2 ժѵíժҽšíʍԵ - ɑšԵմօղí

692 41 5
                                    

Visą vakarą buvau su Zayn jo nepaleisdama. Na, šiaip norėjau eiti pas Doniya kuri šoko su visais vaikinais, tačiau juodaplaukis manęs nepaleido tiesiog visą laiką glostė mano didėjantį pilvuką arba mane bučiavo.

"Zayn, aš einu pas Doniya." tariau ir netrukus vėl buvau jo glėbyje. Juodaplaukis savo nosimi perbraukė man per kaklą sukeldamas šiurpuliukus mano kūne.

"Ne, niekur neini." jis sumurmėjo man į plaukus ir pabučiavo mano kaklą.

"Nagi." suzyziau jam į ausį pakėlusi galvą, o paskui ją pabučiavau.

"Zayn, eini parūkyt?" Steve paklausė pažiūrėdamas į mus.

"Princese, aš greit grįšiu. Niekur nedink." juodaplaukis sumurmėjo man į plaukus ir atsitraukęs įsisiurbė į lūpas.

Kai Zayn atsistojo ir dingo už laukinių durų ėjau iki Doniya kuri kalbėjo su kažkokiu vaikinu. Nepasiekusi tikslo buvau paimta už Waliyha rankos ir nutempta prie scenos. Esmė buvo tame, jog ji buvo girta ir prašė manęs, jog aš sudainuočiau ką nors.

"Mano brolio mergina tuoj jums atliks dainą kartu su mano broliu!" Waliyha tarė į mikrofoną ir visi atsisuko į mane. "Zayn, po velnių kur tu esi?" Wali surėkė ir netrukus Zayn atsirado prie mūsų.

"Ką jūs čia darot?" Zayn paklausė pakeldamas antakį ir apglėbė mane per liemenį iš nugaros.

"Tu su Steph dainuosi, broliuk." Waliyha mirktelėjo ir netrukus Mike nukėlė ją nuo scenos.

"Mes einam miegot." Mike sukikeno ir paėmęs ją nuotakos stiliumi išsinešė į antrame aukšte esančius kambarius.

"Mes gal irgi einam miegot?" Zayn pakilnojo antakius ir netrukus prisitraukė mane prie savęs.

"Taip. Aš tikrai labai noriu miego." sumurmėjau pažiūrėdama į roleksą ant Zayn rankos kuris rodė, jog jau yra antra valanda nakties.

Zayn ranka apsivijo mano liemenį ir netrukus mes atsidūrėme prie laiptų. Zayn užleido mane pirmą laiptais ir mums užlipus mes nuėjom į kambarį ant kurio durų buvo kortelė su mano ir Zayn vardu.

"Zayn." kreipiausi į juodaplaukį atsisukdama į jį ir sulaukiau jo žvilgsnio sakančio 'ką?'. "Aš nepasiėmiau pižamos." tariau atsidusdama, bei nuleidau galvą ir labai greitai Zayn atsirado prie manęs.

"Štai." Zayn nusišypsojo duodamas man savo maikę kurią aš nusišypsojusi jam - paėmiau.

"Ačiū." nusišypsojau ir netrukus jis įsisiurbė man į lūpas.

Mūsų lūpos judėjo vienu ritmu ir viso bučinio metu jis nebuvo manęs paleidęs nė akimirkai. Zayn nutraukęs mūsų bučinį pradėjo bučiuoti mano kaklą, po to raktikaulį. Tuomet paguldė mane į lovą ir pradėjo bučiuoti mano pilvuką.

<...>

Ryte atsikėliau nuo saulės spindulių šviečiančių pro langą. Zayn miegojo šalia manęs, tad aš atsisukau į jį, nes mano nugara buvo atsukta į jį.

Dar stipriau susisukau juodaplaukio glėbyje ir pradėjau bučiuoti jam kaklą palikda meilės žymes. Užčiuopusi jo malonųjį tašką kakle įsisiurbiau į jį ir padariau vieną didelę meilės žymę. Atsitraukusi žiūrėjau į juodaplaukio kaklą kuris visas buvo mėlynas ir violetinis. Ups.

"Labas rytas." Zayn tarė išlipdamas iš lovos ir mane pabučiavęs pradėjo rengtis kitus drabužius.

"Labas rytas." atsidusau ir Zayn pažiūrėjo į mane, o man nusišypsojus nusišypsojo taip pat.

Greit apsirengusi išėjau iš kambario kuriame miegojom ir laukiau juodaplaukio už durų.

"Stephanie!" išgirdau kaip Zayn mane pašaukia ir netrukus buvau įtempta į kambario vidų. Jis savo lūpas prispaudė prie manųjų ir atsitraukęs apglėbė mane iš nugaros prieš veidrodį. "Kaip aš toks rodysiuosi visiems?" jis paklausė per veidrodį pažiūrėdamas man į akis.

Atsisukau į jį ir viena ranką padėjau jam ant peties, o kita - perbraukiau per jo kaklo meilės žymes.

"Na, man, tai, atrodo labai gražiai ir aš prisiekiu, jei nebūčiau nėščia tu dabar gulėtum po manimi ir aš tau daryčiau blogus dalykus." tariau ir netrukus jis prisitraukė mane bučiniui.

"Ah, tu maža nepraustaburne." Zayn sukikeno ir netrukus mane apsikabino. "Jei taip galvoja mano princesė, tai man kiti nesvarbūs." ir netrukus jis vėl mane pabučiavo.

********

Atleiskit, kad dalis ne kokia, tačiau turiu laabai daug asmeninių problemų ir nežinau kada jos pasibaigs
( jei išvis pasibaigs )

BE IŠSAMIŲ NUOMONIŲ NEBUS NAUJOS DALIES!!! ((: ♥

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now