ѵíҽղɑՏ

4.8K 113 0
                                    

Jau vienerius metus visi mano, jog aš mirusi. Pirmuosius mėnesius jie visi manęs ieškojo. Iššukavo mišką kuris buvo netoli mano namų, visas upes, apieškojo visus apleistus namus ir nieko nerado. Jie nesuprato, jog aš tiesiog pabėgau.

Kai praėjo metai nuo mano dingimo mano tėvai, policija, žurnalistai, tai, vėl iškėlė į viešumą. Mano nuotrauką vėl rodė per televizorių, apie mane vėl rašė laikraščiai. Tačiau, aš nenorėjau būti surasta ir išplėšta iš savo mylimo vaikino glėbio.

"Steph, kur tu?" išgirdau vaikino balsą prie durų kurios vedė į lauką.

"Virtuvėje" sušaukiau jam atgal ir tiesiog pasiledau pas jį bėgti. "Labas" sumurmėjau kojomis apsivijusi vaikino liemenį jo lūpoms palietus mano kaklą.

Juodaplaukis mane nunešė ant svetainėje prieš televizorių esančios sofos ir užgulęs įsisiurbė į lūpas. Jo rankos palindo po mano palaidine ir glostė mano lygų pilvuką bučinio metu. Savo rankas įvėliau į jo plaukus ir liežuviu įsmukau į jo burną. Mūsų liežuviai pradėjo kovoti ir jam laimėjus mes tiesiog tęsėme savo paprastą būčinį kuris buvo nerealus.

"Aš pagaminau vakarienę" nusišypsojau vaikinui mums atsitraukus.

"Ir ką gi tu paruošei, mieloji?" jis nusišypsojo savo pribloškiama šypsena dėl kurios dar dabar tiesiog mirštu.

Atsistojusi nuo sofos jį paėmiau už rankos ir pradėjau vesti į virtuvę kurioje ant stalo buvo padėta lazanija. Prieš jam nueinant valgyti sulaukiau pakštelėjimo į lūpas ir pliaukštelėjimo per užpakalį.

Apsisukusi nuėjau į svetainę ir įsjungusi televizorių pagarsinau žinias. Netrukus mano nuotrauka dar kartą parodė televizoriaus ekrane kas privertė mane pavartyti akis.

"Jie vis nesiliauja, taip?" Zayn atsisėdo šalia manęs taip pat visa tai stebėdamas. Žmonės dega žvakes netoli miško prie mano namų, jie tiesiog daro tai, nes gedi manęs, o aš net nesu mirusi. Tik jie to nežino.

"Mane jau užkniso šitas reikalas." sumurmėjau pavartydama akis ir netrukus buvau užgulta juodaplaukio.

Įsisiurbiau į jo lūpas, rankomis apsivijau jo kaklą taip prisitraukdama jį arčiau savęs. Jis toks nuostabus.

Netrukus jis pašalino mano kelnes ir iki kulkšnų nusmaukė apatinius. Jis savo delnu patrynė mano klitorių taip išprašydamas iš manęs gilų atodūsį. Netrukus jo vienas pirštas įslydo į mane ir jis šiek tiek jį pajudino mano viduje.

Prie to vieno piršto jis pridėjo dar vieną sukeldamas manyje didelį jausmų uraganą. Iš mano lūpų išėjo kelios dėjonės, o po kiekvieno jo pirštų judesio manyje dėjonės ėjo iš mano lūpų nesustodamos iki tol, kol mane nutvieskė malonumo banga, o lūpas paliko gilus atodūsis.

"Tu labai skani" Zayn dar kartą per metus kaip aš esu pas jį pagyrė mane ir pakštelėjo į lūpas.

****
Pirma dalis tikiuosi patiko!:d

-kɑɾɾվ ×

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now