ժѵíժҽšíʍԵ

1.2K 61 13
                                    


"Labas rytas!" Lily užšoko ant lovos kurioje miegojau kartu su Zayn. "Kelkis, Zayn jau atsikėlė ir paprašė pažadinti tave." ji sukrizeno.

"Aha." sumurmėjau atsisėsdama lovoje ir apsižvalgydama. "Kiek valandų?" paklausiau jos pažiūrėdama į Amy ir Lucy kurios apie kažką šnekėjo tarpusavyje.

"Pusę devynių. Kelkis." Lily sumurmėjo ir pavartė akis, kol aš žvalgiausi po kambarį šiek tiek pramerkusi akis.

"Gerai, aš jau atsikėliau." sumurmėjau patrindama akis ir išlipusi iš lovos apsimoviau naujus drabužius. Tai buvo paprastos juodos timpos ir balta maikė su užrašu "It's your choice :(: ". Manau, atrodžiau gerai. Plaukus perbraukiau šukomis ir ant lūpų užtepiau vyšninio vazelino.

"Labas rytas." nusišypsojau visiems atsisėsdama prie Zayn ir atsiremdama į jį.

"Kaip miegojai?" jis sumurmėjo klausimą man į plaukus ir paskui į juos pakštelėjo.

"Gerai. Kodėl manęs nepažadinai atsikėlęs?" paklausiau jo žiūrėdama jam į akis, o Zayn tik trūktelėjo pečiais. Šaunu.

"Šiandien galim kepti mėsos ir eiti pasimaudyti, o paskui pasėdėt prie laužo ir galiausiai miegot." Steve davė savo idėją, tačiau jos visiškai nebaigęs buvo pertrauktas Liam žodžių.

"Arba galim tiesiog pasitūsint, prisigert ir eit miegot. Rinktis jums, mielieji." jis nusišypsojo mirktelėdamas merginai kuri tik šiandien čia atvažiavo. Tai, supratau tik tada, kai prisiminiau, jog jos vakar nemačiau kaip ir dar kelių merginų ir vaikinų.

"Kas už ramią dieną?" Jake paklausė peržvelgdamas visus iš kurių tik kelį pakėlė ranką. "Kas už audringą vakarą?" jis vėl paklausė ir šįkart rankų buvo visas miškas kaip ir žodžių 'Oo, yeah.'

Pasiskirstėme visi darbus. Na, tiksliau pasidalinome į aštuonias grupeles, kadangi kaip supratau mūsų buvo aštuoniasdešimt.

Kiekvienoje grupelėje buvo po vieną arba dvi merginas Zayn, Harry, Jake, Louis, Scott, Steve, Luke, Simon, Tim ir aš važiavome į parduotuvę. Lucy, Jade - tvarkėsi, Amy ir Sarah - gamino, Lily, Sam- ruošė stalą, Meghan - kūrė visą aplinką, o Leyre su keliais vaikinais kurių nereikėjo tvarkymuisi kabino lemputes visur.

Parduotuvėje praleidom nežinau kiek laiko. Pasiskirstę į penkes grupeles po du žmones mes patraukėme savo skyrių link. Zayn ir Jake išėjo į alkoholio skyrių. Scott ir Tim į mėsos skyrių, Simon ir Harry į daržovių skyrių, Louis ir Steve prie gėrimų, o aš ir Luke patraukėn prie saldumynų.

"Tai gi, Luke, kiek tau metų?" paklausiau jo kol šis stūmė vežimėlį mums reikalingo skyriaus pusėn.

"Man dvidešimt vieneri, o tau?" jis nusišypsojo pažiūrėdamas į mane.

"Man viso labo šešiolika." pasakiau ir jo lūpos suformavo 'o' raidę. "Yeah, atrodau tavo amžiaus, gal net vyresnė." sukrizenau paimdama dvidešimt pakelių zefyrų. "Manai užteks?" paklausiau parodydama jam zefyrus.

"O kiek tu turi pakelių?" jis paklausė peržvelgdamas juos.

"Dvidešimt." tariau ir jis pradėjo kažką galvoti.

"Paimk dar penkis ir minam kitur." jis pradėjo juoktis, tad aš nieko nelaukusi sumečiau į vežimą dvidešimt penkis didelius pakius zefyrų.

Paskui paėmėme labai daug guminukų, traškučių ir visokio kitokio šlamšto kurio buvau šimtu procentu tikra, jog liks. Bet nesvarbu. Prikrovę pilną vežimėlį šiaip vaikščiojome ir kalbėjome.

"Tu esi Zayn sesuo?" Luke paklausė pažiūrėdamas į mane. Jo klausimas privertė mane suglumti ir pasijausti keistai.

"Ne, aš jo mergina." nusišypsojau draugiškai pavartydama akis ir toliau tęsiau ėjimą.

"Oh, atleisk." jis menkai šyptelėjo. Kas jam negerai?

"Nieko tokio." nusišypsojau ir pamačiusi sav judaplaukį nubėgau pas jį ir užšokau ant jo nugaros. "Labas." sumurmėjau jam į skruostą ir, kai jis atsisuko pabučiavau jį į lūpas.

"O Jergau, kaip aš buvau tavęs pasiilgęs." jis apsikabino mane, kai aš nulipau nuo jo.

"Mes buvom atsiskyrę vos valandai." sukrizenau jam į kaklą.

"Tai velniškai daug, kai nėra tavęs šalia." jis tarė pabučiuodamas mane. "Myliu tave." jis nusišypsojo bučinio metu.

"Aš irgi tave myliu." nusišypsojau ir peržvelgiau visus penkis vežimėlius.

"Neišvedėt parduotuvės į bankrotą?" Scott paklausė peržiūrėdamas mano ir Luke vežimėlį.

"Ne, tik saldumynų skyrių." šyptelėjau, kol Zayn šiek tiek sukrizeno.

Kai grįžom buvo šiek tiek aptemę, todėl Leyre ir kelių vaikinų darbas atrodė nepakartojamai. Lemputės buvo visur. Jos buvo prikabintos ir ant namelių kas namelius pavertė pasakiškais, tačiau gražiausiai, manau, atrodė vieta prie laužo.

Tai buvo keturi vienas nuo kito niekuo nesiskiriantys, atitolę per trisdešimt metrų nuo vienas kito stulpai kurių viršuje buvo ilgos juostos baltų, apvalių švieselių.

"Tai labai pasakiška ar ne?" Lily pakėlė akis ir žiūrėjo į švieseles sekdama stulpus. Pirmą kartą per keturiasdešimt dvi valandas mačiau keturias skirtingas Lily nuotaikas.

Visi drauge sunešėme maistą, gėrimus ir saldumynus pas Amy ir Sarah kurios dar nebuvo baigusios gaminti, todėl aš ėjau joms padėti. Kai viskas buvo baigta viską suruoruošėme ir padėjom merginoms ir vaikinas kurie tvarkę stalą.

"Imk." Scott nusišypsojo man paduodamas mėlyną stiklinę su alkoholiu.

"Ne, ačiū." nusišpsojau jam ir šis tik truktelėjo pečiais. "Gal matei Zayn?" paklausiau vaikino žiūrėdama jam į akis.

"Jis ten. Prie tiltelio." Scott šyptelėjo ir aš pradėjau žingsniuoti pas Zayn.

"Zayn?" paklausiau būdama veveik prie tiltelio pabaigos ant kurios kažkas sėdėjo. "Ką darai?" paklausiau prisėsdama prie jo.

"Nieko, o ką tu darai čia?" jis paklausė pažiūrėdamas į mane. Rankoje jis laikė mėlyną stiklinę kuri tikrai atrodė labai viliojančiai.

"Atėjau pas tave. Norėjau pabūti su tavimi. Galiu?" paklausiau parodydama į jo stiklinę ir šis linktelėjęs atsigėrė dar vieną gurkšnį ir tuomet padavė tą stiklinę man. Skystis esantis stiklinėje kvepėjo mėtomis. Pridėjau ją prie lūpų ir išgėrusi gurkšnelį atitraukiau ją nuo savęs. Mėtinis vanduo.

"Patinka?" jis paklausė žiūrėdmas į mane, o aš tik linktelėjau. "Aš noriu su tavimi pasikalbėti." jis rimtai tarė pažiūrėdamas į mane. "Tu vis vien, tai, sužinosi, todėl noriu, kad sužinotum, tai, iš manęs." jis tarė žiūrėdamas kaip keičiasi mano veido mina. Kaip iš šypsenos pakeičiu veidą į susidomėjusį, o paskui suraukiu antakius.

"Ką tu padarei Zayn?" paklausiau jo pažiūrėdama jam į akis. Aš norėjau, tai, sužinoti. Jaučiau, kad jei to nesužinosiu dabar, paskui bus labai blogai.

"Aš permiegojau su kita. Man tikrai apmaudu dėl to, bet tu negaki ant manęs pykti, nes patu permiegojai su Taylor kaip kalė." jis sumurmėjo priversdamas mane atsistoti su mėtinio vandens stikline rankoje. Buvau susinervinusi ir labai juo nusivylusi. Netrukus metinis vanduo jau buvo ant mano rankos. Aš sulamdžiau stiklinę ir ją metusi į Zayn palikau jį vieną.

Aš juo pasitikėjau. Tikėjau, jog jis mane myli, o jis... jis mane išdavė su kažkokia mergina, prikišo Taylor ir dar sulygino mane su kale. Praėjau pro visus šokančius ir geriančius draugus į savo ir Zayn namelį ir išsikviečiau taksi. Laukdama atvažiuojant taksi susidėjau rūbus ir atsisveikinau su merginomis palikdama jas nežinioje.

******

Yeah, merginos. 1023 žodžiai (: xdd

BE IŠSAMIŲ NUOMONIŲ NEBUS NAUJOS DALIES! :(:

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now