Adsız Bölüm 61

12.7K 389 7
                                    

Sümbül panik ile ne oldu Murat!Neyin var niye dondun kaldın?

Herkes endişe ile Murat'a bakmaya başladı.Murat kendisini toparlamaya çalışarak konuşmaya başladı.

Asistanım aradı.Tatilde olduğumu söylediği halde yarın için bir hastam rendavu almak için aramış,ısrarla meil filan atmış, oda uyuyamamış ve rendavu verdiğini söylemek için arıyor.Mail daha yeni atılmış,kız da korkmuş ve aramış.

Bu saatte aradığına göre acil bir konu sanırım.Murat peki nasıl görüşeceksiniz?

Soruyu Sümbül sormuştu.Ayhan 'da, Sümbül'e katılıyorum diye yanıtladı.

Bu buraya gelecekmiş.Yarın beni arayıp yeri söyleyecek.Allah hayır etsin.Murat derin bir nefes verdi.Sanki şüpelenmişti benden.Gözlerini tekrar bana dikti.

Volkan abi,bir bana bir Murat'a baktı.Bak Fidan senden takıntılıları varmış,Murat bey burada yaşarken sana akşam aramak istediğinde boşuna engel olmuşuz.

Bu söylediğine gülümsedim ve Volkan abi, sen bana şimdi delimi demek istedin.

Yok haşa öyle şey olur mu hiç?Sadece inatçı demek istedim.

Ayhan bu söze bir kahkaha atttı ve hadi yatalım artık.Herkesin uykusu geldi...

Tüm konuşmayı bölmüştü.Hep birlikte odalara dağıldık.Üstümü değişip,yatağa girdim.Ayhan çoktaN yatmıştı.Yanına sokulup,dudağına küçük bir öpücük kondurdum.Sana sarılarak uyumak istiyorum,kokunu içime çekmek istiyorum.

Çok istiyorsan gel sarılalım ama çok uykum var Fidan.Aklına bir şey getirme şimdi kapat gözlerini.

Zoraki bir şekilde kolunu üstüme attı.Bir süre sonra uyudu ve kolunu çekip, sırtını bana doğru döndü.Bende ona sırtımı dönerek , yatağın diğer ucuna döndüm.Gözlerimden akan yaşlar ile uyuya kalmıştım.

Sabah erkenden uyanmıştım.Duştan bornozum ile çıktım.Dolaba ilerleyip,kapağını açtım ve bir süre ne giyineceğimi düşündüm.Altıma kot etek,üstüme sıfır kollu bayaz v yaka badimi çıkarttım.İç çamaşır olarak sade ten rengi takım çıkartıp giyindim.Saçlarımı tarayıp,at kuyruğu yaptım.Maskara,gümüş gri kalem,kaş kalemi ile hazırlandım.Annemin yonca kolyesini de boynuma takıp , koluma altın ince zincirimi taktım.Gözüm ile aynadan Ayhan'ı kontrol ettiğimde elinde telefon yine bir şeyler yapıyordu.Günaydın canım!Hadi kalk sende inelim.Bugün herkes erken kalkar.Birlikte inelim aşağı.

Tamam Fidan!Kalktım.Duştan çabuk çıkarım.On dakikaya hazırım.Duşa girdi.Çıktığında henüz sigaram bitmemişti.Dolaptan mavi kotunu,üstüne de buz mavisi tşört çıkarttı.Boxerı da lacivert seçti.Saat olarak ne takacağını merakla beklerken,mavi kordonlu saati taktı.Yanıma geldi.

Bu gün çok hoşsun.Bir planınız  mı var kızlarla birlikte.Yoksa nereden esti böyle.

Bir plan yapmadık ama olabilir yapabiliriz de hazırlıklı olmak lazım.

Tşörtünü büyük almışsın bol duruyor.Sanki emanet gibi.Bu gün çıkarsanız alışveriş yap.

Tşörtümü yeni almadım.Senin bana aldığın dar gelen tşört.

Artık içine girebiliyor olman güzel.Ama fazla bollaştırmışsın bence daralttır biraz.Yada uğraşma boş ver başka al.Bu bol duruyor ama haberin olsun.Dışarı çıkarken değiştir.Şu parayı da al.Alış verişte cimrilik yapma.Bu arada geçenlerde dolaptaki elbiselerime giremiyorum diyordun.Ya at, yada içine girmek için biraz diyet yap.Hadi inelim artık.

Kahvaltıyı hava güzel olduğu için Saliha bahçeye hazırlamıştı.Herkesin kalkması beklerken,Ayhan telefonda bende mutfaktaydım.Sevgi anne günaydın kızım diye yanıma geldi.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Where stories live. Discover now