Untitled Part 41

24.1K 538 7
                                    


AYHAN 

Abi, Özge .Fidan yukarı çıkmışken biraz konuşabilirmiyiz ? İkisi de olumlu anlamda kafasını salladı.Boğazımı temizledim ve ben bazen Fidan'a bir şey mi yaptım diye düşünüyorum.Farkında olmadan ona kötü mü davrandım?Yada davranıyormuyum?

Nereden çıktı bu ben haftalardır buradayım ve bir kere bile kötü davrandığını görmedim.Ne yalan söyleyeyim ilk başlarda bende buradayım diye rol yaptığını düşündüm.Ama bu konu da hepinizden özür borçluyum.Kuzenimi el üstünde tutuyorsunuz.Sevgi teyze,Erhan amca, Aydan ve sizler bir şey söylesin yüzü gülsün diye resmen ağzının içine bakıyorsunuz.Fidan mutlu ve mutlu olduğu için bu mutluluğu kaybetmekten korkuyor.Bugün ki konuşmaları sizde duydunuz.Biz daha önceden konuştuğumuzda yani ilk evlendiğiniz zamanlarda bana hep başka şansım mı var ki diyordu ama şimdi ,şimdi ise iyi ki evlenmişim diyorsa kuzenim mutlu.

Peki daha önceden neden başka şansım mı var diyordu.Yani neye istinaden diyordu bunu?Özge kafamı daha çok karıştırdın...

Yani şöyle hiç istemediği bir evlilikti ve tanımıyordu bile.Hatta düğünden bir kaç gün önce evlenip beni bırakması için huysuz olacağım demişti.Sonra evlendikten sonra her alıştın mı diye sorduğumda yani her şeye alıştın mı diye sordum aslında ben ona.O bana başka şansım mı var ki alışmam gerek diyordu bu cümleyi kurarken de ne demek istediğini buraya gelince anladım.Yani o ciddi anlamda yaşanan evlilikten ,yani cinsellikten korktuğu için böyle diyordu.Bunun nedeni de malum.

Özge ben Fidan'a aşığım.Onun sabah ki ağlaması içimi acıttı.Hala bırakılma korkusu yaşıyor ma bu olmayacak aklında bir soru işareti kalmasın.Olumlu anlamda kafasını salladı.Abim araya girerek.

Bak Ayhan ! Fidan gerçekten çok yara almış biri bunu hepimiz biliyorduk.Ama bazı yaşadıklarını da saklamış.Biz geçen sabah Özge ile konuşurken , bunu daha çok fark ettim.Kaldi ki içinde kopan fırtınaları bilemeyiz.

Hatırlıyormusunz?Önceden polyanna gibi dolaşırdı.Biri onunla kavga etse oyun oynarken o olumlu tarafını düşünür yinede mutlu olurdu.Şen kahkahası köyü doldururdu.Ailesine tabiri cazi ise tapardı ve bir dediklerini iki etmezdi.Kardeşinin ayağı taşa takılsa o ağlardı canı yandı diye.Şimdi ben aynı şekildeyim onun için ayağı taşa takılsa canım yanar.Bazen saçlarını okşayarak sadece dizimde yatırmak istiyorum onu.Bunu yaptım bir kaç defa öyle mahzunlaşıp, öyle mayışıyor ki sanki küçük bir kızım var ve saçlarını okşadıkça güven veriyorum ona.

Aynen öyle kardeşim.Fidan en muhtaç olduğu dönemde her şeyini kaybetti.Şimdi o boşluğu doldurmaya çalışıyor.Gündüz söylediği gibi güvenecek sığınacak limanı sensin.Çünkü , kimseye arkasını dönemeyeceğini,güvenmeyeceğini çok iyi anladı.Başına gelen her kötü olayda benim yanımda olurlar dediği kişiler ona göre hep sırtından vurdu.Buna bizimkilerde dahil o medet umdukça ona yaklaşamadılar.Aslında hepsinin içi acıdı ama o evde kalmak zorunda kaldı.

Volkan söylediklerinde haklı.O evde cehennemi yaşadı ama anlattığı üçte biri, bazen tepkilerinden bize geldiğinde anlardık.Geçen Volkan'a da söyledim.Bize geldiğinde annem karpuz yedirene kadar canı çıktı.O omuzundaki  izlerin ne izi olduğunu biliyormusun?Biz ogün size üstü kapalı anlattık.Karpuz yediği için kızgın demir izi.Nasıl bir vicdan dır bu o anı gözümün önünden gitmez hiç.Ve herkese başka bir bahane bulur,ağda yanığı der.Su döküldü yoldum der.Güneş yanığı der.Ama demir izi demez.

Peki Özge sana bir şey sormak istiyorum.Yaa yalnış anlamayın ama bazen dekolte giydiğinde görünüyor sizde fark etmişsinizdir.Göğsündeki iz ney?

Ben kaynar kahve diye biliyorum.Bana öyle söyledi.

Bende öyle biliyorum.Peki Özge bize bir akıl daha ver diye abim araya girdi.''Elif biraz kıskanç ve Fidan'ı kıskanıyor, ben sevgilimi tanımıyorum onun üstüne gelecektir,kıskandırmaya çalışacaktır.Aralarında sorun çıkmasını nasıl önleriz?

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin