Adsız Bölüm 67

12.6K 380 4
                                    

AYHAN

Fidan'ın söyledikleri beymi de yankılanmıştı.Bu onları son görüşüm... N e demek bu?Bir şey mi oldu aralarında benim bilmediğim.Fidan a dönerek sordum.Bu nedemek?

Bir an dondu,uzun uzun yüzüme baktı.Sonra cevapladı. Sadece bir his.Başka bir şey yok.

Yine Fidan'ın klasik kuruntuları ihaleye iki gün kalmışken,kafamı kuruntular ile dolduramam.İki gün sonra ihale var.Sonunda zaman bitti.

Sevindim senin adına.Kıştan beri kafanı kaldırmıyorsun.Biraz rahatlar belki işlerin..

İmalı ve iğneleyici bir ton ile söylemişti.Ses tonuna takılmadan düz bir şekilde cevap verdim.Evet!Biraz daha rahatlıyacağım.Akşam erken yatalım mı?Kendimi yorgun hissediyorum.

Tamam bende yorgunum zaten.Bana uyar.

*****

İhale sabahı erkenden uyanıp,duşa girdim.Siyah takım elbisemi,siyah gömleğimi giyindim.Yataktan kafasını kaldıran Fidan,gri gravat diyerek tekrar kafasını yastığa gömmüştü.Biraz sonra tekrar kalktı.Üsütünü değişti,saçlarını rast gele topladı ve uzaktan hazırlanmamı izledi.Saatimi ve yüzüğümü taktım.Birlikte aşağı indik.Hızlıca kahvaltıyı yapıp,ihalenin olacağı kongre merkezine gittik.Kapalı zarf olarak teklifi sundum ve dışarıda beklmeye başladık.Bir saat sonra açıklama için bizi salona geri çağırdılar.Ellerin deki zarf açıldı ve adam konuşmaya başladı.''İhale sonucu,en iyi teklifi veren firma Kaygusuz Holding, kendilerini tebrik ederiz.Detaylar için özel toplantılarımız daha sonra bildirilecektir.''

Dışarı çıktığımız da babam ve abim ile bir birimize sarıldık.Önce şirkette küçük bir kutlama ardından evde bir kutlama yapmayı planladık.Şirkete geldiğimiz de haber yayılmış olacak ki tüm çalışanlar toplanmış,şampanyalar alınmıştı.Kısa bir konuşma ardından herkes işinin başına döndüğün de biz de abim ile odasına geçtik.

Ayhan artık ihale bitti,çok şükür kazandın.Bu senin azmin.Tebrik ederim.Sanırım artık stresimiz kalmadı.

Bitti abi,çok şükür bitti.Artık telefon tacizi kafamı kurcalayan sorular yok.

O zaman çıkalım ve eve gidip dinlenelim olur mu?

Tamam ben hazırım bile.Ceketimi aldım ve babama eve geçtiğimizi söyleyip şirketten çıktık.

Eve gittiğimiz de Fidan'ın klasik oda da uyuduğunu söylediler.Yanına çıktım,uykum var istediğiniz yere gidin diyerek beni gönderdi.Teyzemler ile akşam üstüne kadar dolaştık,yemek yedik.Akaşam üstü eve geldiğimz de Fidan hala uyumaktaydı.Annemler  teyzemler ile birlikte yemeğe davetlilerdi.Biz dördümüz evde kalıp,birlikte vakit geçirecektik.Abim çık Fidan'ı da uyandır dediğin de yanına gittim.Zorlukla gözlerini açtı.Duş alıp yanımıza geldi.İhaleyi kazandığımızı söylediğimde tepkisiz bir şekilde baktı ve tebrik etti.

Bumu yani?Bu kadar mı?

Ne yapmamı istersiniz Ayhan bey,hayırlı olsun işte.

Yemekte sadece dördümüz vardık.Evin çalan telefonuna Elif ayağa kalktı.Aydan'ın aradığını söyleyip,bana uzattı.

Tebrik ederim abi!İhaleyi kazanmışsınız.Çok sevindim.Sonunda stresiniz bitti.Hayırlı olsun..

Teşekkür ederim benim güzel kardeşim.Çok öptüm seni görüşürüz..Yaan gözle Fidan'a baktığım da,çatalı ile sadece tabakta oyalanıyordu.Aç değilmisin?

Canım bir şey istemiyor.Midem bulanıcakmış gibi hissediyorum.

Tüm gün hiç bir şey yemedin bence o yüzden böyle hissediyorsun.Bak biraz zorla kendini.O zaman geçicektir.Tuzlu bir kaç lokma at ağzına.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin