Adsız Bölüm 37

25.7K 583 1
                                    


FİDAN 

İşte böyle canım.Kısacası şuanda bir de psikoloğum var.Kapının vurulması biricik kuzenim ile muhabbeti bozmuştu.Girin! İçeriye sevgili görümcem Aydan girdi.

Kaç saattir bunaldım.Tek başıma aşağı indim baktım yoksunuz.Rahatsız etmedim değil mi?

Hayır etmedin.Bende Özge ' ye psikoloğa gittiğimden bahsediyordum.Gelmen iyi oldu kusura bakma dalmışız lafa sana seslenmeyi unuttum.

Özge araya girerek,peki sana bir soru.Aslında nasıl söylenir bilmiyorum ama ne zaman oldu.Evlendiğiniz gün mü ?Yaaa çok merak ettim..

Aydan : Fidan sır küpü valla bende bir kaç kere sormaya çalışsam da bir türlü öğrenemedim.

Yanaklarımın kızardığını fark etsem de kızlara cevap vermem gerektiğini düşündüm.Hayır kızlar,o gece sadece uyuduk.Gelecek soruyu tahmin ettiğim için , ikimizde yatağın birer ucunda uyuduk.

Peki canın yandı mı?Endişeli gözler ile Aydan hem soruyu sorup,hemde bana bakıyordu.

Gözlerimin önünden tüm yaşananlar bir anda geçti,biraz ama belli bir süre sonra zevk alıyorsun.Kızlar size bir sır vereyim.Kimseyi umursamayın ve takmayın eşiniz ile bunu konuşabilir iseniz konuşun ve ona danışın tabii daha öncesinde görüşme şansınız olursa.

Aydan söylediklerimden huzursuz olmuş olucak ki ,

Emin ol abim de böyle olmasını istemezdi Fidan.Şartlar sizi böyle bir evliliğe zorladı evet çok üzücü bir durum ama abim seni seviyor.Sen mutlu ol yüzün gülsün başka bir şey istemiyor.

Yüzüm de kocaman gülümseme ile şaka ile karışık hemen de abisini savunurmuş, kıyamaz hiç abisine diye Aydan'ın koluna sarıldım.Ben onun için demedim.Biraz önce Özge ' ye de bahsettim ki sende biliyorsun yaşananları ona istinaden söyledim.

Özge: Valla abini savunabilirsin canım ama buda benim kuzenim, neler yaşamış burada bilmediğimiz, ki bildiklerimiz de var.Sitem dolu cümlelerle söylemişti.Sonra dayanamayıp gülümsedi ve Aydan ' a şaka yaptığını söyledi.

Derin bir ohhh çektim çünkü gerginlik çıksın istemiyordum.Hadi bir şeyler yapalım ama ney diye sordum.Hepsi bana bakıp,havuza girelim dedi.Olumlu anlamda kafamı salladım ve hemen hazırlanmak için odalara dağıldık.Havuzun kenarına geçip önce kendimizi suya attık sonra havuzun dibinde olan çardağa geçtik.

Ben bacaklarımdaki ve göğsümdeki morlukları unuttuğum için,yanlarında çok rahat davranırken sorular yine değişmişti.İkiside boynuma bakıp müzipçe güldüler ve doğum günü partisinin devamı mı diye sordular.Söylediklerine yorum yapmadan baktım kafamı çevirdim.Cok sıcak olduğu için çardakta bağdaş kurup oturdum ve havluyu üstüme almadım.Bu sıra da bacağımın iç kısmındaki diş izleri dikkatlerini çekti.Elimle sus işareti yaptım ve yavaş olmalarını söyledim.Hep birlikte kahkahalarla güldük ve gülme krizi sonunda onun nasıl olduğunu sordular.

Evlenince öğrenirsiniz diyerek omuz çektim ve ekledim ayrıca siz söylemeden önce fark etmedim bile iz olduğunu.Neyse konuyu kapatsak diyorum,hadi dedikodu yapalım azacık dedim.Bir süre sonra gerçekten dedikodu yapmaya başlamıştık.Saate baktığımızda akşam olmuştu.Ayhan lar gelmiş ,hatta Volkan ile birlikte bizim yanımıza gelmek için hazırlanmaya başlamışlardı.Aydan ,Saliha 'ya sesini duyuramayınca kendisi bize soğuk içecek almaya gitti.Osırada Özge bana ;

Fidan onu seviyor musun ama gerçekten seviyormusun? diye sordu.Kimi diye cevapladığımda bana kocanı diye tek kelime söyledi.

Cevap vermeye fırsat vermeden Ayhan ve Volkan yanımıza geldi.Ayhan arkadan sarılarak kimseye çaktırmadan kulağıma eğilip,yukardan manzara muhteşem dedi.Söylediğine kıkırdadım.

Akşam dışarı çıkıyoruz hanımlar haberiniz olsun!Söylediğine küçük bir kargaşa yaratıık ve ardından Volkan'a Elif,i sorduk.Gelecek anlamında başını salladı.

Erken hazırlanıp çıkarız evden otuz saat kapıda bekleyemem sizi!  her zaman ki tavrı ile Volkan abi maçoluğunu kullanmıştı yine.

Gittiğimiz mekana hep birlikte gitmiştik.Erkekler spor,bayanlar ise elbiseleri ile gitmişti.Ben Ayhan'ın beğendiğini kısa mavi elbiseyi,Özge siyah göğüs dekolteli diz üstü bir elbise,Aydan su yeşili şifon süper mini bir elbise giyinmişti.Biz bara geçttiğimizde bulduğumuz bir köşeye oturduk ve içecekleri söyledik.Siparişler gelmeden Elif ve Volkan da gelmişti.Bizim aksimize Elif kot bir pantolon,üstünede askılı ve boncuk işlemeli bir buluz giyinmişti.Bizi şöyle bir süzdükten sonra,rahat giyinmek istedim dedi gıcık bir şekilde.

Öyle çok eğlenmiş, o kadar çok dans etmiştik ki artık ayaklarımı hissetmesem de eve gitmek istemiyordum. Dans parçası çaldığında sevgili kocam beni dansa kaldırdı. O benim belimden tutmuş olsa da benim kollarım onun boynunu sarmaya yetmediği için parmak uçlarım sadece omuzlarına geliyordu. Bu şekilde saatlerce dans ederken bir yandan da konuşuyorduk. Beni biraz daha kendine çekti sanki tek beden gibi dans etmeye başlamıştık.  Eğilerek kulağıma şuan seni kucağıma alıp, eteğin altından pantolonumun fermuarını açmak istiyorum dediğinde kızarmıştım. Bu halime gülüp, dudağıma bir öpücük kondurdu ve hadi oturalım artık dedi.

Gece yarısı eve gelmiştik. Özge ile birlikte odasına gitmiş, saatlerce konuşmuştuk. Artık fazla yorgun olduğumuzu anlayıp ,sabah konuşmak üzere ayrılmıştık. Odanın kapısını yavaşça açıp, Ayhan'ı uyandırmadan içeriye girdim. Yatağa oturup, bir süre sırt üstü yatmış uyuyan kocamı seyrettim. Nasıl bir sakinlikle uyuyordu. Bu adamı izlemek bana huzur veriyordu. Arkamı ona döndüm ve oturduğum yerden elbisenin sırt fermuarını açmaya çalışarak yataktan kalmak üzere iken belime dolana bir el ile yatağa geri yatırıldım. Kısa süre içerisinde altındaydım. Gözlerimi gözlerine kenetleyip, kulağıma fısıltı şeklinde '' uyurken değil, şimdi izle beni bende seni göreyim '' söylediğine gözlerim kocaman açılmıştı. Sen uyumuyordun ve beni kandırdın öyle mi?

Hayır hayatım, sadece sen yanımda olmadığın için kendimi huzursuz hissettim.

Söylediğine çok mutlu olmuştum. Dayanamayıp zaten çok yakın olan dudaklarını öptüm. Yaptığıma  ilk başta şaşırsa da, sonradan oda karşılık vermeye başladı. Üstümdeki elbiseyi çıkarttı. Boynumu emmeye başladı, hafifçe dişlediğinde ağzımdan inlemeler çıktı. Biraz daha hareketlendiğinde kendimi ona tamamen teslim etmiştim. Göğüslerimi yalamaya başladığında hareketlerim daha çok arttı. Eli ile çamaşırımı çıkartıp, parmakları ile içime girdiğinde küçük bir çığlık attım .Bir süre sonra parmakları hareket ederken, ben de kendimden geçmiştim. Yeter ne olur bırak diye yalvardım. Kendi şortunu indirip, tek hamlede bacağımın tekini havaya kaldırıp ,içime girmişti .Verdiği zevk ile hem inliyor, hem de ara sıra zevk çığlıkları atıyordum. Sonunda ikimizde boşaldık ve kendimizi uykuya teslim ettik.


UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Where stories live. Discover now