Intoxicated (45)

173 19 4
                                    

Alyssan näkökulma

Musiikki sykki kauas yökerhosta, joka vaikutti vielä hiljaiselta. Ashton pysäytti minut ennen kuin pääsimme edes sisälle. Hän tarttui leukaani ja nosti katseeni silmiinsä. "Toi huulipuna sopii sulle ihan hemmetin hyvin", hän sanoi hukuttaen lauseen lopun suudelmaan. Nostin käteni hänen niskaansa. Värivalot pyyhkäisivät ohitsemme, vaikka seisoimme vielä käytävän puolella. Tartuin hänen käteensä molemmin käsin ja kävelimme sisään yökerhoon, jonka perällä oli kuin olikin ainakin parisenkymmentä bailaavaa ihmistä.

"Mitäs me otetaan?" kysyin vasten Ashtonin korvaa, jotta minun ei tarvitsisi huutaa ääntäni käheäksi musiikin jytkeessä. Ashton tyytyi pudistelemaan päätään ja katselemaan televisioruudulla välkähtelevää drinkkilistaa. Lopulta hän osoitti jotakin ja seisoi samalla jo tiskissä kiinni. Astelin hänen viereensä ja pyysin baarimikolta lopulta jotain, mikä oli hänen mielestään hyvää.

Laskimme lasimme vierekkäin pöydälle, jonka viereen jäimme seisoskelemaan. Vaikka olimme mielestämme lähteneet tänne vasta myöhään, normaali aikataulu ei näköjään pätenyt täällä lainkaan. Hetken seisoskeltuamme huomasimme, ettei pätenyt myöskään se, että ihmiset tulivat sisään pieninä ryhminä, ikään kuin pikkuhiljaa tiputellen. Äkkiä koko käytävä, josta klubin oviaukko kulki, oli täynnä jonottavaa väkeä, ja portsari sai tarkistella henkkareita kuin liukuhihnalta. Koko käytävässä jonottanut massa siirtyi lopulta jonottamaan baaritiskille.

Ashton tönäisi minua katsellen tyhjentyneen lasinsa yli tiskille. "Kun nuo kaikki iskee tanssilattialle, me mennään sinne kans." Hän vilkaisi minua silmänurkastaan. Hymyilin hänelle, vaikka olisin oikeastaan halunnut hakea vielä lisää juotavaa. Arvioin kuitenkin, että joutuisin odottamaan vähintään puoli tuntia, että pääsisin edes tarpeeksi lähelle tiskiä, baarimikon näkökenttään. Päätin antaa olla.

Pikkuhiljaa vilkkuva tanssilattia alkoi täyttyä sisään puskeneista baarikävijöiksi jo vanhoista juhlijoista. Silmiini osui lyhyt jono tiskin toisessa päässä, ja lähdin sitä kohti tajuamatta edes sanoa Ashtonille mitään. Hän ryntäsi perääni hyvin pian ja vaikka en erottanut hänen sanojaan kunnolla, tiesin hänen kysyvän 'mitä nyt'. Osoitin peukalollani kohti tiskiä ja asetuin parin ihmisen jonon viimeiseksi. Ashton jäi jonottamaan kanssani, vaikkei tilannut lopulta mitään. Annoin hänen maistaa tilkan toisesta shotistani, mutta toisen join kokonaan itse. Alkoholi poltteli kurkussa ja tuntui lämpönä vatsassa. Tiesin, että hyvin pian lämpö siirtyisi huminaksi päähäni, ja voisin tanssia vaikka koko yön.

Musiikin rytmi muuttui, kappale vaikutti uudelta, tunnetultakin. Koko ajan kiihtyvä, keinuva rytmi kohotti tunnelmaa tanssilattialla selvästi. Jätin shottilasini tyhjinä tiskille ja tartuin Ashtonin käteen.

 Jätin shottilasini tyhjinä tiskille ja tartuin Ashtonin käteen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tanssilattia sykki yhtäkkiä ympärillämme täynnä ihmisiä. Tiesin heti, etten haluaisi lähteä pois koskaan. Ashton näytti hieman epävarmalta, koska oli ilmeisesti tottunut tanssimaan vain ankarassa humalassa, mutta heilui silti parhaansa mukaan ahtaalla lattialla. Minä tanssin vapaammin, ja tiesin sen johtuvan myös alkoholista. Minulla oli kuitenkin koko päivän ollut helpottunut ja levännyt olo, ja olin halunnut päästä purkamaan energiaani muutenkin. Keinutin itseäni vasten Ashtonia, ja hän nosti kätensä niskaani. Suljin silmäni ja tunsin hetken päästä hänen huulensa otsallani.

Wherever you will go IN FINNISHWhere stories live. Discover now