Adsız Bölüm 65

13.3K 398 20
                                    

Söylediğim söz üzerine ellerini biraz olsun gevşetti.Serbest bıraktığında kolumda parmaklarının izi çıkmıştı.Hiç yorum yapmadan kendisine iyi geceler dileyip,direk yatmağa gittim.Sabah erkenden kalkıp,balona binmeye gittik.

Buranın manzarası bir harika,Fidan insan buradan başka bir şehirde yaşamak istemez nasıl güzel bir yer burası böyle...

Aynen Mine bu manzaraya aşık oluyorum her baktığımda,bir de deniz olsa idi buralarda muhteşem olurdu.

Balon turundan sonra otele geri döndük.Hüseyin ve Önder kendi odalarına,bende Mine ile birlikte odasına gittim.Yatağın bir köşesine kendimi atıp,uykuya teslim oldum.Çok fazla yorulmuştum.Halsizdim,ayakta duracak halim yoktu.Öğlene doğru uyanmış,duşa girmiştim.Kendime başka türlü gelemiyecektim.Mine havuza inmek için hazırlanmıştı.Dünden konuştuğumuz için bende bikinimi yanımda getirmiştim.Duştan biknimi giyinerek çıktım.Hep birlikte kapalı havuz başına gittiğimiz de,Mine ve Hüseyin havuzda yüzerken bizde Önder ile birbirimize sarılmış sohbet ediyorduk.

Önder her zaman yaptığı harketi yaparak saçlarımı kulağımın arkasına atıp,yanağıma öpücük kondurdu ve devam eti.

Sen iyi olduğuna eminmisin?Çok fazla solgunsun,gözlerinin derinliklerinde ince bir hüzün taşıyorsun.Fidan gerçekten mutlumusun?Yoksa mutlu değilsin de,bize mi öyle görünüyorsun?Kocanı seviyormusun?

Ayhan'ı çok seviyorum Önder.Onsuz nefes alamam gibi geliyor.O benim bu hayattaki herşeyim.Nefesim,suyum,enerjim onun parmağına iğne batsa benim canım yanıyor.Herkes solgun olduğumu söyluyor ama ben iyiyim.Hadi bizde havuza girelim.Önceden olduğu gibi omuzlarınızda Mine ile güreş yapalım olur mu?

Burnumu sıkarak,tamam diye söyledi. Bu sırada sanki bir yerden flaş patlamıştı.Gözüme öyle bir ışık geldi.Etrafıma bakındım ama kimseyi göremeyince umursamadım.

Havuz içinde Mine ile su güreşi yaptık,tabiki Mine yenmişti.Biraz da yüzdükten sonra,havuz başına aparetif yemek söyledik.Yemekleri yiyip,hazırlanmak için odalara gittiler.Bende eve geçip,akşam yemeği için hzırlanmaya gittim.

Akşam için boyundan bağlı,fuşya bluzumu giyinip,altına dar beyaz kaprimi giyindim,saçlarımı toplayıp,siyah buğulu göz makyajı yaptım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Akşam için boyundan bağlı,fuşya bluzumu giyinip,altına dar beyaz kaprimi giyindim,saçlarımı toplayıp,siyah buğulu göz makyajı yaptım.Mutfağa indiğim de Saliha tüm hazırlıkları tamamlamıştı.Elif yanıma geldi.

Çok güzel olmuşsun canım,en azından yüzüne de renk vermiş biraz.Bahçeye mi yoksa eve mi hazırlanacak masa.

Bilmiyorum karar veredim yüzümü ekşiterek söylemiştim.O sırada Sevgi anne mutfağa girerek, ikimizede sarıldı ve bana dönerek,bu ne güzellik böyle.Yüzüne de renk vermiş bu bluz.Sen merak etme içeriye  güzel bir sofra kuracağız.Çayları istediğniz yerde içersiniz.

Teşekkür ederim anne,ben bütün gün gezdim,siz hazırlık yaptınız.Herşey mükemmel görünüyor.

Hadi gidip kocalarımızı karşılayalım, sonra arkadaşların gelir....Sevgi annenin isteği üzerine kocalarımızı karşılamak için kapıya çıktık.Erhan baba,sonra Volkan abi,en son Ayhan içeri girdi.Bana şöyle bir bakıp,hayret bugün giyinmişsin arkadaşların için mi bu özel süslenme.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Where stories live. Discover now