Adsız Bölüm 31

30.2K 724 8
                                    

Gözlerimi açtığımda gece olmuş,siyah iri gözlü Sümbül Hemşire yanımda oturuyordu.Gülümsedi ve'' günaydın uykucu.'' Bu söylediğine kıkırdadım ve sağol dedim.

Birazdan doktor Murat Bey gelecek.Seninle biraz daha konuşacak.Bende yanınızda olacağım hiç kusura bakma çıkamam.O yakışıklı doktorla çalışmaktan keyif alıyorum..Küçük bir kahkaha attı.

Ayhan nerede?

Ne kıymetli kocan varmış.Biz gönderdik.Murat Bey tek görüşmek istedi.O gitmek istemedi ama biz zorla ikna ettik.Ben Murat Bey'e haber vereyim.

Biraz sonra Murat Bey ile içeri girdiler.

Doktorum da şöyle bir göz ucu ile bakınca hoş bir kişi olduğunu fark ettim

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Doktorum da şöyle bir göz ucu ile bakınca hoş bir kişi olduğunu fark ettim.Allah'ım ne diyorum ben.Kafayı yedim.Adamın yakışıklılığı seni ilgilendirmez Fidan?Kendi kendime kızarken Murat Bey düşüncelerimi dağıttı.

Evet Fidan,nasılsın bakalım?Sabaha göre çok daha iyi görüyorum seni.Aslında sabah için özür dilerim senden.Normal de bu kadar kalabalık ta konuşmadım ama bir anda oldu herşey.

Olan oldu Murat Bey.Sıkmayın canınızı bende konuşmazdım ama bir anda çenem açıldı.Zaman geri alınmıyor.Yapacak bir şey yok.

Haklısın!Ozaman sabah ki konuştuklarımızdan başlamak istiyorum.

Bu konuyu kapatsak olmaz mı ? diye araya girdim.

Sandalye yi yakınıma çekti.Sümbül Hemşireye de yanına bir sandalye çekmesini söyledi.

Bak Fidan.Bu konu üstü örtülecek bir konu değil.Evet senin yaşam tarzında,senin gibi biri için belki utanılacak bir şey ama bize göre herşey bir hastalık.Hele ki benim branşımda biri için.İnsanlar beyinlerindeki şeyleri bazen kimseye söyleyemezler.Ayıp,basit,gereksiz gibi görünür her insana.Ama bana göre eğer içinde ise söylenmeli,seni üzüyorsa hastalıktır.Aslında yaşadığın şeyler hep seni korkutmalarından,seni yalnış yönlerdirmelerinden.

Hiç sordun mu bir başkasına ?Bu olay bana anlatılan gibi mi? Yoksa farklı mı ?Bunu hiç sorgulamadın.Çünkü sana anlatan kişi yaşamış görmüş,geçirmiş bir kişi idi.Öğretmeninin sana verdiği bir kitapçıktan bahsettin ve yanlış ise düzelt beni.Sana ömür boyu kimseye danışmadan yol gösterecek bir yazı idi.Yanlış mı hatırlıyorum?

Doğru hatırlıyorsunuz.Ben o kitabı biraz okumaya başlamıştım.Ama yengeme yakalandım.

Şimdi sana bu kitapçıktan bir tane getirdim.Bu sende kalabilir.Ama bu kitapçıkta neler olduğuna bu dvd'den bakacağız.Burada görselli ve videolu pek çok anlatım var.

Şimdi mi izleyeceğiz?Bu söylediğime ikiside güldü ve evet anlamında kafa salladılar.Ben yaslanarak izlesem ?

Olabilir nasıl rahat edeceksen.Ama önce anlaşalım, utanmak yok.Ben doktorum buda hemşire o yüzden bizden utanmak yok.Emin ol her bilgiyi bizden öğrene bilirsin.Sonuçta biz bunun için yıllarca okuduk.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt