Bölüm 14 哭 "SEVGİLİ"

8.8K 718 361
                                    

"Sıcak kahve iyi gelir, al iş."

Jimin'in elindeki kahve kupasını avcumun içine aldığımda kahvenin sıcaklığını elimi ısıtmasına izin verdim.

Jimin beni o halde bırakmamış kendi evine getirmişti. Onun evi ise Jungkook'un evi gibi villalı bir ev değildi ama Seul'un en güzel köşesinde rezidans eviydi.

Eve girer girmez kendimi banyoya atmış üzerimdeki pisliklerden kurtulmuştum. Banyodan sonra Jimin bana kendi pijamalarını vermiş onu giymiştim. Bedeni benim bedenime yakın olduğu için üstümdekiler çok büyük gelmiyordu.

Oturduğum yatakta tüm Seul ayağımın altındaydı, Han Nehri de dahil.

Kahveden bir yudum alırken Jimin yanıma oturdu. "Daha iyi misin?"

Güldüm. "Sence ne kadar iyi olabilirim bu halde?" Derin bir nefes aldım. "Her defasında aynısını yaşamayacağım derken, daha beterini yaşıyorum Jimin. Dayanamıyorum artık."

"Benimle sevgili olursan, yanımda olursan sana kimse bir daha dokunmaya cesaret edemez biliyorsun, değil mi?"

"Jimin farkında değilsin ama seninle sevgili olsam da olmasam da bir şey fark edeceğini sanmıyorum. Unutma ki Jimin'i Sevenler Derneği var arkanda. Ve bu derneğin amacı ne biliyor musun? Seninle takılan kızları yeryüzünde silip süpürmek. Hyun peşimi bırakır belki o manyaklar peşimi bırakmaz." Uzun bir cümle kurmaktan boğazımın kuruduğunu fark ettim ve kahvemden bir yudum daha aldım.

Jimin kahkaha attı. "Jimin'i Sevenler Derneği mi? O ne be?"

"Evet," dedim çok ciddi bir ses tonuyla. "Jimin'i Sevenler Derneği. Sadece senin için değil, aynısından Jungkook ve Taehyung için de var." Derin bir iç çektim. "Ah, sizinle evlenecek kızlara acıyorum, büyük ihtimalle pek yaşamayacaklar."

Jimin gülmekten mecazi bir anlam olmamak üzere yataktan yere yuvarlanırken, "Gül sen gül." dedim. "K-Pop idolü olsaydınız şayet normal fanlardan çok oppacılarınız ve sasaeng fanlarınız olurdu."

Jimin yerden kalkıp yine benim yanıma oturdu. Kahkasını kontrol altına alırken gülmekten gözünden akan yaşları sildi. "Hyun ve arkadaşları asla vazgeçmeyecek, biliyorsun. Ama o kızlar elbet susacak Mi Hi. Ben tepkimi gösterince susacaklar."

Kaşlarımı çattım. Aklımı kurcalayan bir soru vardı. "Beni o kızlara karşı koruyabilirsin ama Hyun'a karşı biz sevgili olmadan koruyamazsın öyle mi? Jimin bu işin içinde bir iş olduğu o kadar çok belli ki."

Jimin bir noktaya gözlerini sabitledi ve hafifçe öksürdü. "Eğer sevgilim olursan Hyun duracak, çünkü..." Ardından gözlerini gözlerime sabitledi. "Hiçbir kardeş, abisinin sevdiği kız yüzünden abisini karşısına almak istemez."

Kahveyi tutan elim gevşerken dudaklarım hayretle aralandı. Buradan Jimin ile Hyun'un kardeş olduğunu mu çıkarmalıydım?

"Siz?"

"Evet," Gülümsedi. "Hyun benim kız kardeşim."

Bunu beklemiyordum. Tamam ikisinin soyadları aynıydı ama her Park olan Park Jimin ile bir bağlantısı olacağını düşünmemiştim. Ayrıca Yu Jin'in soyadı da Park, nereden bilebilecektim ki?

"O zaman başıma gelecekleri önceden biliyordun?"

"Biliyordum."

"Ve onu durdurmadın?" Sinirle güldüm. Harika!"

"Onu durduramazdım Mi Hi, bana sorardı o zaman o senin neyin oluyor diye? Ne diyecektim? Eğer teklifimi önceden kabul etseydin bunlar olmayacaktı."

Scars 哭 Jeon JungkookWhere stories live. Discover now