mayomu alıp banyo ya girmiş üstümdekileri çıkarmıştım ki, kapıyı açıp yanıma geldi ve dudaklarıma yapıştı. Ellerini boynuna dolayıp, öpüşüne karşılık verdim .Beni öperken aynı zamanda elleri ile göğüslerimi sıkıyordu. Sol göğüs ucumu parmakları ile ezerek sıktığında bir çığlık attım.Kucağına alıp beni banyodan çıkartıp,beni yatağa götürdü.Yavaşça yatağa bırakıp,boynumu öpmeye başladı.Yaptıkları ile kendimden geçmeye başlamıştım.Dili ile öptüğü yerlerin üzerinden yavaşça geçerken ağzımdan küçük bir inilti çıktı ve kafasını boynuma biraz daha bastırmıştım.Bu yaptığı bana daha önce vermediği kadar zevk vermişti.Boynumdan kulak mememi emmeğe başladığında çenesinin altına minik öpücükler kondurmaya başlamışdım.Ondan bir inleme sesi geldiğinde, gözlerimiz buluştu.Siyahları büyümüş,kendini kaybetmişti.Dudaklarıma sertçe bastırdı ve dudağımı ısırdı.Bir inleme daha çıkartmama sebep olmuştu.Zor nefes alırken ,Ayhan diye inledim.Onun hırtıyla birlikte hımmmm yapması beni güldürmüştü.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin