BÖLÜM 129

9K 298 10
                                    

AYHAN

Sabah üzerimde hissettiğim ağırlık ile uyandım.Fidan sabah sabah uyanmış bacaklarıma oturmuş üstüme eğilmeye çalışıyordu.

Günaydın hayatım ne yapmaya çalışıyorsun?

Günaydın.Seni öpmek için uzanmaya çalışıyorum ama yok eğilemiyorum.Şu halime bak göbeğimden ulaşamıyorum.Ayhan ben seni özledim.

Hayatım bir sakin olurmusun?Tamam bak ben biraz oturayım olmaz mı?Ayrıca prensesime kızma onun için her eziyete değer.

Varsa yoksa kızın, ona bir şey olacak diye korkundan bana dokunmuyorsun.Özledim diyorum anlamıyormusun?Belliki sen hiç özlemiyorsun.

Hayatım, ömrüm benim tabiki özlüyorum.Hatta çıldırıyorum ama eskisi gibi rahat hareket edemediğin için seni yormaktan korkuyorum.

Düşüncelerimi söyledikten sonra üzerimden kalkmak için çabalamaya başladı.Bu sırada göbeğime düşen bir damla ile ağladığını anladım.Her şey yine başa sarıyordu ve yine beni istemiyorsun,şişmanladım diye başlayacaktı.İçimden sabır diledim ve yanıma yattığında omuzundan tutarak onu sırt üstü çevirdim.

Hayatım neden ağlıyorsun?

Yok bir şey.Ayrıca ağlamıyorum.

Ağlamıyorum derken ağzından bir hıçkırık çıktı.Gözlerinde ki yaş biraz daha arttı.

Kızımızı bu kadar koruduğun için teşekkür ederim.Çok iyi bir baba olacaksın.Onun ile hep oyna olur mu?Babam eve geldiğinde biz boynuna atlar sonra yanında otururduk.Hatta ben göbeğine çıkar orada babam ile oynardım.O hergün işten geldiğinde bizim ile boğuşur, boks yapardı.Sende prensesin ile ilgilen olur mu?

Hayatım, tabiki ilgileneceğim.Biz kızım ile bahçede oynacağız,parka gideceğiz.Her şeyi yapacağız.Bebekler ile evcilik bile oynayacağız.

Tabi bunların hayalini kurarken beni özlemiyorsun.

Kim demiş özlemediğimi.Ben seni her saniye özlüyorum.

Dudaklarına küçük bir öpücük bıraktım ve kendimi biraz geri çektim.Dudaklarımız birbirine çok yakın bir mesafede iken, ensemden tutup beni kendine çekti ve tutku ile öpmeye başladı.Kendimi biraz geri çektim ve boynunu öpmeye başladım.Ağzından bir inilti çıktığında benide azdırmıştı.

Üzerindeki geceliği çıkarttım ve göğüslerini bir yandan yogurup, bir yandan ısırmaya başladım.Elimi bacaklarına götürdüğümde kıvranmaya başladı.Dudaklarına tekrar kapandığımda elini bacaklarımın arasına attı.Elinin sıcaklığını hissettiğim anda daha fazla dayanamayacağımı aadım ve kilotunu çıkartıp bacaklatının arasına yerleştim.

Biraz hızlı bir şekilde içine girdiğimde acı bir çığlık attı.Biraz bekleyip içinde yavaş yavaş hareket ettiğimde rahatlamış tekrat zevk ile inlemeye başlamıştı.Kısa bir süre içinde ikimizde boşaldık.Üstünden kalkıp yanına yattığımda Fidan'ın aşırı yorulmuş olduğunu gördüm.

Çok canın yandımı?

Biraz ama sonrası için değdi.

Omuzuna bir öpücük bıtaktım.Bir kere daha yapsak mı?

Çok isterdim ama çok yoruldum.Neden bu kadar yorulduğumu bilmiyorum.Sabaha kadar birlikte olmuş gibi hissediyorum kendimi.Ayhan yorulmasam her anı değerlendirmek isterim.Son zamanlarımı ...

Elimi ağzına kapattım ve konuşmasına izin vermedim.Gözlerinden akan yaşı sildim.

Hayır Fidan devamını duymak istemiyorum.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Where stories live. Discover now