Adsız Bölüm 33

28K 686 3
                                    


Oradan çıkmış, bir yerde kahve içiyorduk. Sinirlerinin geçmesi gerekiyordu. Aydan bir kahkaha patlattı ve

Ayhan abimin gözlerinden ateş çıktı resmen, Hele Volkan abim sanırsın ki Elif e tecavüz ediyorlar, öyle hiddetle vurdu. Kıymetini bil Fifi !Bak ikisi de adamı haşat etti.

Volkan : Saçmalama Aydan hanginize olursa olsun tabi ki tepki vereceğiz, ayrıca tanımadığım birine de yapılsa aynı şeyi yaparım .İtliğin alemi yok. Bir güzel kız görmesinler, hemen yavşıyorlar.

Elif: Böyle bara gelinmez ki ama. Baksana şu eteğe , başını belaya sokarsın sen insanın kıyafetine dikkat et biraz.

Söylediklerine moralim bozulmuştu. Kendisini ne zaman görsem mini elbise yada etekle geziyordu, her ortamda aynı idi. Ama bana gelince dikkat etti. Volkan abi araya girdi hemen

Niye Elif sende giyiyorsun ,sen de geziyorsun .Kız güzel olmuş diye kıskançlığı bu kadar belli etmenin alemi yok.

Aydan : Güzel ve seksi diye ekledi.

Ayhan : Benim Ufaklığım istediği gibi giyinir, istediği gibi davranır. Kimse bir şey diyemez, ayrıca biz olmasaydık bile orada Fidan onların hakkından gelirdi. Ben biliyorum onun isterse nasıl erkek Fatma olacağını.

Ayhan 'ın yüzüne bakıp, övdün mü, yoksa yerdin mi anlamadım .İkisini de aynı anda aradan çıkarttın sanki diye gülümsedim. Eğilip burnuma bir öpücük kondur ve beni kendine doğru çekerek sarıldı.

Eve gelir gelmez herkes odasına dağıldı. Biz de odaya çıkıp,tv yi açtık.Kendimi koltuğa doğru bıraktım.Hafif yatar pozisyonda tv izlemeye başladım. Ayhan üstünü çıkartmış, altında tek şort ile duruyordu. Ben henüz elbiseyi çıkartmaya üşenmiştim. Mutfaktan  soğuk içecek almaya gittim,bir tanede çikolata aldım. O daya gittiğimde Ayhan 'ın bacaklarını ikiye ayrıp,t ek dizinin üstüne oturdum.Çikolatayı ona vermiştim. Yerken parmakların da eridi.Çikolatalı parmaklarını ağzıma sokup, çikolatayı emdim. Müzipçe sırıttı.Sonra kafamı boynuna sokup film izlemeye devam ederken, aklıma doktorun söyledikleri geldi.Beni aldatması.Ayhan 'a direk beni hiç aldatmayı düşündüm mü?

Şaşırmış,afallamış bir şekilde bakarak o da nereden çıktı.Sen benim her şeyimsin. Böyle bir şey aklımın ucundan bile geçmedi.

Ayrıca bugün beni koruduğun için teşekkür ederim.Elif in söylediklerine karşı,beni savunman beni mutlu etti. Başımı omuzuna yasladım.Boynuna dudaklarımın iç kısmı ile yavaş, uzun ve ıslak bir öpücük kondurdum.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Where stories live. Discover now