ժմ

4K 93 15
                                    


"Šaunu, kad tu turi vaikiną." mama nusišypsojo pridėdama stiklinę vandens prie lūpų ir įsipylė gurkšnį vandens sau į burną.

"Taip, mama, tai šaunu, tik esmė tame, kad man penkiolika, o jam.. jam yra dvidešimt dveji, mama." tariau ir ji išspjovė vandenį iš savo burnos į kriauklę.

"Ką?" ji surėkė kas buvo taip netikėta iš jos, nes ji visada rami. Jai nepatikdavo, kai kažkas keldavo balsą, rėkdavo ar cypdavo.

"Aš turiu vaikiną, mama, ir jam yra dvidešimt dveji." šyptelėjau atsikvėpdama, kad jai pasakiau tai.

Po to apie visa tai sužinojo ir tėtis. Jie liepė man jį palikti, tačiau kaip aš galiu palikti žmogų kurį myliu?

*

Dėl viso šito aš nusprendžiau bėgti iš namų ir negrįžti daugiau į juos. Man dabar šešiolika, todėl tai yra teisėta. Ta prasme, tai, kad užsiiminėju seksu su pilnamečiu vaikinu. Tokie Floridos įstatymai.

"Labas rytas, mažute" nusišypsojo Zayn ir netrukus jis buvo užgultas manęs.

Nieko nelaukusi įsisiurbiau jam į lūpas ir numoviau jam apatinius. Po to, jis nuvilko savo maikę man nuo kūno taip atidengdamas mano krūtis ir nuvilko apatinius.
"Mažute, tu tikrai to nori?" jis paklausė manęs vos liesdamas mūsų lūpas.

"Taip" sumurmėjau jas suliesdama, kol Zayn tuo tarpu ant savo draugužio dėjosi prezervatyvą.

Vaikinui baigus 'tvarkytis' jis savo penio galiuku pasitrynė į mane ir rodomuju pirštu išilgai perbraukė per mano centrą. Įsitikinęs, kad aš pakankamai sudrėkusi jis įėjo į mane ir pradėjo judėti. Nuo patiriamo malonumo iš mano lūpų pradėjo sklisti aimanos. Savo rankas užkabinau jam ant kaklo ir jį tvirtai apsikabinusi pradėjau pagal jo judesius judinti ir savo dubenį. Netrukus ir Zayn pradėjo leisti dejones kurios man be galo patiko, nes jį taip pasijausti priverčiau aš.

"Nagi, ateik pas mane." jis sudejavo man į lūpas ir netrukus aš pajaučiau labai malonius šiurpuliukus pereinant kūnu. "Tai buvo nuostabu, mažute." jis sumurmėjo išlipęs iš lovos. Jis nuėjo išmesti prezervatyvo, tad aš nieko nelaukusi išlipau iš lovos ir jam pareinant jį sustabdžiau. Atsukau į jį nugarą ir savo užpakaliuku šiek tiek pasitryniau į jo draugužį priversdama jį šiek tiek sukietėti. Paskui, atsiklaupiau prieš jį ir šiek tiek pasmaukiau jo penį tam, kad jis sustangrėtų dar labiau. Kelias akimirkas žiūrėjau į jo Mr. Malik ir netrukus jį pradėjau vikriau judinti savo ranką.

"Man taip yra labai nepatogu" jis pasakė išleisdamas dėjonę. Sustojusi darbuotis ranką prasižiojau ir jo penio vieną dalį įkišau sau į burną ir liežuviu apsukau porą ratų ir tuomet liežuviu perbraukiau per jo galvutę. Netrukus, ištraukiau jį iš savo burnos ir sulaukiau jo žvilgsnio į save.

"O ar taip gerai , tėveli?" paklausiau sukeldama vaikinui sąmyšį, nes tai rodė jo akys.

***
Man gėda:d atleiskit už sugadintas vaikystes R.I.P

-kɑɾɾվ

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now