Adsız Bölüm 62

12.8K 400 8
                                    

Aşağı indiğim de Volkan abi ve Ayhan gelmişlerdi.Hep birlikte dışarı çıktık.Çarşıda biraz dolaştık.Alış veriş yapmak için bir kaç mağazaya girdik.Eskitme ve aynı zamanda taş süslemesi olan bir kot pantolon ve bir kaç badi ile kabine doğru ilerledim.Pantolonu giydiğim de küçük geldi.Aydan'a seslenerek bir beden büyüğünü istedim.

Aydan canım görevliden bunun 10'nunu   istermisin,bu dar oldu.

Heralde dar olur,aldığın resmen sıfır beden..Bakarmısınız bir beden büyüğünü alabilirmiyiz...

Kabin kapısının tıklanması ile hızla kapıyı açtım.Ben görevlinin geldiğini düşünürken,Ayhan karşımda duruyordu.Altımda kapatamadığım pantolun,üstümde iç çamaşırım olduğunu umursamadan Ayhan'ın dudaklarına doğru yükseldim.Eğildiğin de bir öpücük kondurdum.Kendini geri çekti ve içimi acıtan sözlerine yenisini ekledi.

Olmadı değil mi?Sana diyorum kilo aldın diye.Bak pantolunu bile kapatamıyorsun.Nereye kadar bir büyüğünü alacaksın acaba.Böyle giderse iki ay sonra benimle aynı beden olursun.

Söylediklerine içerlemiştim.Normalde tüm kıyafetlerim o bedendi ama evdekileri her giydiğimde bana bol olduğunu söylüyorlardı.Ayhan'a hiç yorum yapmadan kabine geri girdim.Görevlinin verdiği pantolonu giyindim ve kabinde üstün körü bakıp çıktım.Kasaya geldiğimizde Ayhan ödemeyi yapıyor,bir yandan hala laf söylüyordu.Bir sonraki gelişimizde bir büyük bedenini vermlerini söyledi.Nasıl olsa bu bedene de giremez diye.Görevli kız konuşmak için ağzını açtığında ona susması için işaret yaptım.İyi günler dileyip çıkarken , kız bana yaklaşıp fısıltı ile ''pantolon dar kalıp efendim herkes bir beden büyük alıyor.''..Önemli değil,sorun yok diyerek gülümsedim ve mağazadan çıktık.

Ben testi kebabı yemeği özledim.Açıkmadınız mı?Hadi yemek yiyelim.... diye Murat bey teklifte bulundu.

Hep birlikte restauranta geçip oturduk.Önden atıştırmalıklar geldiğinde sohbet eşleğinde yemeğe başladık.Aydan sol tarafımda,Ayhan sağ tarafımda oturuyordu.Aydan herkesin muhabbete dalmasından fırsat bilerek,akşam için özür diledi.

Özür dilenecek bir şey yok ki canım benim.Sonuçta gerçek ne ise onu söyledik.Sen olayı bildiğin için bize dönmedin zaten.Kızlar merak etti.Özür dilemene gerek yok.

Seni üzdüm galiba.Ben böyle olacağını düşünmemiştim.Bu arada gitmeden seninle biraz sohbet etmek istiyorum.Ben arkadaşımı,yengemi özledim...

Aydan'ın elini tutdum ve sen beni üzmedin canım sorun yok.Tabiki ederiz, Sümbüller yarın dönecekler.Ondan sonra seninim.Önce misafirler ile ilgilenelim.

Heyy!!!Gelin - görümce ne kaynatıyorsunuz bakayim...Ben de duymak istiyorum.Evet dostum seni dinliyorum...

Sümbül'üm benim şimdi anlatamayız,sonra açıklarız.

Eve geçince kaynatalım biraz,sabahtan da kaynatamadık zaten...Değil mi Elif?

Aynen Sümbül'e katılıyorum.Kahve içerken kaynatıcaktık sözde bir çıktınız Murat Bey ile iki saat sürdü.

Fidan bir şey mi oldu hayatım.Murat ile konuşacağını bilmiyordum...

Neden?Murat bey hala benim doktorum.Sadece konuşmak istedim.Söylemem gerektiğini bilmiyordum.

Söylemene gerek yok tabi.. Ama ben endişelendim oyüzden sordum.

Merak etme canım bir şey yok.Yanağından öpmek için sandalyeden biraz doğruldum ve yanağına öpücük kondurdum.

Yemekler yenilmiş, kahveleri beklerken lavaoya gitmek için kalktım.Tam lavabonun oraya yaklaştığımda karşımda yine oteldeki adamı gördüm.Beni görünce önüme atlayıp,nasıl olduğumu sordu.Bu arada adını öğrenmiştim Mikail.Lavabodan çıktığım da kapıda beni bekliyordu.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Where stories live. Discover now