Adsız Bölüm 111

9K 371 67
                                    

AYHAN


Ben çıkıyorum.Hemen gitmem lazım.Bu - bu Kerpe nerede?

Bende geliyorum Ayhan, o kadar yolu tek gitmene izin veremem.Hem çok fazla teleşlısın arabayı ben kullanırım.

Tartışarak zaman kaybetmek istemiyorum.Hadi çabuk hazırlan  ve arabayı ben kullanacağım.

Üstümü değiştirip direksiyona geçtim ve kornaya basarak abimi beklemeye başladım.Abim geldiğin de son gaz ile yola çıktım.Nereye gideceğiz?Nerede bu kerpe?

Tamam, sakin ol.İzmit tarafına gideceğiz.Biraz yavaş kullan Allah'ın izni ile bu sefer bulduk.Seni arayan kişi bizi nasıl bulacak?

Bilmiyorum abi, plakadan filan bulur heralde, sormadım, ben şaşkınlıktan sormadım.

Uzun süren bir yolculuğun ardından Bolu'ya gelmiştik.Abimin zoru ile biraz mola verdik.Bana kalmış olsa, hiç durmadan yola devam ederdim.

Sonunda İzmit il sınırları içerisine girmiştik.Abimden direksiyona geçmesini istedim.İtiraz etmeden direksiyona geçti.

Abi onu çok özledim.İnşallah onun ile konuşmayı başarabilirim.Bu Bora kim, onu nereden tanıyor bunları sorabilirim.

Saçmalama Ayhan.Kıza bu konuda tek kelime etmeyeceksin.Neden bu durumda olduğunuzu unutma.Bırak kimse kim,sonuçta burada olduğu ölsen aklına gelmezdi.

Kerpe'ye girdiğimiz de bu kadar küçük bir yer olacağını beklemiyordum.Etrafa göz gezdirdikten sonra abime döndüm.

Haklısın abi, böyle bir yerde aramak aklımın ucundan geçmezdi.Gel şurada bir cafede oturalım.Cafede ikimiz de  kahve siparişi verdik beklemeye başladık.

Aaaa bu arada annem, sirkeyi unutmadan yanımıza koydu.Mutlaka Fidan'ın yüzüne atacakmışız.Bir şekilde atmamaız gerekli yoksa Sevgi Sultan bizi oyar.

Haklısın abi oyar, hiç inanmıyorum böyle şeylere ama yapalım.Bu sefer kocakarı uydurmalarını yapalım.Valla şu tou bul kaynat içir, seni affedecek desinler onu bile yaparım.

O kadar diyorsun.Şu adam bizi bir an önce bulsa ne güzel olur.Bak tekrar söylüyorum, sakın üste çıkma, sakın bağarma, sakın ama sakın çok sinirlensen de kolunu filan sıkma.

Yok abi Allah korusun.

Merhaba ,Ayhan bey hanginiz?

Benim, bu da abim Volkan.

Hoşgeldiniz, bende Bora.Yolculuğunuz nasıl geçti?

İyi teşekkür ederiz.Küçük bir kasaba ,Fidan'ın böyle bir yerde olacağı aklımızın ucundan geçmezdi.

Fidan'da geçmesin, bulunamasın diye burayı seçti.Fazla uzatmadan konuya geleceğim.Ne yaşadınız, neler oldu tam olarak bilmiyorum.Bildiğim bir şey var ki onunda Fİdan 'ın krgın olduğu ve sizin onu bulamamaış olmanız.Bu yaptığımı Fidan çok kızdaracak biliyorum ama yapmam gerektiğini düşündüm.

Fidan'ın nerede olduğunu söylecekmisiniz?

Sakin olun lüften, önce beni dinlemenizi istiyorum.Geçen gün Fidan fenalaştı ve doktora gittik.Bir kaç test yapıldı.Testin sonucunda Fidan'a bir hastalık teşisi konuldu.

Ne!Ne hastalığı nasıl bir şey?Nesi var?Şimdi hastahanede mi?

Malesef Fidan 'a lenfoma teşisi konuldu.Bakın bunu kabullenmesi çok zor ama doktor bir tedavi yönteminden bahsetti.Yüzde yirmi tedaviye cevap verme şansı var.

Lenfoma nedir?

Bora boğazını temizleyerek cevap verdi.Yani lenf kanseri.Doktor tedaviye hemen başlamak için acele edilmesi gerektiğini söylüyor.Fidan ise tedavi olmak istemiyor.Bunun yanı sıra gebeliği sonlandırmak istiyor.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Where stories live. Discover now