Adsız Bölüm 66

11.5K 403 3
                                    

Bahçeden içeriye girdiğimiz de herkes çardakta idi.Ayhan elimi tutarak yanlarına yaklaştı.

Merhaba.Geç kaldık fakat biliyorsunuz ki misafirler ile birlikte idik.Saatin nasıl geçtiğini anlamadık.

Biz de misafiriz ama gören yok.İmalı bir şekilde söylenen söz ile sevgili kocamın kuzeni Zeynep'e baktım.

Aşk olsun Zeynep,siz misafir değilsiniz!Yoksa kendini teyzenin evinde misafir olarak mı görüyorsun? Şakacı bir ses tonu ile laf çarpmanın verdiği mutluluk eminim yüzümden  okunuyordu ama umursamadan devam ettim.Çaylar içilmiş sanırım.Kahve içermiyiz hepbirlikte?

Elif ve Ayhan ortalığı toparlamak için hemen olumlu anlamda kafalarını salladılar.Bizde çardaktaki yerimizi aldığımız da kahvelerimizi Saliha getirmişti.Sevinç teyze imalı imalı beni baştan aşağı süzdü ve kahvesinden bir yudum aldı.

Şu rükuşluğundan ne zaman vazgeçeceksin?Üstündekiler hiç yakışmamış.

Gayet rahat bir şekilde arkama yaslandım ve ne ile rahat edeceksem benim için o kıyafet uygundur.

Erhan baba'nın müsade istemesini fırsat bilen Zeynep,babam içeri girdikten sonra eğilerek konuşmaya başladı...Sen yatakta da rahat olayım diye penye pijama ile yatıyorsundur.

Söylediği cümle ile ben annem ve Volkan abi'den utanmıştım.Onun sinsice gülmesi üzerine kendimi toparladım ve boğazımı temizleyip ona kendime göre gereken cevabı verdim...Zeynep aslında bunu burada abinlerin yanında söylemen etik değil.Madem sen utanmıyorsun sormaktan öyleyse cevaplayayım,her akşam duştan çıktığımda üstümde bornoz oluyor ve giyinmeme fırsat kalmadan kendimi yatakta buluyorum.O yüzden ben yatarken üstümü giyinmiyorum.

Sevgi anne küçük bir kahkaha atıp,bizi direk susturdu.Zeynep yüzü kızarmış ne söyliyeceğini bilemiyordu.Sinirle gözlerimin içine baktı.Ona bakarak gülümsedim.Çantamdan bir zafer sigarası yaktım.Sigarayı yaktığım da pantolumun içinden popomo doğru bir baskı hissettiğim de bir anda ürperdim.Ayhan belimden doğru elini pantolunumun içine geçirmiş,popomu sıkıyordu.Kafamı ona doğru çevirip,gülümsedim ve dudağımı istemsizce ısırmaya başladım.Benim nu hareketimi görünce elini çekti ve kendini toparladı.

Odaya çıkarken Ayhan beni bir anda omuzuna aldı ve taşımaya başladı.Bu yaptığına kıkırdarken çok fazla özlediğim kocamın poposunu kesiyordum.Şuanda o popoyu tutup ısırmak istiyordum.Düşüncemi dağıtmak için kalfamı kaldrdığımda,bize bakan Sevinc,Zeynep ve Sevgi anne ile karşılaşınca onlara bakıp gülümsedim.Odanın kapısına geldiğimizde Ayhan kapının kolunu açmaya çalışsa da açamadı ve sinirle beni yere bıraktı.

Neden kapı kilitlenir anlamam ki?

Anahtarla kapıyı açıp içeri girdim ve çantamı koltuğa atıp,banyoya yöneldim.Banyodan çıktığımda yatağa doğru giderken Ayhan bileğimden tutup beni kendine doğru çekti.

Ayhan bırakırmsın çok fazla uykum var.

Kapıyı neden kilitliyorsun?Düz bir sesle sormuştu.

Odama girlmesini istemediğim için.Yarın anahtarı çoğaltır sanada bir tane bırakırım.Kusura bakma evden birine bırakamam.Güvenemem.Şimdi cevapladığıma göre yatabilirim.

Teyzem de kuzenim de hırsız değil!Ses tonu sinirli ve yüksek çıkmıştı.

Ben hırsızlar yada bir şey çalınmasını istemiyorum demedim.Sadece ve sadece girilmesini istemiyorum dedim...Demekki yalnış ifade ettim yada sen anlamak istemedin.

Bileğimi biraz daha sert sıkarak kendine doğru çekti ve bacaklarını açarak beni tek bacağına oturttu.Anlat o zaman!

Sevdiğim,özlediğim adam uzun zaman sonra bu kadar yakın olmak nefesimi kesmiş,nutkum tutulmuştu.Yüzünü biraz daha yaklaştırdı,aradaki mesafesyi en aza indirerek yüzüme baktı.Dudaklarına yapışmak,delicesine öpmek istiyordum.Tüm vücudum yanmaya başlamıştı.Nefesini hissetçikçe ürperiyordum.Onu istiyordum.Çılgınca sevişmek ,birlikte olmak istiyordum.Kalp atışlarım biraz daha hızlanırken,kendimi daha fazla tutamadım ve dudaklarına yapıştım.Dudaklarını nefes almadan sömürürken,onunda benden farkı yoktu.Oturduğum bacağında ki titreşim ile kendimi geri çektim.Popomun altında cebinde titreyen telefon ile gerçeklerle bir kez daha yüzleşmiştim.Bacağından kalktığım da suratıma anlamsız bir ifade ile baktı.Telefonuna bak ,ben yatıyorum sana iyi geceler...

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Where stories live. Discover now