Adsız Bölüm 32

29.9K 694 12
                                    

Evet!Gelebilirsiniz.

İçeriden Murat Bey'in sesi geldiğinde kapıyı geçebileceğim kadar açarak içeri girdim ve gülümseyerek Merhaba dedim.Hemen ayağa kalktı ve tokalaşmak için elini uzattı.Tokalaştıktan sonra tam karşısındaki tekli deri koltuğa yayılarak oturdum.

Yorgun gibisin Fidan.Yoksa canın bir şey mi var?diye sorarken eli ile ensesini kaşıdı.

Biraz yorgunum, daha önceden yani evlenmeden önce işleme yapıyordum.Şimdi arada sırada yine yapıyorum fakat dün bir kısmını bitirmek için inat ettim ve gece kalkıp onu yaptım.Sanırım biraz fazla uykusuz kaldım.

Bu söylediklerim sevgili doktorumu şaşırtmış olacak ki,gözlerini kocaman açarak ''nasıl yani sen dün gece yataktan kalkıp,oturup,işleme mi yaptın'' diye hayretle sordu.Omuz silkerek ne yapabilirim, aklıma takıldı ve uyuyamadım.Bende kalkıp bitirmek istedim.

Bu yaptığın yanlış Fidan!Eşin bunu yanlış anlayabilir.Unutma sizin bu aralar sürekli bir birinize ihtiyacınız var tanımaya, o sıcaklığı hissetmeye,uyurken dokunmaya ihtiyacınız var.Bu yaptığın çok yanlış.Şahsen benim eşim böyle bir şey yapsa ben bozulurdum.Eşin seni seviyor ve seni üzmekten korkuyor ama sen onu hiç önemsemiyorsun.

Söyledikleri karşısında kızarmış,kafam yerde olarak cevap vermeye başlamıştım.Önemsiyorum,hatta Ayhan'ı sevmeye başladım.Zaten başka çarem de yok ki.O benim eşim.Son yaşadıklarımızdan sonra üstüme titriyor,belki de acıyor bunu bilemiyorum ama ... devamını getirmeden hıçkırıklarım çıkmaya başlamıştı.Ağlayarak devam ettim.Hastahaneden döndüğümden beri sadece yatarken alnıma öpücük kondurup,kafasını yastığına geri koyuyor.Önceden sarılırdı.Şimdi ise hiç biri kalmadı.Oysa ki ben onun bana sarılmasını,kollarında uyumayı istiyorum.

Şiiittt,al şu suyu iç,biraz sakinleş.Sonrasında devam edelim.

Murat Bey 'den titreyen ellerimle bardağı alıp,bir yudum içtim ve elimin tersi ile gözlerimi silip bardağı iki elimin içinde sıkarak devam ettim.Geceleri,gündüzleri tek düşündüğüm şey sadece benimle birlikte olmak için evlendiği,şimdi ise alacağını aldı ve pişman benimle evlendiğine pişman.Bu düşünceyi aklımdan çıkartamıyorum.

Peki neden böyle düşünüyorsun?Neden seninle evlendiğine pişman olduğunu düşünüyorsun?Biraz önce kendin söyledin beni seviyor,üstüme titriyor diye.

Çünkü vicdan azabı çekiyor,sizinle ilk gün konuştuğumuz da yüzündeki ifadeyi gördüm.Evet yengeme çok fazla sinirlendi ama bana bakarken de bir o kadar acı ile baktı.Belki hayal ettiği gibi olmadı.Benimle mutlu olamadı belki de,belki de o ten uyumunu yakalayamadı...

Doktorum Murat Bey küçük bir kahkaha attı ve hemen kendi toparlayarak devam etti..Bakıyorum da kitabı okumaya başlamışız.Okuman çok güzel buna sevindim.O kitap senden alınan kitap ile aynı bundan emin olabilirsin.Peki Fidan! Eşinin pişman olduğunu düşünüyorsun da eşinin senden uzak kalmasının başka sebeplerini hiç düşündün mü?

Ne gibi bir sebep olabilir ki başka?

Sonuçta yaşananlardan en çok zararı sen gördün,seni tekrar kırmak istemediği yada sana yaklaştığında yine aynı şekilde kötü olacağını düşündüğü için senden uzak durması gibi.. yada senin kendini biraz daha toparlaman için böyle davranıyor olabilir mi? Bak ! Eğer pişman olsa idi senin üstüne bu kadar düşmezdi.Kusura bakma ama adamın yanında dünya güzeli helali var ve bu adam daha yaşı genç istekli bir adam.Nereden biliyorsunuz deme!Tahmin edebiliyorum çünkü o gün konuşması sırasında tutamadım kendini dedi.Kaldı ki her erkek aynıdır.Yanında bir kadın yatarken ki bu eşi ise;ona sarıldığında,kokladığında ,temas ettiğinde ereksiyon olur.Neden sen ona sarılmayı denemiyorsun?Sen sarıl ona öyle uyumak istediğini söyle.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz