2 keturiasdešimt vienas

735 34 5
                                    


Visiems išvažiavus mes ir vėl likom keturiese. Po to Zayn išvažiavo kažkur pasakydamas 'aš su reikalais' ir vėl palikdamas mane vieną pačią su vaikais. Ugh. Vaikai miegojo, todėl aš susitvarkiau namus kuriuose po artimųjų 'apsilankymo' buvo didžiulė netvarka, kas man labai nepatiko. Niekada nepakenčiau netvarkos. Net gi tada, kai gyvenau viena ir visiškai neturėjau spėdavau padaryti taip, kad mano butas atrodytų labai gražiai.

Atsidarius laukinėms durims tikėjaus, kad tai Zayn, tačiau tai buvo Leyre ir Doniya. Atsidusau ir pažiūrėjau į Leyre rankose laikomą didelę dėžę.

"Čia tau nuo Zayn. Greit bėk apsirenkti, o čia vaikams nuo manęs ir Steve" Leyre nusišypsojo viską atiduodama man.

"O kur pats Zayn?" paklausiau pažiūrėdama į jas abi. Nesuprantu ką Zayn daro ir man tai tikrai nelabai patinka dabar.

"Jis negali matyti nuotakos prieš vestuves" Doniya sucypė ir susižvalgė su Leyre tuomet abi nusišypsojo ir privertė mane atidaryti dėžę.

Dėžėje buvo balta vestuvinė suknelė kuri man labai patiko ir baltos spalvos aukštakulniai. Nusišypsojau pažiūrėdama į suknelę ir aukštakulnius ir pamačius baltą laiško voką mano šypsena dar labiau praplatėjo.

Nuo Zayn:

'Mažute, jei dabar skaitai šį laišką vadinasi prieš tave dabar stovi Leyre ir Doniya. Mieloji, aš myliu tave. Tą kartą, kai pamatęs tave vakarėlyje įsimylėjau, taip dar iki dabar tas jausmas neapleidžia manęs ir nepalieka.
Tą kartą, kai aš paprašiau tavęs tapti mano mergina aś jaučiau, jog tu ilgai būsi mano mažutė.
Tą kartą, kai mes išsiskyrėm aš tavęs buvau pasiilgęs taip, kad net stačiau pagalvę horizontaliai įsivaizduodamas, kad tai tu.
Tą kartą, kai tu grįžai ir mes vėl pasibučiavom po tiek daug laiko... paskui aš šypsojausi kaip idiotas ir stengiausi prisiminti tą bučinį. Pamenu, kai pirmą kartą per radiją išgirdau cover'į "Can't help falling in love with you" po to supratęs, jog tai tu ir, kad gali būti, jog tavęs niekada nebeturėsiu,aš verkiau. Aš pripažįstu.
Aš tave taip myliu, kad galėčiau tave bučiuoti labai daug ir ilgai. Tą kartą, kai aš priklaupiau prieš tave ir paprašiau tavo rankos ir, kai tu sutikai... aš tave pabučiavau. Pabučiavau taip, lyg tu būtum oras, o aš negalėčiau kvėpuoti..."

Priglaudžiau laišką prie savęs nepajausdama kaip mano skruostais ritasi ašaros. Aš tokios didelės dalies nežinojau apie tai, ką jis veikė, kol manęs nebuvo šalia manęs. Aš nežinojau, kokie mes buvom panašūs tuo metu, bet tuo pačiu ir tokie atskiri.

"Kas ten rašoma?" Leyre paklausė norėdama pažiūrėti, tačiau aš tik papurčiau galvą ir pridėjau laišką prie lūpų.

"Niekas" nusišypsojau ir sulaukiau iš Leyre labai šiltos šypsenos.

"Renkis, visi renkasi jau" Doniya sukikeno, o aš linktelėjusi nubėgau maudytis.

Viską atlikusi apsivilkau suknelę ir aukštakulnius, o po to leidau Doniya padaryti man makiažą, bei šukuoseną. Paėmusi kėdutes vaikams juos aprengiau ir įdėjusi į jas nunešiau į Leyre automobilį. Pati taip pat atsisėdau gale užleisdama prikines vietas Doniya ir Leyre.

Atvažiavusios prie bažnyčios dar sėdėjom mašinos viduj ir susitarėm, jog jos paims kėdutes, kas vertė mane bent kiek nurimti. Aš jaudinausi velniškai. Mano baimė buvo velniška taip pat. Aš pati jaučiausi velniškai keistai. Išlipusi iš automobilio žiūrėjau į savo ir Zayn tėvus kurie šypsojosi mane pamatę. Apsikabinusi su jais dar kartą gavau daug padrąsinančių sakinių kurie turėjo mane nuraminti, tačiau tai nelabai padėjo. Mano mama ir Trisha pamačiusios vaikus juos iš kart pasiėmė sau ir davusios viena kitai 'žaibą' kartu su Zayn tėčiu, Doniya ir Leyre išėjo į vidų, o mano tėtis paėmė mane už parankės ir grojant vestuvių maršui vedė mane prie altoriaus.

Stebėjau žmones kurie man kažkada padėjo, o dabar kėlė didžiulę šypseną savo buvimu čia. Žiūrėjau į Zayn kuris mačiau, jog verkė šypsodamasis ir stebėdamas mane. Mums priėjus prie jo tėtis paspaudė Zayn ranką ir kažką pasakęs padėjo man palipti vienu laipteliu viršun. Juodaplaukis supynė mūsų rankų pirštus ir mes abu vienu metu atsisukom į kunigą kuris pradėjo kalbėti savo nesąmones.

"Ar esat paruošę įžadus?" kunigas paklausė pažiūrėdamas į Zayn ir jis tiesiog linktelėjo.

"Stephanie, pati žinai kokia man esi svarbi ir kaip man rūpi. Labai džiaugiuosi galėjęs pažinti tave, tavo kūną ir viską, kas susiję su tavimi. Myliu tave, mūsų vaikus. Realiai, viską ką norėjautu pasakyti vos pamatęs tave po to ilgo laiko parašiau į tą laišką kurį perskaitei šiandien. Noriu pasakyti tau, jog tu man svarbi. Tu man buvai svarbi nuo tos dienos, kai mes susipažinom ir tu man būsi svarbi iki tos dienos, kai mūsų abejų nebeliks. Tu man visuomet praskaidrindavai dieną su savo staigmenomis ar bučiniais, o kai su tavimi susipažinau, maniau, jog tavęs niekada nebesusitiksiu, tačiau antras mūsų susitikimas įvyko praėjus mėnesiui po pirmojo. Žodžiu, niekada nemačiau tokios išskirtinės merginos kaip tu, tačiau dabar, manau, aš jau žinau kas yra dar viena išskirtinė mergina ar mergaitė tai mūsų dukra. Šiais įžadais noriu tau pasakyti, jog visada tave mylėsiu, jog visada tu man būsi labai svarbi ir aš tave visada branginsiu" jis tarė priversdamas mane apsiašaroti.

"Gerai, Zayn, aš nežinojau, jog mes susituoksim šiandien" sukikenau ir sulaukiau šiltos jo šypsenos "tačiau, noriu tau pasakyti, kad prieš šiek tiek daugiau nei metus, kai aš ir šis juodaplaukis buvom išsiskyrę nemaniau, kad su juo turėsiu du mažus angelėlius ir nemaniau, kad dabar stovėsiu čia, tačiau dabar aš čia ir aš stoviu prieš tave. Zayn, noriu tavęs paprašyti tik vieno kaip rašei laiške. Visada bučiuok mane taip lyg aš būčiau oras, o tu negalėtum kvėpuoti" nusišypsojau ir pažiūrėjau į visus žmones. Kunigui ištarus paskutinę frazę 'galite pabučiuoti nuotaką' Zayn mane pabučiavo.

Jis mane pabučiavo taip, lyg aš būčiau oras, o jis negalėtų kvėpuoti...

*

Po bažnyčios visi išvažiavom į kažkokią sodybą, kai mano ir Zayn tėvai išvažiavo į mano tėvų namus paimdami mano ir Zayn vaikus. Visą laiką kurį važiavom Zayn ranka buvo ant mano kelio.

"Aš tikiuosi, kad tau patiko tas visas mėšlas bažnyčioje, nes žinai, beveik viską dariau vienas" jis nusišypsojo priversdamas mane padaryti tą patį.

"Viskas buvo tobula" nusišypsojau ant jo rankos uždėdama savąją ir netrukus supyniau mūsų rankų pirštus. Pasiekę tikslą išlipom iš automobilių ir vieni kitiems pradėjom šypsotis.

Kai kurių iš šių žmonių aš nemačiau daugiau nei šešerius metus, kas buvo labai keista dabar juos pamatyti. Visus. Harry, Jake, Louis, Liam, Cody, Amy, Lucy, Luke, Jeremy, Bethany, Tim, Lily, Niall, Sarah, Josh, Scott, Steve, Leyre, Simon, Jade, Sam, Meghan, Waliyha, Mike, Doniya, Joe. Aš taip buvau pasiilgusi visų šių žmonių kurie privertė mane nusišypsoti vos juos visus pamačius. Mano širdis plakė it pamišusi. Aš buvau tokia laiminga pamatydama juos, tai buvo pati geriausia dovana visam gyvenimui, manau.

Visi padarėm šeimos apsikabinimą ir daug nuotraukų, o paskui pradėjom savo šventę. Šventę kuria norim užtvirtinti ne tik savo ir Zayn santuoką, bet ir savo bei savo draugų sugrįžimą į 'senus laikus'.

*******

Paskutinė dalis!! Labai norėčiau nuomonių nors žinau, kad šita dalis nėra laabai gera, beeet svarbu, kad dalis yra:D 💕💕

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now